با اومدن فصل پاییز ، ما هم تصمیم گرفتیم با خرمالو که شاه میوه پاییزی هس براتون یه دسر درست کنیم و طرز تهیه دسر خرمالو رو بهتون آموزش بدیم تا با هم از رنگ نارنجی خرمالو بهره ببریم و یه دسر با تم پاییزی در کنار برگ های خزان داشته باشیم.بهتره بدونید این میوه پاییزی علاوه بر جلوه و زیبایی خاصی که داره دارای خواص بیشماری هس که خوردن اون در پاییز بسیار توصیه میشه چون خرمالو سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه و از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری میکنه. در ادامه من یه سری دیگه از خواص خرمالو رو نوشتم تا بدونید که بلد بودن طرز تهیه دسر خرمالو خالی از لطف نیس و علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه و شیک هس و به میز شما جلوه زیبایی میده ، پر از خاصیت هم هس.
در ضمن تا نرفتیم سراغ خواص دسر خرمالو بهتون بگم که درست کردن دسر خرمالو خیلی خیلی راحته و شما در کمتر از ده دقیقه میتونید این دسر رو درست کنید.همچنین این دسر مثل دسر کدو حلوایی یه دسر خوشمزه پاییزی هس که میتونید به عنوان دسر شب یلدا هم انتخابش کنید.
خواص خرمالو و دسر خرمالو :
- به طور کلی دسر خرمالو به خاطر مواد تشکیل دهنده اش یک دسر بسیار انرژی زا هس و باعث میشه اثرات خستگی و خواب آلودگی در شما کاهش پیدا کنه. بنابراین یه دسر مناسب برای شب یلدا هس که با انرژی تا نیمه های شب بیدار بمونید و از بودن در کنار هم لذت ببرید.
- دسر خرمالو به دلیل داشتن خامه باعث سلامت چشم ، افزایش سیستم ایمنی بدن ، تقویت مغز ، پیشگیری از افسردگی و سلامت پوست و مو میشه.
- ژلاتین موجود در دسر خرمالو باعث سلامت پوست و مو ، سلامت استخوان و مفصل ، پیشگیری از بیماری و عفونت به دلیل افزایش سیستم ایمنی بدن ، کمک به جوانسازی پوست و کاهش اثرات پیری پوست ، تنظیم سوخت و ساز بدن و سلامت گوارش میشه.
- خرمالو هم برای درمان یبوست ، کنترل فشار خون ، سلامت قلب ، پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا ، جلوگیری از پوکی استخوان و افزایش سلامت پوست و مو بسیار موثره.
نکاتی برای داشتن دسر خرمالوی خوشمزه:
1- برای داشتن دسر خرمالوی خوشمزه حتما از خرمالوهای کاملا رسیده استفاده کنید. چون استفاده از خرمالوهای سفت و نیمه رسیده طعم خوبی به دسر شما نمیده.
2- مقدار شکری که برای این میزان دسر استفاده میکنید بنا به ذائقه خودتون میتونه کمتر باشه خصوصا اگر از خرمالوی خیلی شیرین استفاده میکنید. بنابراین بهتره حدود 2 قاشق شکر اضافه کنید و کمی از مخلوط دسر بچشید ، اگر احساس کردید به شکر بیشتری احتیاج هس یک قاشق دیگه هم اضافه کنید.
3- برای تهیه دسر خرمالو میتونید به جای شکر ، 2 قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.
4- ژلاتین به دو شکل پودر و ورقهای وجود داره. در مورد جایگزینی این دو اول باید توجه داشت که ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ (4 گرمی) و کوچک (2 گرمی ) موجوده و به این ترتیب برای جایگزینی این دو از روشهای زیر استفاده کنید:
- یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم میباشد.
- هر ورق ژلاتین بزرگ معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند.)
- هر دو ورق ژلاتین بزرگ را میتوان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت. (حدود 8 گرم)
- هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است. (4 گرم)
- 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است. (8 گرم)
- 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است. (12 گرم )
5- اگر میخواید دسر شما زودتر حاضر شه میتونید اول حدود 45 دقیقه تو فریزر بذارید و بعد حدود 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بذارید.