جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه انواع محلبی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه انواع محلبی

زمان:1 ساعت
تعداد:5
کالری:زیاد
سطح هزینه:اقتصادی

سر آشپز:روزبه یگانه

(۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه انواع محلبی:

محلبی یه دسر بر پایه شیر و نشاسته که خوشمزه و عالیه که در اصل اصالت اون مال ترکیه است و سفید رنگه از این دسر میشه به عنوان یک میان وعده عالی استفاده کرد یا اینکه در مجالیس مهمانی میتواند به عنوان یک انتخاب مناسب برای شما باشد .طرز تهیه اون بسیار راحته و با کمی دقت میتوانید آن را به راحتی در منزل درست نمایید

به دسر محلبی دسر پودینگ شیر هم معروفه این دسر به روش های مختلف درست میشه و بسیار خوشمزه هم هستند.اگر دنبال یک دسر خوشمزه و متفاوت میگردید این آموزش رو از دست ندهید. ما در این آموزش انواع محلبی را به صورت کامل آموزش خواهیم داد.

محلبی شباهت بسیار زیادی به فرنی دارد و در کشور های مختلف ،متفاوت تهیه میشود.محلبی یک غذای بسیار مقوی و کاملی است که در ماه مبارک رمضان برای افطار نیز بسیار مناسبه

طرز تهیه محلبی کادایفی

مواد لازم:

شیر :1 لیتر

شکر :  لیوان

نشاسته(گندم یا ذرت): 2 قاشق غذاخوری
کاداییف خام (کادایف نرم): 300 گرم

آرد:  4 قاشق غذاخوری

روغن جامد  : 100 گرم

پودر کرم شانتی و یا خامه صبحانه: 1پاکت

روغن جامد: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 4 قاشق غذاخوری

چهار مغز یا مغز گردو :  1 استکان

دستور پخت

کادایف هارا ریز خرد کنید (اگر کاداییف ها را مدتی داخل فریزر نگه دارید ریز خرد کردن کادایف راحت تر خواهد بود) روغن و کادایف را داخل ماهیتابه بریزید و با شعله کم در حالیکه هم میزنید تفت بدید زمانیکه رنگ کادایف ها قهوه ای روشن شد شکر را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید و گردو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

برای محلبی شیر ، شکر ، نشاسته و آرد را داخل یک قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید زمانیکه قوام گرفت از روی اجاق بردارید روغن وخامه را اضافه کنید و 10دقیقه هم بزنید نصف کادایف ها را داخل قالب مربعی شکل بریزید و پخش کنید تمام محلبی را روی کادایف ها بریزید و بقیه کادایف ها را روی محلبی بریزید و صاف کنید. حداقل 4-5 ساعت داخل یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید.

طرز تهیه محلبی کادایفی

طرز تهیه محلبی شیر خشک

مواد لازم:

شیر یا آب ۴ لیوان
شیر خشک ۸ ق.غ سر پر (شیر خشک رو لوازم قنادی ها دارن)
نشاسته ذرت ۲ یا  ق.غ

پودر کاستارد ۱ ق.غ
گلاب ۱/۴ لیوان
شکر ۴ ق.غ

توت فرنگی: به میزان لازم

بسکوییت پتی بُر: 1 بسته

نکته :در تهییه این دسر از بیسکویت پتى بور استفاده نمایید در واقع همون بسکوییت چایی خودمون که پتی بور نام فرانسویشه و مخصوصه این کاره خطوط کوچک فرو رفته در اطراف مستطیل بیسکویت و سوراخهای کوچک روی آن در واقع نماد بیسکویت پتی بور است که همیشه همراه آن است. بیسکویت پتی بور نه آنقدر شیرین است نه نمکی و نه شبیه هیچ بیسکویت دیگری. این بیسکویت ترد و با شیرینی کم است بنابراین خیلی اوقات مزه‌ای شبیه به نان دارد .

 

 طرز تهیه

همه موادو خشک رو با هم مخلوط میکنیم، شیر رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شه، اگه دیدید یکدست نیست از صافی رد کنید بر رو حرارت ملایم قرار میدهیم  رو به بالا و مرتب هم زده تا ته نگیره

لازم نیست مانند فرنی غلیظ بشه، خیلی سفت شه طعمش جالب نمیشه

در آخر گلاب رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم ،درشو میزاریم تا روی محلبی نبنده و خشک نشه،

کف لیوانا یا ظرف بیسکویت خرد شده ریخته و ی ردیف توت فرنگی دور لیوان چیده

بعد محلبی خنک رو روشون ریخته،میزاریم داخل یخچال و اماده سرو کردن است

طرز تهیه محلبی شیر خشک

طرز تهیه محلبی موز وتوت فرنگی با ژله

مواد لازم:
شیر ۲لیوان
شکر  ¾ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق
موز یک عدد
توت فرنگی ۶ عدد
پودر ژله یک بسته به دلخواه

 

دستور تهیه:

ابتدا پودر ژله را داخل آب جوش ریخته وطبق دستوری که بر روی پودر ژله آمده است آن را  داخل ظرف  ریخته و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشود

سپس داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشود

 روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میکنیم  وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم به این صورت محلبی ما آماده است.

بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده.

و در نهایت به صلیقه خودمان آن را تزئیین مینماییم.

طرز تهیه محلبی موز وتوت فرنگی با ژله

طرز تهیه محلبی زعفرانی

مواد لازم:

آرد برنج 4/3 پیمانه
نشاسته ذرت 4/1 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
آب ١ پیمانه
شير ٧ پیمانه
گلاب نصف  پيمانه
خلال پسته به مقدار لازم
زعفران دمكرده به مقدار لازم

دستور تهیه:

زعفران را در هاونگ قرار میدهیم و شروع به سابیدن مینماییم.و داخل یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه میدهیم تا دم بکشد حتما درپوش فنجان را گذاشته و بر روی بخار کتری قراردهید چنانچه از چایی ساز برای آب جوش استفاده کردید بر روی قسمت دمکن آن قراردهید.البته میتوانید زعفران را داخل هاونگ های مخصوص ریخته و یک تیکه یخ داخل آن قراردهید و اجازه دهید به آن شک وارد بشود البته راه اول بهتر است

ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.

شیر و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.

آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.

حرارت را خاموش كرده، گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.

طرز تهیه محلبی زعفرانی

طرز تهیه محلبی شکلاتی

مواد لازم:

شیر: ۲ لیوان

 آرد سفید: یک و نیم ق غ

 نشاسته ذرت (پودری): نصف ق غ

شکر: ۳ ق غ

خامه صبحانه: ۱ ق غ پُر

 وانیل: نوک ق چ

 شکلات تخته ای: ۵۰ گرم

بیسکوئیت پتی بور ساده: به مقدار لازم

شیر، نشاسته و آرد الک شده و البته شکر رو خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدید. مدام هم بزنید (وگرنه زود ته میگیره و گلوله گلوله میشه) تا غلیظ بشه. وقتی به غلظت رسید، وانیل و خامه رو اضافه کرده و هم بزنید تا خامه حل بشه.

 حالا گاز رو خاموش کنید، شکلات تخته ای رو اضافه کرده و هم بزنید تا با گرمای محلبی شکلات آب بشه.

بیسکوئیت هارو با آسیاب پودر کنید (یا داخل زیپ پک ریخته و با وردنه بکوبید تا پودر بشه.

محلبی داغ رو داخل لیوان تک نفره (یا ظرف مورد نظر) بریزید، مابینش از بیسکوئیت خرد شده ریخته و دوباره محلبی و بیسکوئیت.

طرز تهیه محلبی شکلاتی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید