جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه خورشت انار مسما
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه خورشت انار مسما

زمان:۱ساعت
تعداد:۴نفر
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه خورشت انار مسما:

طرز تهیه خورشت انار مسما

با شروع شدن فصل پاییز و رسیدن انارهای خوشمزه شروع انواع خورشت ها , دسرهای اناری هم آغاز میشود . خورشت انار مسما یک خورشت فوق العاده خوش رنگ و لعاب و خوش طعم بویژه مخصوص شب یلداست . انارها پر از مواد مغذی و آنتی اکسیدانها هستند که برای سلامت بدن فوق العاده مفیدند انارها غنی از ویتامین ث, سی , آهن و اسید فولیک هستند و به بالا رفتن سیستم ایمنی بدن کمک شایانی میکنند . سینه مرغ هم که یک منبع فوق العاده از پروتین است که درصد چربی آن اندک بوده و در کاهش کلسترول و فشار خون مفید است . امیدوارم خورشت انار مسما زینت دهنده سفرهایتان باشد و از خوردن آن لذت ببرید.

نکته 1: یکی از تفاوت هایی که بین خورشت انار گیلانی و خورشت انار مازنی وجود دارد اینست که گیلانی های عزیز به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند بنابراین اگر شما عزیزان تمایل داشتید میتوانید در طرز تهیه خورشت انار مسما به جای رب گوجه از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید.

نکته 2 : در تهیه این خورشت میتوانید به جای مرغ از ماهیچه یا گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده کنید.

علاوه بر طرز تهیه خورشت انار مسما مخصوص شب یلدا که در این صفحه مطالعه میکنید میتوانید آموزش دسرهای شب یلدا را هم با کلیک بر روی آن مشاهده کنید.

مراحل پخت طرز تهیه خورشت انار مسما

1

در طرز تهیه خورشت انار مسما ابتدا ما احتیاج به یک تابه مناسب که بتوانیم خورشت را در آن آماده کنیم داریم

2

ابتدا پیازها را رنده کرده و یا بشکل نگینی ریز خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم

3

کمی مانده تا پیازها سرخ شوند زردچوبه را که بهتر است یک سوم قاشق چای خوری باشد اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود و بعد رب را هم اضافه میکنیم تا رب نیز چند ثانیه ای تفت بخورد تا بوی خامی ندهد

4

سپس سینه مرغ را که بهتر است فقط به دوقسمت تقسیم کنیم و به قطعات ریز تقسیم نکنیم داخل تابه ریخته و بهمراه مواد تفت میدهیم

5

حالا نوبت اضافه کردن دانه های انار است بنا بر سلیقه میتوان از انار ترش و یا شیرین استفاده کرد اما معمولا خورشت با طعم ملس باب سلیقه بیشتر افراد است

6

سپس یک لیوان آب جوشیده به مواد اضافه میکنیم در صورت تمایل میتوانیم از آب انار بجای آب جوش استفاده کرد

7

سپس درب ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورشت ما غلیظ شود . در انتهای پخت مرغ رب انار را هم اضافه کرده و اجازه نیدهیم تا کامل خورشت ما غلیظ شود .

8

در انتها هم با توجه به ذایقه میتوانید از مقدار کمی گلپر به روی انارها استفاده نمایید

9

البته که خورشت انار مسما به همراه بادمجان هم داریم . امیدوارم این دستور طبخ خورشت انار مسما باب میل و سلیقه شما عزیزان باشد و از طبخ و نیل کردن آن لذت ببرید نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید