جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه دسر لیوانی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه دسر لیوانی

زمان:متفاوت
تعداد:متفاوت
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه دسر لیوانی:

با تغییرات سبک زندگی ، نحوه پذیرایی از مهمان ها هم متفاوت شده و دیگه تمایل هم مهمان و هم میزبان به سمتی کشیده شده که ترجیح میدهند در مهمانی ها غذاهای تک نفره سرو بشه. و همانطور که میبینید در بیشتر تولدها و مراسم اینچنینی فینگر فودها رواج زیادی پیدا کرده اند. قبلا انواع فینگر فود را بهتون آموزش دادیم که میتونید برید مطالعه کنید. ولی موضوعی که امروز میخوایم آموزش بدیم طرز تهیه چند نوع دسر لیوانی هس که طرفدار زیادی هم داره چون خیلی ها ترجیح میدن که به جای اینکه یه دسر بزرگ سر میز بذارن از دسر لیوانی استفاده کنن. دسر لیوانی مزیت های زیادی داره به عنوان مثال جدیدتر و شیک تر هس ، چون دسر را در ابعاد کوچک درست میکنید نگران این نیستید که خراب بشه ، برای هر نفر یک لیوان در نظر میگیرید و بنابراین مطمئن هستید تدارک برای همه مهمان ها دیده اید.

دسر لیوانی انبه

قبلا طرز تهیه دسر انبه و تخم شربتی که اون هم یک دسر لیوانی بود را بهتون آموزش دادم. ولی این دسر لیوانی امروز دیگه تخم شربتی نداره و با دو مدل ژله و انبه تهیه میشه.

مواد لازم:

شیر : یک و نیم لیوان

انبه : يک عدد متوسط

ژله انبه : يک بسته

ژله انبه پرتقال : یک بسته

طرز تهیه دسر لیوانی

طرز تهیه دسر لیوانی انبه:

دسر لیوانی انبه دو لایه هست که لایه اول از ترکیب انبه و ژله انبه و شیر درست میشه و لایه دوم از ژله انبه پرتقال. مراحل درست کردن این دسر لیوانی به ترتیب زیر هس.

1- انبه را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شود. اگر غذاساز ندارید انبه را با رنده ریز رنده کنید تا شبیه پوره بشه.

2- انبه ميكس شده و ژله انبه و شير را داخل يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار بديد تا پودر ژله كامل حل بشه سپس داخل ظرف لیوان بریزید و بگذارید حدود 2 ساعت تا نیم بند بشه.

3- ژله انبه پرتقال را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کامل حل بشه.

4- ژله انبه پرتقال را روی لایه قبلی که نیم بند شده بریزید و بذارید داخل یخچال تا ژله کامل ببنده.

5- دسر لیوانی انبه را از یخچال خارج کنید و روی دسر را با اسلایس های انبه تزیین کنید.

 

 

دسر لیوانی پاناکوتای انار

پاناکوتا یه دسر ایتالیایی هس که مدل های خیلی زیادی میتونید این دسر را تهیه کنید. که من قبلا در طرز تهیه دسر پاناکوتا تمام مدل های پاناکوتا رو بهتون آموزش دادم بنابراین اگه اینجا سوالی براتون در مورد پاناکوتا پیش اومد میتونید به این صفحه مراجعه کنید.

مواد لازم:

شیر : 1 لیوان

ژله انار : 2 بسته

انار دانه شده : 1 لیوان

آب جوش : 2 لیوان

خامه صبحانه : 400 گرم

شکر : 1 قاشق غذا خوری

وانیل : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر لیوانی

طرز تهیه دسر لیوانی پاناکوتای انار

1- برای تهیه پاناکوتا انار ابتدا آب را درون ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد، سپس ژله انار را در ظرفی بریزید، آب جوش را به آن اضافه کرده، در روی بخار کتری قرار دهید تا با حرارت دانه های ژله باز شود.

2- شیر را درون ظرفی بریزید در روی حرارت قرار دهید، پودر ژلاتین، شکر و وانیل را به آن اضافه کرده تا حل شود.

3- خامه و عسل را داخل ظرف پیرکس بریزید، روی بخار آب قرار دهید، خامه را هم بزنید، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید به دمای جوشیدن می خواهد برسد، شیر و ژلاتین و شکر حل شده را درون ظرف خامه بریزید، مواد مخلوط شده را از روی حرارت بردارید تا خامه نجوشد.

4- لیوان هایی که برای دسر آماده کرده اید را در کاپ کیک و یا در ظرفی به طور کج قرار دهید، تا نیمه مواد را داخل لیوان ها بریزید و درون یخچال قرار دهید تا تا بسته شود.

5- لیوان ها را از یخچال بیرون آورید، انار داخل آن ها بریزید.

6- در مرحله بعدی طرز تهیه پاناکوتای انار، دو لیوان آب سرد درون ژله بریزید، به آرامی ژله انار را درون لیوان ها بریزید، سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و بسته شوند.

7- بعد از بسته شدن ژله از یخچال بیرون آورید چند عدد انار روی آن ها بریزید، می توانید این کار را برعکس نیز انجام دهید، ابتدا ژله و انار را داخل لیوان بریزید، داخل یخچال قرار دهید بعد از بسته شدن شیر، ژلاتین و خامه را روی آن بریزید.

 

دسر لیوانی کیوی با ژله

مواد لازم:

شکر : ۳ قاشق غذاخوری

خامه : ۲۵۰ گرم

کیوی : ۶ عدد

شکر برای پوره کیوی : یک پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژله کیوی : یک بسته

طرز تهیه دسر لیوانی

طرز تهیه دسر لیوانی کیوی با ژله

1- به منظور تهیه پوره کیوی، ۶ عدد کیوی را پوست کنده، خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم. بعد یک پیمانه شکر روی کیوی ها می ریزیم. پوره کیوی تهیه می شود.

2- پوره کیوی را در قابلمه می ریزیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد. دو پیمانه از پوره کیوی را در یک ظرف می ریزیم.

3- یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام آرام در پوره کیوی می ریزیم و هم می زنیم.

4-  250گرم خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده است، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید که بهتر فرم می گیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم. سپس آن را با همزن برقی حدود پنج دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

5- مخلوط پوره کیوی و ژله را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می زنیم تا دسر آماده شود.

6- دسر آماده شده را در ظرف می کشیم و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.

7- یک و نیم پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر می ریزیم و ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا ژله بسته شود.

 

دسر لیوانی سه رنگ اورئو

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

شیر : 2لیوان

خامه صبحانه : نصف لیوان کمی بیشتر

پودر کاکائو : 2قاشق غذاخوری

شکر : دو و نیم قاشق غذاخوری

نشاسته (ذرت) : 4 قاشق غذاخوری

شکلات شیری و تلخ مخلوط : 100 گرم

مواد لازم برای پودینگ انجیری

2 پاکت پودینگ اماده انجیر (یا هر پودینگ سفید یا  کرم رنگ  دلخواه تون میتونه باشه)

2 تا 3 بسته بیسکوییت اورئو (یاکرمدار شکلات تلخ یا هر بیسکوییت دیگری)

دسر لیوانی سه رنگ اورئو

طرز تهیه دسر لیوانی سه رنگ اورئو

1- بیسکوییتها را در غذاساز بریزید و در کف لیوان ها به اندازه دلخواه بریزید.1پاکت پودینگ انجیر را مطابق دستور روی آن آماده کنید و بپزید و روی بیسکوییتها یک لایه پودینگ انجیر بریزید و تقسیم کنید.

2- برای پودینگ شکلاتی به جز شکلات همه مواد را در یک قابلمه بریزید و روی گاز تا زمانی که قوام میگیرد(مانند فرنی)بپزید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از اینکه پودینگ قوام گرفت از روی گاز بردارید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود .

از این پودینگ شکلاتی یک لایه هم روی پودینگ انجیر بریزید و روی پودینگ انجیر باز یک لایه  بیسکوییت  پودر شده و در اخر  یک لایه پودینگ  انجیر را بریزید. از دو بسته پودینگ انجیر یک بسته برای لایه کف و بسته دوم برای لایه رویی استفاده میشود و با پودینگ انجیر لیوانها را پر کنید و به دلخواه تزیین کنید

 

محلبی بیسکوئیت و کدو حلوایی

مواد لازم:

بیسکوئیت: ۱بسته

پوره کدو حلوایی : دو و نیم لیوان

پودر قند: 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای محلبی:

شیر : ۲لیوان

شکر : ۱فنجان

زرده تخم مرغ : ۱عدد

نشاسته : 3 قاشق غذاخوری

وانیل: 1 قاشق مربا خوری

کره گیاهی : ۲قاشق غذاخوری

محلبی بیسکوئیت و کدو حلوایی

طرزتهیه محلبی بیسکوئیت و کدو حلوایی

1- ابتدا برای محلبی بجز کره و وانیل بقیه مواد را داخل قابلمه ای ریخته روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا که غلظت فرنی بگیرد.در اخر وانیل و‌ کره را اضافه کنید و هم بزنید.

2- بیسکوئیت را با دستگاه پودر کنید.

3- پوره کدو حلوایی را پودر قند مخلوط کنید.

4- در ظرف سروتون به ترتیب بیسکوئیت،محلبی و کدو حلوایی را بریزید .لیوان ها را 5 ساعت داخل یخچال بذارید.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید