جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه تیرامیسوی کدوحلوایی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه تیرامیسوی کدوحلوایی

زمان:۲۴ ساعت
تعداد:۳ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه تیرامیسوی کدوحلوایی:

طرز تهیه دسر تیرامیسوی کدو حلوایی جز آن دسته از دسرهای راحت و آسان و در عین حال فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است و برای یک تنوع در دسر ها فوق العاده ایده جذاب و خوش طعم و رنگی خواهد بود . علاوه بر همه اینها برای کودکان که گاها از خوردن کدو حلوایی امتناع میکنند بکار بردن یک چنین ترفندهایی میتواند بسیار ارزشمند از لحاظ بهره مند شدن از خواص فوق العاده کدو حلوایی باشد . امیدوارم این دسر استثنایی را درست کرده و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید .

برای پختن کدوحلوایی میتوانید از فر استفاده کنید، کافیست کدو را از وسط دو نیم کنید و در ظرف مخصوص فر بگذارید و برای یک ساعت یا کمی بیشتر کدو را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد از پخت کدو را از تخمه ها و پوستش جدا کرده و آن را با غذاساز پوره کنید، در صافی ریزی بریزید و چندین ساعت به همان حالت نگه دارید تا آب کدو از پوره آن جدا شود، و یک شب در یخچال میگذاریم، بعد از جدا شدن آب اضافی کدو میتوانید با آن دسر، کیک یا سوپ بپزید.

ترامیسو کدوحلوایی
ترامیسو کدوحلوایی
ترامیسو کدوحلوایی

مراحل پخت طرز تهیه تیرامیسوی کدوحلوایی

1

ابتدا یک فنجان قهوه دم کرده و کناری گذاشته تا سرد شود .

2

در ظرفی پنیر ماسکارپونه را ریخته و شکر را اضافه کرده و هم میزنیم. کدو حلوایی را یا بخار پز کرده و یا برش زده و داخل فر میپزیم . در هر صورت کدوی پخته شده را به مقدار یک لیوان پوره کرده . پوره آماده شده را به پنیر و شکر اضافه کرده و خامه و پودر دارچین و پودر میخک را هم اضافه و هم میزنیم .

3

کرم آماده شده را داخل قیف بدون ماسوره ریخته .

4

بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل قهوه سرد شده میزنیم تا طعم قهوه به خود بگیرند . طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر در همین سایت قابل رویت میباشد و در صورت تمایل نیز میتوانید از بسته بندی های کارخانه ای این بیسکوییت هم استفاده نمایید .

5

مواد کرمی آماده شده را بنا بر سلیقه هم می توان در قالب و گیلاس های یک نفره و هم در ظرف ها و قالب های بزرگتر هم استفاده نمایید . پس از مواد آماده شده که داخل قیف ریخته ایم یک لایه ریخته و سپس از بیسکوییت های لیدی فینگر روی آن گذاشته سپس از مواد کرمی ریخته و مجدد بیسکوییت های داخل قهوه را اضافه میکنیم . و این ترتیب را تا انتها انجام میدهیم .

6

دسر آماده شده را حدود ده تا دوازده ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس میل نمایید .

7

نوش جان و گوارای وجودتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید