جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه جوجه چینی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه جوجه چینی

زمان:0
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه جوجه چینی:

طرز تهیه جوجه چینی که این مطلب با هم آموزش خواهیم دید یکی از غذاهای مرغی خوشمزه  است که شما میتوانید در مهمانی ها و تولدها به عنوان یکی از فینگر فودهای تولد روی میز شام خود قرار دهید.

جوجه چینی از جمله غذاهای فوق العاده  لذیذ و خوشمزه  و همچنین  پرطرفدار است که به روشهای متفاوت قابل طبخ است اما نوع مرسوم آن جوجه چینی پفکی با سس تاتار است در این مطلب با شما عزیزان طرز تهیه و طبخ چند نوع متفاوت از جوجه چینی را به اشتراک میگذارم امید وارم مورد توجه و رضایت شما عزیزانم واقع شود و با طبخ آن سفره های گرمتان را رنگین تر و متنوع تر از پیش نمایید . از جمله مزیت های جوجه چینی طبخ آن  با فیله مرغ و اصالت  آن تهیه و طبخ  با سینه مرغ است  و  و در کنار این غذا معمولا از پیازهای ترد سوخاری شده و سیب زمینی سرخ شده و گاها قارچ های تنوری هم استفاده میشود و دیگر اینکه این غذا روغن زیادی برای سرخ شدن احتیاج ندارد و هم اینکه  می توان آن را در فر هم آماده نمود که روش آماده سازی در فر را هم برای عزیزانی که به غذای سرخ کردنی تمایل ندارند بسیار مفید فایده خواهد بود .

طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

مواد لازم جهت اماده سازی فیله ها ی مرغ  :

فیله مرغ ترجیحا"  از سینه مرغ   :   500 گرم

پیاز بزرگ :  2 عدد

سیر :  دو حبه

آبلیمو ترجیحا"  آبلیموی تازه : 2 قاشق سوپ خوری

زعفران  دم شده : 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

 

مواد لازم جهت اماده سازی خمیر :

شیر پرچرب : یک دوم لیوان

خمیر مایه فوری : 1 قاشق مربا خوری

بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

آرد : یک لیوان

تخم مرغ : 1 عدد

ماء الشعیر : یک دوم لیوان

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به مقدار دلخواه

طرز تهیه جوجه چینی :

  ابتدا سینه های مرغ را بدون استخوان جدا کرده و آنها رابشکل فیله های باریک  برش می دهیم  به این ترتیب که معمولا برای تهیه  جوجه چینی ابتدا سینه ها را هشت قسمتی بدون استخوان خرد کرده هر قسمت  را به چهار قسمت تقسیم می کنند به این ترتیب که فیله های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و همچنین از نظر ضخامتی نیز به دو قسمت تقسیم کرده تا فیله ها کوچک و نازک داخل خمیر به خوبی مغز پخت شوند و با ترکیب گفته شده حسابی پفکی شکل شوند.

 سپس یک ظرف نسبتا" بزرگ که مناسب مخلوط شدن فیله ها باشد برداشته و پیازهای بزرگ  که دو عدد بود و دو حبه سیر را به خوبی رنده کرده  و با میزان دلخواه از نمک و فلفل سیاه و قرمز و آب لیمو و یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به خوبی مخلوط می کنیم و سپس فیله های مرغ را در درون مخلوط آماده شده به خوبی ورز میدهیم  توجه داشته باشید برای اینکه فیله ها به خوبی مزه بگیرند باید بیشتر از دو ساعت درون مخلوط اماده شده بمانند.

سپس به سراغ درست کردن خمیر خوشمزه جوجه چینی میرویم .

طرز تهیه خمیر جوجه چینی :

ابتدا  شیر را روی اجاق با حرارت ملایم قرارداده تا حدی که  ولرم شود سپس درون ظرف مناسبی ریخته و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم و آن ها را هم می زنیم تا به خوبی باهم مخلوط شوند. در ظرف را گذاشته و اجازه میدیه 5 تا ده دقیقه خمیر مایه در شیر ولرم عمل بیاید .

