جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه حلیم بادمجان
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه حلیم بادمجان

زمان:۱/۵ ساعت
تعداد:۴ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه حلیم بادمجان:

طرز تهیه حلیم بادمجان از آن دسته غذاهایی ست که مخصوص سرو با دست پخت مادربزرگ هاست . حلیم بادمجان جز دسته غذاهایی ست که از نظر ارزش غذایی غوغا میکند حلیم بادمجان یک غذای فوق العاده مقوی و مغذی است که بیشتر نیازهای بدن را تامین میکند .
گوشت گردن بکار رفته در طرز تهیه حلیم بادمجان سرشار از پروتیین بوده خوردن غذاهای حاوی پروتیین غنی شده باعث رطوبت رسانی کافی به پوست و حفظ درخشندگی طبیعی آن می شود . از دیگر خواص گوشت گردن مقادیر خوبی از ویتامین سی موجود در آن است که به عنوان تبدیل کننده کربوهیدراتها به گلوکز عمل کرده و انرژی لازم را برای فعالیت روزانه تامین میکند . گوشت قرمز به درمان کم خونی و بی خوابی و آلزایمر و فراموشی کوتاه مدت کمک میکند . گوشت منبع غنی ویتامین دی است و کمبود کلسیم و ویتامین دی باعث مشکلاتی در استخوان بندی افراد بالاخص کودکان که در سنین رشد هستند میشود . ویتامین دی به عنوان عاملی برای جذب کلسیم عمل کرده و پروتیین و روی موجود در گوشت به تقویت عضلات کمک خوبی میکند . به طور کل گوشت حاوی پروتیین , آب , چربی , کربوهیدرات , آهن , ویتامین د , ب , روی , امگا۳ بوده و خود به تنهایی یک بسته کامل غذایی محسوب میشود .
بادمجان نیز سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی هستند . که فواید تغذیه ای بسیار بالایی برای سلامت بدن دارند . بادمجان منبع غنی از فسفر , فولات , ویتامین ب , کلسیم , پتاسیم , ویتامین آ , آهن , ویتامین سی , فیبر است .
عدس . کشک . پیاز . نعناع . برنج همگی جز مواد پرارزش غذایی هستند .
امیدوارم که طرز تهیه حلیم بادمجان برای شما لذت بخش بوده باشد و با درست کردن این حلیم بادمجان شگفت انگیزاز نظر ارزش غذایی به بهبود تغذیه ای کامل و کافی برای عزیزانمان توجه کرده باشیم .

طرز تهیه حلیم بادمجان
طرز تهیه حلیم بادمجان

مراحل پخت طرز تهیه حلیم بادمجان

1

ابتدا برنج را چند ساعتی با آب ولرم خیس میکنیم البته بدون نمک . سپس در این فاصله گردن را گذاشته تا خوب بپزد و خوب نرم شود . من گوشت گردن را با مقداری پیاز سبک شده که به همراه زردچوبه تفت داده ام میپزم .

2

وقتی پخت گردن کامل شد گوشت گردن را کنار گذاشته . سپس آب برنج را خالی میکنیم قابلمه را روی اجاق با حرارت متوسط گذاشته و از آب گوشت به آن اضافه میکنیم تا برنج در آب گوشت کاملا باز و له شود . وقتی خوب آب گوشت به داخل برنج رفت یعنی در واقع مقدار خیلی کمی آب در برنج باقی بماند . در این فاصله بادمجانها را که پوست گرفته ایم و یکی دو ساعت در آب نمک گذاشته تا تلخی آنها خارج شود را داخل یک تابه ریخته و با مقدار کنی روغن و آب روی حرارت گذاشته در تابه را بسته تا بادمجانها نرم شوند . در صورت تمایل میتوانیم بادمجانها را سرخ کرده و از گوشکوب برقی برای له شدن آنها استفاده کنیم .

3

سپس عدس را که پخته شده است را داخل ظرفی ریخته پیاز داغ بعلاوه برنج پخته شده بعلاوه گوشت گردن و بادمجانها را باهم مخلوط میکنیم از نمک و فلفلهم بنا به ذایقه به میزان کافی استفاده میکنیم .

4

در این مرحله چون تمامی مواد ما به خوبی نرم شده اند هم میتوانیم از گوشت کوب و یا گوشت کوب برقی برای میکس شدن کامل مواد باهم استفاده کنیم.

5

حلیم بادمجان ما با تزیین نعناع داغ و پیاز داغ آماده سرو است نوش جانتان .

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید