جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه دراژه فندقی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه دراژه فندقی

زمان:۱۰ دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه دراژه فندقی:

دراژه فندقی یکی از شیرینی های فوق العاده خوش طعم و خوش مزه است که مخصوصا در ایام عید و مناسبتها استقبال خوبی از آن میشود . مواد اولیه آن معمولا موادی است که به راحتی در دسترس همه عزیزان قرار دارد و علاوه بر آن طرز تهیه خیلی راحتی نسبت به برخی از شیرینی ها دارد . امیدوارم که برای یک بار هم شده این دراژه فندقی بی نظیر را درست نمایید و از طعم و مزه آن هم خود و هم عزیزانتان نهایت لذت و رضایت را داشته باشید . نوش جانتان

طرز تهیه دراژه فندقی

مراحل پخت طرز تهیه دراژه فندقی

1

ابتدا یک عدد تخم مرغ بزرگ را داخل یک ظرف مناسب شکسته و به همراه وانیل باهم زن برقی یک تا دو دقیقه هم میزنیم . البته اگر از وانیل شکری استفاده میکنید بایستی یک قاشق چای خوری استفاده شود . سپس شکر که البته ترجیح ما استفاده از خاک قند است اما در صورت در دسترس نبودن خاک قند نیتوانیم از شکر هم استفاده نمایم و به همراه تخم مرغ سه تا چهار دقیقه خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.

2

بعد از اینکه شکر و تخم مرغ خوب یکدست و سفید شد نوبت اضافه کردن کره ای است که در دمای محیط آب شده باشد سپس روغن مایع را هم اضافه میکنیم و چند,دقیقه ای هم زده تا کاملا سفید و یکدست شوند .

3

آرد را در ظرف دیگر بهتر است به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و سپس آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا جایی که یک خمیر کاملا لطیف و یکدست حاصل شود .

4

خمیر را با دست کمی ورز داده و سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و داخل خمیر را فندق شکلاتی گذاشته و گرد میکنیم . فندق شکلاتی بشکل آماده در سوپر مارکت ها قابل دسترس می باشد .

5

داخل سینی فر را یک کاغذ روغنی گذاشته و خمیر ها را که بشکل گرد گرد درست شده اند با فاصله یکسان از هم قرار داده .

6

فر را از نیم ساعت قبل بایستی روشن کرده تا گرم شود در درجه حرارت ۱۷۰ درجه سینی فر را گذاشته به مدت ده دقیقه . اما همانطور که گفته شده است درجه حرارت هر فر با دیگری متفاوت است پس قبل از ده دقیقه حتما شیرینی ها را چک میکنیم . شیرینی های ما باید کاملا سفید باشند و تغییر رنگ ندهند .

7

بعد از اینکه زمان پخت شیرینی ما کامل شد سینی فر را خارج کرده و اجازه میدهیم تا شیریتی ها سرد شوند سپس شکلات شیری را به همراه فندق ریز خرد شده به روش بن ماری آب میکنیم البته که شما میتوانید از ترکیب هر طعم شکلات مورد دلخواه هم استفاده نمایید مثلا از ترکیب شکلات شیری و تلخ و یا شکلات باطعم فندوق و قهوه و یا هر طعم باتوجه به ذایقه خود استفاده نمایید .

8

بعد از اینکه شکلات ها و فندق را به روش بن ماری آب کردیم به هر روش که مورد دلخواه است روی شیرینی هایمان را تزیین کرده . و شیرینی ها آماده سرو هستند .

9

لحظاتتان به شیرینی

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید