جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین

زمان:۳۵ دقیقه
تعداد:نامحدود
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین:

باقلوا لوزی یا باقلوا سه رنگ و یا باقلوا پرچمی قزوین از مهمترین و خوشمزه ترین سوغات قزوین است . عطر و طعم این باقلوا با باقلوای یزد و شیراز و اصفهان متفاوت است و میتوان ادعا کرد که خوردنی تر از باقلوای قزوین باقلوایی نیست . طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین بسیار ساده است و با کمی حوصله میتوان این شیرینی نفیس و اشرافی را در منزل تهیه کرد و کامتان را با دستپخت خود شیرینتر نمایید . البته که عطر و بوی شیرینی های قزوین همه را بخصوص گردشگران را به خود مجذوب کرده و آنقدر این عطر و بو جذاب است که در معرفی سوغات این شهر ابتدا شیرینی های معروفش از جمله شیرینی نان برنجی ، شیرینی نخودچی ، شیرینی پادرازی ، کیک شربتی خودنمایی میکند که قبلا به شما عزیزان آموزش داده ایم و با کلیک بر روی هر کدام میتوانید طرز تهیه این شیرینی ها را مطالعه کنید. زنان هنرمند و خوش سلیقه قزوینی برای مراسم و اعیاد بصورت سنتی شیرینی های خود را میپزند . و در کنار عزیزانشان کام خود را شیرین می نمایند . شیرینی باقلوا لوزی یک شیرینی فوق العاده مطبوع با طعم و عطر خاص است که معمولا در مراسم شاد و ویژه استقبال خاصی از آن میشود .
امیدوارم طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین مورد توجه شما واقع شود چرا که چشیدن طعم فوق العاده و استثنایی این باقلوا با دستپخت خود لذتی دیگر دارد .

طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین
طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین
طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین

مراحل پخت طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین

1

ابتدا خمیر باقلوا را تهیه میکنیم . برای این کار روغن جامد را باید در دمای محیط گذاشته تا آب شود . سپس روغن آب شده و آب گرم و گلاب را با هم مخلوط کرده و آرد دو بار الک شده را به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود . سپس خمیر را داخل یک نایلون گذاشته و در دمای محیط به مدت دو ساعت اجازه استراحت میدهیم . مهمترین قسمت تهیه باقلوا همین آماده سازی خمیر است .

2

بعد از سپری شدن دو ساعت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و با وردنه نازک نازک باز کرده و داخل یک قالب مربع یا مستطیل که با برس کف آن را چرب کرده ایم خمیر را پهن میکنیم .

3

پودر قند را در ظرفی با مقداری پودر هل و پودر پسته مخلوط کرده و کناری میگذاریم . در ظرف دیگر نیمی از پودر بادام و زعفران را مخلوط کرده و کنار گذاشته و در ظرف دیگر مقداری پودر بادام و پودر قند و پودر هل را باهم مخلوط میکنیم .

4

بعد از اینکه خمیر را کف قالب چرب شده پهن کردیم یک لایه از مواد سفید را برداشته و روی خمیر ریخته و حسابی با پشت قاشق یا یک گوشت کوب میکوبیم تا مواد کاملا منسجم شود سپس یک لایه از مواد زعفرانی را اضافه کرده و مجدد با پشت قاشق یا یک گوشت کوب کاملا منسجم و فشرده میکنیم و لایه سوم را از مواد,سبز رنگ ریخته و مجدد کاملا منسجم میکنیم . منسجم کردن مواد از اهمیت بالایی برخوردار است چون در غیر این صورت در هنگام برش زدن مواد از هم متلاشی میشوند .

5

روی مواد را مقداری گلاب با قاشق پخش کرده و نیمه دیگر خمیر را خوب باز کرده تا مانند خمیر نان لواش نازک شود و خنیر نازک شده را روی مواد پهن میکنیم .

6

فر را از نیم ساعت قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم میکنیم و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا کاملا طلایی شود .

7

در این فاصله شربت باقلوا را تهیه میکنیم تمام مواد گفته شده جهت شربت را باهم مخلوط کرده و حتما روی حرارت ملایم گذاشته تا قوام بیاید . شربت بعد از قوام آمدن باید خنک شود . وقتی باقلوا را از فر خارج کردیم اجازه میدهیم تا از حرارت بیفتد سپس باقلوا را به شکل لوزی برش داده و شربت را به باقلوا اضافه میکنیم .

8

باقلوا لوزی ما آماده سرو است نوش جانتان و شیرینی لحظاتتان باد

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید