جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه دسر خرما و پنیر
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه دسر خرما و پنیر

زمان:۴ ساعت
تعداد:۴ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه دسر خرما و پنیر:

طرز تهیه دسر خرما و پنیر بقدری راحت و در دسترس است که مطمئن هستم جز دسر های پر طرفدار در منزلتان خواهد شد . این دسر حتی برای کودکان به دلیل استفاده از پنیر و خرما و شیر یک غذای مقوی و مغذی ست که طعم فوق العاده دلپذیری دارد .
طبق قرار همیشگی از خواص مواد بکار رفته در طرز تهیه دسر خرما و پنیر چند سطری را باهم مرور میکنیم . خرما یکی از مواد بکار رفته در این دسر فوق العاده است . خرما در قدیم جز غذاهای اصلی بحساب می آمد که خود بتنهایی یک وعده غذایی را شامل میشد این میوه محبوب خواص قابل توجهی دارد از جمله ویتامین کا ,ویتامین آ ,پتاسیم ,آهن و ..آنتی اکسیدانهای موجود در خرما باعث جلوگیری از بسیاری بیماریها در بدن خواهند شد خرما خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش داده همچنین برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مرتبط با پوکی استخوان مفید است خرما غنی از ویتامین کا می باشد که انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن کمک میکند همچنین خطر ابتلا به بیماریهای آلزایمر را کاهش می دهد و به سلامت روده ها کمک میکند خرما غنی از مس , منیزیم , سلنیوم , منگنز است . خرما همچنین برای پیشگیری از بیماری شب کوری نیز بدلیل داشتن ویتامین آ مفید است .

نکته : اگر میخواهید رنگ دسر شما تیره تر شود و طعم خرما در دسر غالب شود ، در طرز تهیه دسر خرما و پنیر میتوانید به سلیقه خودتان مقدار خرما و پنیر را جابه جا کنید یعنی اینکه از 200 گرم خرما و 100 گرم پنیر استفاده کنید. فقط دقت کنید که در این حالت از شکر کمتری استفاده کنید تا دسر خیلی شیرین نشود.

طرز تهیه دسر خرما و پنیر
طرز تهیه دسر خرما و پنیر

مراحل پخت طرز تهیه دسر خرما و پنیر

1

ابتدا در ظرفی شیر را ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بر روی حرارت ملایم آرام آرام شکر در شیر حل شود احتیاج نیست که شیر بجوش بیاید فقط زمانی که شکر داخل شیر کاملا حل شد شعله را خاموش میکنیم .

2

در ظرف دیگر پوره خرما و پنیر خامه ای را باهم مخلوط کرده . اگر خرمای پوره شده ندارید پوست خرما را گرفته و آنها را با گوشت کوب یا هم زن برقی بشکل پوره در می آوریم . در صورتی که خرمای شما از نوعی هست که پوست آن سفت باشد خرما را داخل آب گرم ریخته و به راحتی پوست آن جدا میشود .

3

سپس مخلوط شیر و شکر را که سرد شده به ظرف خرما وپنیر اضافه کرده و هم میزنیم .

4

۱قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین با ۳ قاشق سوپ خوری آب ولرم مخلوط کرده و بن ماری میکنیم . روش بن ماری به این شکل است که ظرف ژلاتین را بر روی بخار آب قرار میدهیم مثلا ظرف ژلاتین را روی بخار کتری یا سماور قرار داده تا ژلاتین بطور کامل در آب حل شود .

5

سپس عرق بهار نارنج و ژلاتین را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم . و مواد را داخل قالبهای یک نفره ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار داده تا خودش را بگیرد و یا بنا به سلیقه در هر ظرفی میتوانیم سرو کنیم مطما هستم از این دسر خوشمزه و فوق العاده در منزل به خوبی استقبال خواهد شد نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید