با شروع شدن فصل پاییز و رسیدن انارهای خوشمزه شروع انواع خورشت ها , دسرهای اناری هم آغاز میشود . خورشت انار مسما یک خورشت فوق العاده خوش رنگ و لعاب و خوش طعم بویژه مخصوص شب یلداست . انارها پر از مواد مغذی و آنتی اکسیدانها هستند که برای سلامت بدن فوق العاده مفیدند انارها غنی از ویتامین ث, سی , آهن و اسید فولیک هستند و به بالا رفتن سیستم ایمنی بدن کمک شایانی میکنند . سینه مرغ هم که یک منبع فوق العاده از پروتین است که درصد چربی آن اندک بوده و در کاهش کلسترول و فشار خون مفید است . امیدوارم خورشت انار مسما زینت دهنده سفرهایتان باشد و از خوردن آن لذت ببرید.
نکته 1: یکی از تفاوت هایی که بین خورشت انار گیلانی و خورشت انار مازنی وجود دارد اینست که گیلانی های عزیز به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند بنابراین اگر شما عزیزان تمایل داشتید میتوانید در طرز تهیه خورشت انار مسما به جای رب گوجه از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید.
نکته 2 : در تهیه این خورشت میتوانید به جای مرغ از ماهیچه یا گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده کنید.
علاوه بر طرز تهیه خورشت انار مسما مخصوص شب یلدا که در این صفحه مطالعه میکنید میتوانید آموزش دسرهای شب یلدا را هم با کلیک بر روی آن مشاهده کنید.