در این فاصله سفیده را به کمک همزن به خوبی هم زده  تا کاملا غلیظ شود به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانیم از درون ظرف به  بیرون ریخته نشود و در واقع حالت خامه ای شکل شود

حال به سراغ زده تخم مرغ رفته و با  ماء الشعیر مخلوط کرده سپس مخلوط بدست آمده را را به سفیده اضافه می کنیم و آن ها را به به آرامی هم زده و مخلوط میکنیم  و بعد از اینکه سفیده و زرده و ماء الشعیر باهم مخلوط  و یکدست شدند به سراغ خمیر مایه که با شیر مخلوط کرده بودیم خواهیم رفت و خمیر مایه عمل آمده را به همراه  بیکینگ پودر به مخلوط آماده شده اضافه می کنیم و مجددا" به خوبی هم می زنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند در مرحله بعدی آرد را آرام آرام به مواد درون ظرف اضافه می کنیم و مواد را با آرد به خوبی هم می زنیم تا مخلوط مواد غلیظ شود توجه کنید که غلیظی مواد باید شکل یکدست درآیند .

حال مخلوط بدست آمده که خمیری شکل است  را در درون یخچال به مدت ۱ ساعت می گذاریم تا استراحت کند .

بعد از سپری شدن این مدت  خمیر را از یخچال بیرون آورده و شروع به آماده کردن جوجه چینی ها میکنیم به این ترتیب که ابتدا یک تابه که بهتر است گود باشد را روی حرارت قرارداده تا گرم شود سپس روغن به مقدار مناسب را در تابه ریخته تا روغن هم  تا به خوبی داغ شود.

سپس فیله های مرغ را  از قبل مزه دار کرده بودیم داخل خمیر آماده شده وارد میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم نکته مهم که باید توجه داشته باشیم این است که فیله های مرغ را باید بر روی حرارت ملایم سرخ کنیم تا کاملا مغز پخت و خوشمزه و پفکی شود و هم اینکه فیله ها را بطور کامل به خمیر آغشته باشند  .

 

انچه به طور معمول رایج است جوجه چینی را با سس تاتار میل می نمایند البته من در این متن برای شما سرو جوجه چینی با انواع دورچین را هم اموزش خواهم داد .

در صورت تمایل به دیدن کلیه مواد اولیه برای تهیه جوجه چینی میتوانید به سایت معتبر دیجی کالا که ضمانت مرجوعی کالا را نیز دارد مراجعه فرمایید و با مقایسه قیمتها با خیال راحت خرید نمایید .

طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه سس تاتار

مواد لازم :

سس مایونز : 200 گرم

خیار شور : 100 گرم

شکر : 1 قاشق غذا خوری

پیاز : 1 عدد متوسط

سیر : دو حبه

آبلیمو:  2 قاشق سوپ خوری

جعفری : ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا خیارشورها را بشکل کاملا ریز ساطوری کرده و در یک ظرف مناسب که تمام مواد به طور کامل جاشوند و مخلوط میریزیم . بعد پیازها را هم به همان ترتیب کاملا ریز شده ساطوری میکنیم . سیر راهم بهتر است رنده ریز کنیم و به مواد اضافه نماییم . حالا نوبت اضافه کردن سس مایونز و شکر به مواد است و بعد از یک همزدن مختصر آبلیمو و جعفری را که ساطوری کرده ایم و همچنین نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم زده تا مواد کاملا یکدست شوند .

سس ما آماده سرو است فقط بهتر است برای اینکه مزه ها کاملا به خرد یکدیگر بروند به طور تقریب دو ساعت در یخچال این سس بماند سپس برای سرو نوش جان فرمایید .

البته سس تا تار  در کنار  انواع مرغ ها و ماهی ها نیز کاربرد دارد .

طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی با خمیر بنیه  –  خمیر تمبورا

خمیر ینیه برای تهیه جوجه چینی فوق العاده عالی و خوش طعم و خوش مزه خواهد بود و گزینه مناسبی برای تنوع به طبخ جوجه چینی خواهد بود .

مواد لازم :

آرد : 1 لیوان

ماست : 1 لیوان

آب : یک چهارم لیوان

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

نک و فلفل قرمز و سیاه : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا آرد را به همراه  ماست و آب مخلوط کرده بکینگ پودر را هم اضافه و بخوبی هم میزنیم تا یکدست شوند . توجه داشته باشیم اگر از ماست های استفاده میکنیم که رقیق هستند احتیاج به اضافه کردن آب نیست . در نهایت نمک و فلفل قرمز و سیاه را به میزن دلخواه اضافه میکنیم .

برخی در دستور این خمیر بجای ماست از دلستر لیمو یا ساده هم استفاده کرده اند که به نظر من استفاده از ماست بسیار این خمیر را ترد و خوشمزه و پفکی خواهد کرد لطفا برای تنوع طعمی جوجه چینی یکبار هم شده از این خمیر خوشمزه استفاده نمایید .

البته که اضافه کردن زردچوبه و یا زعفران هم بعضا در برخی از دستورها برای رنگی کردن این خمیر گفته شده است که ما میتوانیم به دلخواه از زعفران یا زردچوبه هم برای خوشرنگ شدن جوجه چینی هایمان استفاده کنیم .

مواد لازم برای طعم دار کردن فیله ها :

فیله مرغ : 500 گرم

سس خردل : یک پیمانه

پودر سیر : نصف قاشق چای خوری 

 

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

طبق روال تهیه مرغ ها برای جوجه چینی بشرحی که در بالا هم گفته شد  ابتدا سینه های مرغ را بدون استخوان جدا کرده و آنها رابشکل فیله های باریک  برش می دهیم  به این ترتیب که معمولا برای تهیه  جوجه چینی ابتدا سینه ها را هشت قسمتی بدون استخوان خرد کرده هر قسمت  را به چهار قسمت تقسیم می کنند به این ترتیب که فیله های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و همچنین از نظر ضخامتی نیز به دو قسمت تقسیم کرده تا فیله ها کوچک و نازک داخل خمیر به خوبی مغز پخت شوند و با ترکیب گفته شده حسابی پفکی شکل شوند.

سپس در ظرفی فیله های آماده شده را به علاوه نمک و فلفل و پودر سیر به خوبی مخلوط کرده و سپس سس خردل بنا به ذائقه تند یا معمولی را به فیله ها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت دو ساعت فیله ها با این سس در یخچال استراحت کنند تا طعم خردل به خوبی به بافت فیله ها وارد شود .

سپس در تابه مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن فیله ها را تماما" داخل خمیر بنیه کرده و داخل تابه سرخ میکنیم عطر و طعم این فیله ها که حالا تبدیل به یک جوجه چینی بی نظیر شده است واقعا خوشمزه و دل انگیز خواهد بود امیدوارم اگر از طعم و مزه خردل لذت میبرید حتما جوجه چینی های خود را برای تنوع هم شده یک بار به این روش طبخ نمایید و از هنرنمایی دستپخت خود در سفره رنگینتان بیش از پیش لذت ببرید . نوش جانتان و گوارای وجود .

در صورت تمایل به دیدن کلیه مواد اولیه برای تهیه جوجه چینی میتوانید به سایت معتبر دیجی کالا که ضمانت مرجوعی کالا را نیز دارد مراجعه فرمایید و با مقایسه قیمتها با خیال راحت خرید نمایید .

طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی با سیخ در فر :

مواد لازم :

فیله مرغ ترجیحا"  از سینه مرغ   :   500 گرم

پیاز بزرگ :  2 عدد

سیر :  دو حبه

آبلیمو ترجیحا"  آبلیموی تازه : 2 قاشق سوپ خوری

زعفران  دم شده : 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

همانطور که قبلا" هم گفته شد ؛ ابتدا سینه های مرغ را بدون استخوان جدا کرده و آنها رابشکل فیله های باریک  برش می دهیم  به این ترتیب که معمولا برای تهیه  جوجه چینی ابتدا سینه ها را هشت قسمتی بدون استخوان خرد کرده هر قسمت  را به چهار قسمت تقسیم می کنند به این ترتیب که فیله های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و همچنین از نظر ضخامتی نیز به دو قسمت تقسیم کرده تا فیله ها کوچک و نازک حسابی مغز پخت شوند ..

 سپس یک ظرف نسبتا" بزرگ که مناسب مخلوط شدن فیله ها باشد برداشته و پیازهای بزرگ  که دو عدد بود و دو حبه سیر را به خوبی رنده کرده  و با میزان دلخواه از نمک و فلفل سیاه و قرمز و آب لیمو و یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به خوبی مخلوط می کنیم و سپس فیله های مرغ را در درون مخلوط آماده شده به خوبی ورز میدهیم  توجه داشته باشید برای اینکه فیله ها به خوبی مزه بگیرند باید بیشتر از دو ساعت درون مخلوط اماده شده بمانند.

بعد از سپری شدن این مدت فیله ها را داخل سیخ چوبی میکشیم و سیخ خا را داخل یک ظرف پرکس که مقداری از سس آماده شده هم در کف ظرف ریخته شده باشد میچینیم روی سیخ ها را هم مقداری کره میکشیم تا حسابی جوجه چینی ها لذیذ شوند . جوجه چینی با سیخ را هم میتوانیم داخل تابه با روغن سرخ کرده و هم داخل فر گذاشته تا آماده شوند .

سپس بعد از اینکه جوجه چینی ها آماده شدند آنها را با سس تاتار میل نمایید .

طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی با آرد

مواد لازم  جهت طعم دار کردن فیله ها :

فیله مرغ :  500 گرم

پیاز بزرگ :  2 عدد

سیر یا پودر سیر :  دو حبه

آبلیمو ترجیحا"  آبلیموی تازه : 2 قاشق سوپ خوری

زعفران  دم شده : 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

البته برای مزه دار کردن فیله های مرغ میتوانید از روشی که قبلا در طرز تهیه سالاد سزار رستورانی هم گفته شده بود استفاده کنید.

مواد لازم  جهت تهیه آرد یا خمیر مورد نظر:

آرد گندم: یك لیوان
آرد برنج: نصف لیوان
آرد ذرت: نصف لیوان
بیكینگ‌پودر: یك قاشق  چای خوری
ماء‌الشعیر ساده : دو لیوان
نمك و فلفل سیاه و قرمز : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

همانطور که قبلا" هم گفته شد ؛ ابتدا سینه های مرغ را بدون استخوان جدا کرده و آنها رابشکل فیله های باریک  برش می دهیم  به این ترتیب که معمولا برای تهیه  جوجه چینی ابتدا سینه ها را هشت قسمتی بدون استخوان خرد کرده هر قسمت  را به چهار قسمت تقسیم می کنند به این ترتیب که فیله های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و همچنین از نظر ضخامتی نیز به دو قسمت تقسیم کرده تا فیله ها کوچک و نازک حسابی مغز پخت شوند . 

سپس در یک ظرف ، هر سه نوع آرد گفته شده که عبارتند از : آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ پودر را ریخته و سپس نمك و فلفل سیاه و قرمز را هم اضافه و با هم مخلوط می‌كنیم. سپس به آرامی ماءالشعیر را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت ماست شود. سپس  خمیر را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم .

سینه مرغ را همانطور که گفته شد به شكل فیله درمی‌آوریم. و با مخلوط گفته شده (پیاز و آبلیمو و پودر سیر و زعفران و نمک و فلفل  ) طعم دار میکنیم و به مدت دو ساعت به فیله ها هم اجازه استراحت میدهیم . سپس فیله‌ها را در خمیر آماده شده كاملا می‌غلتانیم تا کاملا"خمیری شوند. سپس فیله‌ها را در روغن سرخ می‌كنیم توجه داشته باشیم حرارت ملایم باشد و روغن داغ تا فیله ها کاملا سرخ و پفکی شوند . این نوع جوجه چینی هم به دلیل داشتن سه نوع آرد بخصوص ترکیب با آرد برنج فوق العاده خوش عطر و دلپذیر خواهد شد امیدوارم از این نوع طبخ جوجه چینی نیز رضایت کافی داشته باشید و از میل نمودن آن لذت ببرید .

طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی با آب گازدار یا دلستر

مواد لازم :
آرد سه صفر: یک لیوان
سفیده تخم مرغ: دو عدد
بکین پودر : 1 قاشق چای خوری
 فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا : یک دوم قاشق چای خوری

پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری

زردچوبه : یک سوم قاشق چای خوری

نمک : مقداری

طرز تهیه مزه دار کردن فیله ها :

همانطور که قبلا" هم گفته شد ؛ ابتدا سینه های مرغ را بدون استخوان جدا کرده و آنها رابشکل فیله های باریک  برش می دهیم  به این ترتیب که معمولا برای تهیه  جوجه چینی ابتدا سینه ها را هشت قسمتی بدون استخوان خرد کرده هر قسمت  را به چهار قسمت تقسیم می کنند به این ترتیب که فیله های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و همچنین از نظر ضخامتی نیز به دو قسمت تقسیم کرده تا فیله ها کوچک و نازک حسابی مغز پخت شوند ..

طرز تهیه خمیر :
ابتدا تمامی مواد خشک شامل آرد و انواع ادویه را در ظرفی با هم مخلوط کرده سپس آب گاز دار و یا در صورت عدم دسترسی به آب گاز دار از دلستر ساده هم میتوان استفاده کرد اما آب گاز دار بهتر است را با هم به خوبی مخلوط میکنیم سپس سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی زده تا به خوبی سفید و خامه ای شوند و سپس سفید ها را به مخلوط آماده شده اضافه و هم میزنیم تا یکدست شوند   سپس فیله ها را داخل این خمیر کرده و داخل تابه ای که از قبل گرم شده و روغن داغ ریخته تا حسابی فیله ها پف دار و پفکی و ترد و خوشمزه شوند می تونید این جوجه چینی های لذیذ و خوشمزه را میتوانیم با با انواع سس، اونو میل نمایید نوش جانتان و گوارای وجود .

در صورت تمایل به دیدن کلیه مواد اولیه برای تهیه جوجه چینی میتوانید به سایت معتبر دیجی کالا که ضمانت مرجوعی کالا را نیز دارد مراجعه فرمایید و با مقایسه قیمتها با خیال راحت خرید نمایید .

طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی :

ابتدانان باگت را به قطعات کوچک برش داده و خرد میکنیم و سپس در غذا  ساز و یا مخلوط کن ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند حتی میتوانیم از خمیر های داخل نان باگت هم این آرد سوخاری را تهیه نمود به این نحو که داخل نان باگت ها که دارای خمیر اضافی هستند را خارج نموده و  سپس باگت های خرد شده و یا خمیر ها را داخل الک و یا یک سبد با سوراخ‌هاى خیلى ریز ریخته تا یکدست شوند سپس آنها را داخل یک سینی روی گاز با حرارت ملایم برشته میکنیم و یا داخل سینی فر ریخته و با فر از قبل گرم شده مقداری آنها را برشته و سوخاری میکنیم توجه داشته باشیم که فقط در حد کاراملی روشن باید پودر سوخاری ما تغییر رنگ دهد در غیر اینصورت اگر مدت بیشتری برشته شود و تغییر رنگ قهوه ای داشته باشد آرد سوخاری ما بد مزه خواهد شد .

طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه پیاز سوخاری شده :

مواد لازم :

آرد : 1 لیوان

ماست : 1 لیوان

آب : یک چهارم لیوان

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

زردچوبه :یک  قاشق چای خوری  سرخالی

نک و فلفل قرمز و سیاه : به میزان دلخواه

پیاز ریز : 6 عدد

طرز تهیه :

ابتدا آرد را به همراه  ماست و آب مخلوط کرده بکینگ پودر را هم اضافه و بخوبی هم میزنیم تا یکدست شوند . سپس زردچوبه را اضافه و خوب هم میزنیم تا خمیر ما کاملا زرد و یکدست شود توجه داشته باشیم اگر از ماست های استفاده میکنیم که رقیق هستند احتیاج به اضافه کردن آب نیست . در نهایت نمک و فلفل قرمز و سیاه را به میزن دلخواه اضافه میکنیم .

پیازها ی ریز را به شکل حلقه ای برش میزنیم اگر پیاز ریز نداریم بهتر است از  را به از پیازهای متوسط رو به ریز استفاده کنیم تا حلقه ها زیباتر و با جلوه تر باشند .

پیازها را داخل یک سینی چیده و از خمیر به طور کامل روی پیازها میکشیم بهتر است یک ربع در داخل خمیر باشند تا حسابی خمیر به خرد پیازها برود و حتما در این فاصله پیازها داخل یخچال شوند .  اگر نه میتوانیم پیازهای حلقه ای را داخل خمیر وارد کرده و بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنیم .

البته که میتوان یک پیاز بزرگ را به چهار قسمت برش زده سپس هر چهار قسمت را به دو قسمت دیگر نیز برش بزده البته که برش ها تا انتها ی پیاز نباشند در واقع شبیه شکل یک گل و پیاز بشکل گل شده را داخل خمیر به طور کامل فرو کرده و سپس داخل روغن سرخ میکنیم . به همین نحو با توجه به سلیقه و ذوق خودتان میتوانید پیازهای سوخاری شده با شکل های متفاوت داشته باشید .

عطر فوق العاده این پیازهای سوخاری حتی برای کسانی که دوستدار پیاز هم نیستند وسوسه انگیز خواهد بود .

پیازهای سوخاری شده یک دورچین عالی برای جوجه چینی ها هستند .

در صورت تمایل به دیدن کلیه مواد اولیه برای تهیه جوجه چینی میتوانید به سایت معتبر دیجی کالا که ضمانت مرجوعی کالا را نیز دارد مراجعه فرمایید و با مقایسه قیمتها با خیال راحت خرید نمایید .

طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه قارچ سوخاری :

مواد لازم :

قارچ : 500 گرم

 

ماست : نصف لیوان

تخم مرغ : 1 عدد درشت

آرد سوخاری : 1 لیوان

زعفران : 1 قاشق غذا خوری

پودر سیر : یک دوم قاشق چای خوری

آبلیمو : 1 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه :  به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا قارچ ها را شسته و سپس سریع روی یک دستمال آبگیر آنها را پهن کرده و کاملا خشک میکنیم مقداری آبلیمو روی قارچ ها میریزیم تا هم سفید بمانند و هم طعم دلپذیر تری پیدا کنند .

سپس در ظرفی آرد سوخاری بعلاوه ماست را با هم مخلوط کرده و نک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه و سپس زعفران را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ است . تخم مرغ را هم اضافه و بخوبی هم زده تا کاملا یکدست شود پودر سیر را هم در آخر اضافه و هم میزنیم .

خمیر ما برای سوخاری شدن قارچ ها آماده است . قارچ ها را به طور کامل که تمام قسمت های قارچ آغشته به خمیر شود داخل خمیر می غلطانیم و سپس در یک تابه گود که روغن شناور داشته باشد قارچ ها را سورخ و سوخاری میکنیم قارچ ها کاملا پفکی و سوخاری و ترد و خوش طعم و خوشمزه  خواهند شد این قارچ های خوشمزه هم دور چین جوجه چینی های بی نظیر ما خواهند شد .

طرز تهیه جوجه چینی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید