جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه انواع قهوه
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه انواع قهوه

زمان:0
تعداد:4
کالری:انتخاب میزان کالری
سطح هزینه:انتخاب سطح قیمت

سر آشپز:Bahar

(۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه انواع قهوه:

  مصرف قهوه عادت بسیاری از مردم جهان است و بحث‎های زیادی در مورد فواید و مضرات قهوه گفته شده است .

فواید مصرف قهوه

قهوه به عنوان یکی از نوشیدنی های  پر مصرف در جهان دارای خواص بسیاری است. اکثر مردم به خواص فوری قهوه یعنی نشاط آوری، افزایش تمرکز و هوشیاری واقف اند اما علاوه بر اینها قهوه دارای خواص و فواید بسیاری برای سلامتی بدن است از جمله اینکه  قهوه حاوی مواد غذایی ضروری و مقدار فوق‎العاده زیادی آنتی اکسیدان است همچنین قهوهغنی از مواد غذایی ارزشمند متعددی از جمله  ویتامین B2 ، B5  ، B9  ، B3 منگنز ، پتاسیم ،منیزیم ،فسفر ، علاوه بر این کافئین قهوه از مغز شما در برابر بیماری‎های پارکینسون و آلزایمر محافظت می‌کند و نیز گفته شده افرادی که قهوه مصرف می‎کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های کبد قرار دارند بید گفت قهوه راهکار بسیار کاربردی برای مبارزه با چاقی است. کافئین قهوه در مصرف طولانی مدت باعث می‌شود متابولیسم بدن افزایش پیدا کند و در نتیجه جلوی اضافه وزن گرفته می‌شود و حتی منجر به کاهش وزن هم می‌شود.

در صورت تمایل به دیدن انواع قهوه  و دستگاهای اسپرسو ساز و هم زن کف شیر در برندها و قیمتهای متفاوت از سایت معتبر دیجی کالا با ضمانت برگشت کالا لینک زیر برای سهولت دسترسی در زیر گذاشته شده است .

 با شما عزیزان طرز تهیه چند نوع از انواع قهوه را به اشتراک میگذارم  :

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

قهوه ترک

قهوه، یکی ازسوغاتی های خوب ترکیه است.دانه‌های برشته‌شده و کاملاً پودر شدهٔ قهوه  است که در قهوه‌ جوش مخصوص خود به نام جذوه جوشانده می شود و در فنجان سرو می‌شوند. دانه‌های پودر شدهٔ قهوه در فنجان  ته‌نشین می شوند البته که میتوان برای طعم دادن به قهوه  ترک از شکر و هل سبز بنا بر ذائقه نیز استفاده ‌شود. این شیوهٔ سرو قهوه در خاورمیانه شمال آفریقا،قفقاز وبالکان دیده می‌شود.

علاوه بر اینها  قهوهٔ ترک یک نوشیدنی روزمره در ترکیه به حساب می‌آید، و البته که جزئی از سنت ازدواج در این کشور نیز محسوب می‌شود.

دانه‌های قهوهٔ ترک تا حد ممکن خرد و کوبیده می‌شوند؛ برای آسیاب کردن قهوه، دانه‌های قهوه را درهاونمی‌کوبند (روش سنتی و اصیل) یا ازآسیاب برای این کار استفاده میکنند .

بهترین قهوهٔ ترک از دانه‌های قهوه‌ای آماده می‌شود که به‌تازگی برشته شده‌اند و درست پیش از جوشاندن، آسیاب شده‌اند. قهوهٔ آسیاب شده و برشته (مناسب برای آماده‌سازی قهوهٔ ترک) را می‌توان خرید و نگه‌داری کرد اما با گذشت زمان، طعم و مزه‌اش را از دست خواهد داد.

قبل از اینکه برای درست کردن قهوه ترک آماده شویم، بهتر است از سنت درست کردن قهوه ترک بدانیم،

مواد لازم جهت قهوه ترک :

قهوه‌ی ترک 1 قاشق چای خوری ،

آب یک و نیم فنجان  ،

 شکر یا عسل به میزان دلخواه

جذوه، نوعی قهوه‌جوش مسی که قسمت پایینی آن پهن است.

قهوه ترک دارای طعم و مزه‌ای بی‌نظیر است و ریشه در سنت پرسابقه و باستانی ترکیه دارد.

طرز تهیه :

مرحله‌ی ۱

۱ و نیم فنجان آب برای هر فنجان قهوه استفاده کنید. آب را در جذوه ریخته و قهوه ترک  را که ریزتر از قهوه پودرشده‌ی معمولی است به آن اضافه می کنیم شکر را هم میتوان در این مرحله اضافه کرد که در این صورت شیرینی قهوه بیشتر می شود و هم می توان بعد از آماده شدن قهوه به آن اضافه کرد .

مرحله‌ی2

جذوه را روی اجاق با حرارت ملایم قرار داده به مدت ۳ تا ۴ دقیقه و  باید کاملا حواسمان به قهوه‌ی روی اجاق باشد.

بعد از اینکه قهوه کمی حرارت دید و شکر حل شد. حالا با قاشق چند بار قهوه را هم بزنید و سپس حرارت گاز را کم کنید.

مرحله‌ی 3

در هنگام گرم شدن قهوه  ، کف تیره رنگی روی قهوه تشکیل می‌شود و با یک قاشق چایخوری مقداری از کف تیره را به فنجان مورد استفاده میریزیم چون  گفته میشود رسم است که قهوه ترک با کف روی آن سرو ‌شود.

البته که بعد از اینکه کف روی قهوه بالا آمد به آرامی کف قهوه را با قشق بردارید و داخل فنجان قهوه خوری بریزید. دقت کنید که همه فنجان ها به یک اندازه کف داشته باشند.

 مرحله 4

بعد از ینکه کف روی روی قهوه را با قاشق برداشتیم  دوباره قهوه جوش را روی حرارت قرار میدهیم تا  چند ثایه  دیگر روی گاز بجوشد. و در نهایت فنجان خود را با قهوه پر کنید.

نکته مهم در درست کردن قهوه ترک خوب این است که هرگز نگذارید قهوه با سرعت بجوشد، هر قدر غلظت کف قهوه شما بیشتر باشد طعم بهتری خواهد داشت.

در صورت تمایل به دیدن بهترین برندهای قهوه ترک و سایر محصولات میتوانید از سایت معتبر دیجی کالا با ضمانت بازگشت کالا که در زیر گذاشته شده است دیدن نمایید.

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

اسپرسو

اسپرسو یکی از غلیظ ترین قهوه های اصیل ایتالیایی است  و در واقع نوعی قهوه غلیظ است این قهوه با عبور دادن آب جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های پودرشده‌ی قهوه تهیه می‌شود. و در نتیجه این قهوه‌ای در مقایسه با قهوه‌های دم‌شده دیگر غلظت بیش‌تری دارد.

اسپرسو پایه‌ای برای نوشیدنی‌های مختلف است.  چنانچه طرز تهیه‌ی اسپرسو را یاد بگیریم  به این ترتیب نیمی از مسیر آماده سازی کاپوچینو، کافه لاته و ماکیاتوی را یاد گرفته‌ایم .

میزان کافئین موجود در اسپرسو در واحد حجم از سایر نوشیدنی‌ها بیشتر است  و در نتیجه  سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند که این امر باعث تقویت هوشیاری ذهنی و دقت می‌شود و به این دلیل هم هست که غالبا" در مقیاس‌های کوچک سرو می‌شود .

اسپرسو نوعی دانه مخصوص و یا دانه ترکیبی یا سطح خاصی از برشته شدن نیست. بلکه هر نوع دانه قهوه، با هر سطحی از برشته شدن می‌تواند برای تولید  و تهیه یک اسپرسو معتبر مورد استفاده قرار گیرد . و در واقع تفاوت قهوه و اسپرسو تنها در روش اماده سازی انها می باشد و از نظر نوع قهوه با هم تفاوتی ندارند،البته  که از نظر طعم و مزه با هم تفاوت  دارند ، چرا که قهوه ی اسپرسو به دلیل فشار زیاد اب غلیظ تر خواهد بود و به همین دلیل طعمی میانه دارد بر خلاف قهوه های دمی که عطر و رایحه ی زیادتری  دارند.

 و هم اینکه در مورد تفاوت طعم قهوه‌ی اسپرسو و قهوه‌ی دم‌کردنی، با ید گفت :عده‌ای (می توان گفت معمولا قدیمی‌ترها) انواع قهوه دم‌کردنی را برای نوشیدن ترجیح می‌دهند و عده‌ای دیگر، طرفدار اسپرسو

اسپرسو را معمولا با لایه ای از کف و کف فوم  طلایی یا زرد رنگ روی آن می شناسند البته گاهی کف حاصله سفید یا قهوه‌ای  رنگ است که این نشان دهنده یک اسپرسوی مرغوب نخواهد بود و ما قدیمی و کهنه بودن قهوه مورد نظر و یا خوب بو داده نشدن آن شک خواهیم کرد .همچنین  میزان کفی که روی اسپرسو ایجادشده  نشان‌دهنده‌ی غلظت و سنگینی آن است؛ هر چه مقدار این کف بیشتر باشد، اسپرسوی قوی‌تر و مرغوبتری را نوش جان میکنید .

در مقابل قهوه‌ی دم‌کرده از کافئین  بالاتری برخوردار بوده البته که  این نکته را هم در نظر بگیریم که قهوه را معمولا درون ماگ‌ها و یا فنجان سرو میکنند ؛ در حالی که یک شات کوچک ازاسپرسو، غلظت کافئین خیلی بالاتری را خواهد داشت .

مواد لازم:

دانه‌های قهوه

دستگاه  اسپرسو
 دستگاه آسیاب قهوه

طرز تهیه :

مرحله‌ی ۱

مخزن ماشین اسپرسو را با آب سرد و تصفیه‌شده پر می کنیم . و سپس دستگاه  را روشن کرده تا گرم شود این کار بسته به اندازه‌ی دستگاه، از ۱۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. تا جایی که تا بدنه‌ی دستگاه اسپرسو نیز گرم

مرحله‌ی 2

پورتافیلتر را در هدگروپ قرار می دهیم و دستگاه اسپرسو را برای چند ثانیه روشن کرده  تا آب جلو بیاید و قسمت‌هایی از دستگاه را که نزدیک به قهوه‌ هستند گرم کند. داخل پورتافیلتر و قسمت پایین هدگروپ را تمیز کنید

مرحله‌ی 3

مقداری دانه‌‌‌ی قهوه را آسیاب میکنیم و باقی‌مانده‌ی پودر قهوه را از داخل دستگاه آسیاب پاک کرده . ۱۸ تا ۲۱ گرم قهوه‌ی تازه داخل پورتافیلتر میریزیم روی قهوه را با انگشت فشار داده تا سطح قهوه برابر با لبه‌ی سبد پورتافیلر شود.

مرحله‌ی 4

پورتافیلتر را به هدگرو بسته و اجازه میدهیم تا شروع به  دم کردن کند . اگر دستگاه اسپرسو شما مرحله‌ی قبل از دم کردن دارد، مسلما" ابتدا آن را انجام خواهید داد .

مرحله‌ی 5

بعد و در نهایت  با تولید حدود ۳۰ گرم اسپرسو آماده سرو است . نوش جانتان و گوارای وجود

در صورت تمایل به دیدن بهترین برندهای قهوه اسپرسو و انواع دستگاههای اسپرسو ساز و قهوه جوش در برندها و قیمتهای متنوع لینک معتبر دیجی کالا با ضمانت بازگشت کالا برای سهولت دسترسی شما در زیر گذاشته شده است .

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

قهوه کورتادو

این نوشیدنی از اسپرسو تهیه می‌شود و با مقدار کمی‌ شیر گرم کمی رقیقترشده و در نتیجه میزان اسید اسپرسو کاهش می‌یابد.نوشیدنی قهوه کورتادو از جمله نوشیدنی‌های گرم قهوه با شیراست که ریشه اسپانیایی دارد و برای زمان‌های مختلف در طی روز مناسب است . قهوه کورتادو در واقع  از مقدار برابر قهوه و شیر فوم گرفته شده  { توسط  دستگاه فوم ساز }درست می‌شود و هرچه قهوه داخل فنجان ریخته شود به همان نسبت  شیر فوم گرفته‌شده اضافه می‌کنیم. و چون نسبت بین حجم شیر و حجم قهوه برابراست طعم قهوه خیلی بیش‌تر احساس می‌شود.

طعم قهوه کورتادو ارتباط مستقیمی با نوع قهوه ، تازه بودن قهوه و دستگاه اسپرسو ساز ما  دارد به همین دلیل باید در تهیه آن از بهترین کیفیت ها استفاده کرد.

البته که برای اینکه نوشیدنی ما  ، جذاب تر و با تنوع مزه‌ی بالا تری برخوردار باشد از سیروپ  با طعم دلخواه استفاده میکنیم  به  طور کل سیروب ها برای طعم دادن به قهوه و لاته استفاده می‌شوند.

همچنین می‌توانیم از آنها، برای طعم دار کردن چای و در انواع نوشیدنی و طعم دادن به سس سالاد  هم استفاده کنید.

مواد لازم:

اسپرسو،

شیر گرم و کف کرده

سیروب وانیلی یا عسلی ( در صورت تمایل )

طرز تهیه :

مرحله‌ی ۱

اسپرسو را داخل فنجان ریخته

مرحله‌ی ۲

سپس باهم زن مخصوص دستگاه استیمر (کف‌ساز)  مقدار کمی ‌شیر شیرین و کف‌دار آماده کرده .

مرحله‌ی ۳

و شیر را روی اسپرسو داخل فنجان ریخته  قهوه‌ کورتادو آماده‌ی سرو است . نوش جانتان و گوارای وجود

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

کاپوچینو

 کاپوچینو یک نوشیدنی گرم ایتایایی فوق العاده  خوشمزه و آرامش بخش است و طرفداران زیادی هم دارد در واقع کاپوچینو  نوعی نوشیدنی قهوه با اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است . فنجان‌های بزرگ کاپوچینو با کف شیر و گاهی پودر شکلات، هم ظاهر جذابی دارند و هم خیلی خوش‌طعم  و خوش مزه هستند

البته که کاپوچینو نیز دارای خواصی است از جمله  : خواص کاپوچینو در سلامتی کبد و دارا بودن آنتی اکسیدان های قوی  موجود در قهوه است . و بر اساس تحقیقاتی که بر روی تأثیرات کافئین موجود در قهوه و فراورده‌های حاصل از آن انجام شده است، افرادی که میزان دوز خاصی از کافئین را دریافت نموده اند  عملکرد مغزی و فعالیت مؤثر تری در حافظه خود داشته اند  همچنین محققان دخیل در این آزمایش اذعان کرده‌اند که خوردن کاپوچینو به طور خاص، سرعت واکنش مغز انسان را افزایش می‌دهد . همچنین کاهش سردردهای میگرنی نیز گفته شده با مصرف کاپوچینو پایین تر آماده است همچنین کاپوچینو باعث کاهش استرس شده و نه تنها خوردن کاپوچینو بلکه بو کردن آن نیز از جمله مواردی است که احساس آرامش به ما خواهد داد .همچنین  کاپوچینو و کافئین باعث افزایش موقت حافظه کوتاه مدت و فعالیت مغزی شده و آنچه که در مورد اثرات قهوه گفته شده  میزان تأثیر آن بر روی احتمال وقوع بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر است.  که باعث کاهش این نوع بیماریهای مرتبط با مغز خواهد شد .

البته که در کنار فواید اشاره شده، کافئین موجود در آن باعث افزایش ضربان قلب، سوء هاضمه، فشار خون بالا و بی‌خوابی می‌گردد. پس در مصرف هر ماده خوراکی باید که جانب اعتدال را رعایت نماییم .

کاپوچینو بر حسب میزان شیر و فوم روی آن، انواع مختلفی دارد : کاپوچینوی خشک . کاپوچینوی خشکِ خشک  . کاپوچینوی تر. در واقع ایتالیایی‌ها کاپوچینو را با دبل اسپرسو و فوم شیر تهیه می‌کنند.. کاپوچینوی تر نوعی است که در آن مقدار شیر بیشتر از فوم یا کف باشد. اگر فوم نوشیدنی بیشتر از شیر آن باشد، کاپوچینوی خشک و اگر اصلا شیر اضافه نکنیم و روی قهوه فقط فوم شیر باشد، کاپوچینوی خشک  خشک است

مواد لازم:

اسپرسو

 شیر گرم

شیرکف دار

شکر

طرز تهیه :

مرحله 1

ابتدا شیر را با مقدار کمی شکر در شیر جوش ریخته و روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید هنگامی که شیر بجوش امد ان را از روی حرارت برداشته و با همزن مخصوص دستگاه استیمر (کف‌ساز)  شروع به زدن شیر کرده تا شیر کف کند .

نکته مهم اینکه شیر را از یک طرف زده و بشکل چرخشی آن را هم نزنیم تا شیر حسابی کف کند .

 اگر کف ساز ندارید شیر را داخل یک ظرف در بسته بریزید و تکان بدهید. ظرف باید فضای خالی داشته باشد تا شیر کف کند. در این حالت زمان هم زدن مسلما  بیشتر می‌شود.

مرحله 2

یک سوم فنجان را قهوه اسپرسو ریخته

مرحله 3

شیر جوش را به فنجان اسپرسو اضافه کرده

مرحله 4

کف شیر غلیظ شده را اضافه می نماییم

مرحله 5

با توجه به ذایقه خود روی کف شیر را با دارچین و یا پودر کاکائو تزیین نمایید

البته باید توجه داشت که برای سرو کاپوچینو ابتدا باید مقداری از کف شیر روی کاپوچینو را با قاشق میل نمایید و بعد در صورت تمایل شکر اضافه کرده  و بقیه قهوه را نوش جان نمایید.

روش دیگر اینکه شما میتوانید پودر کاپوچینو هم به صورت آماده خریداری کنید. کافیست این پودر را داخل آب جوش حل کنید. بدین ترتیب کاپوچینوی شما حاضر است. از طریق دکمه زیر میتوانید بهترین و پرفروش ترین پودر های کاپوچینو را مشاهده و خریداری کنید.

طرز تهیه قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

آیس کافی

مواد لازم:

قهوه،

 شیر،

شکر یا عسل

آیس کافی یک نوشیدنی فوق العاده و طراوت‌بخش می باشد بخصوص که در فصل گرم سال طرفداران زیادی برای خود دارد

مرحله‌ی 1

قهوه مورد نظر خود را دم کرده

مرحله‌ی ۲

قهوه را در یک قالب مکعبی یخ بریزید و داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

مرحله‌ی ۳

یک لیوان شیر آماده کرده و از مکعب های یخ زده قهوه داخل ان استفاده نمایید

مرحله‌ی ۴

هنگامی که مکعب‌های قهوه ذوب شده  و با شیر مخلوط شوند در اینجاست که  قهوه‌ای سرد و خوش طعم برای شما آماده سرو است .

آیس کافی شکلاتی

مرحله‌ی 1

قهوه مورد نظر خود را دم کرده

مرحله 2

تکه های شکلات را داخل قهوه دم کرده ریخته ت شکلات ها ذوب شوند

مرحله 3

در یک لیوان تکه های یخ را ریخته قهوه شکلاتی آماده شده را داخل لیوان ریخته

مرحله 4 

خامه زده شده و فرم گرفته شده را (دستور خامه فرم گرفته شده در همین سایت برای شما عزیزان آورده شده ) و یا در صورت تمایل از خامه قنادی آماده برای تزیین روی آیس کافی شکلاتی استفاده نمایید .

آیس کافی

مواد لازم :

پودر نسکافه 2 قاشق غذا خوری

یخ  شش قالب مکعبی

بستنی قهوه  2 اسکوپ

شکر 1 قاشق چای خوری

خامه برای تزیین مقداری

طرز تهیه :

ابتدا پودر نسکافه و شکر را با آب جوش مخلوط کرده

در لیوانی که پر از تکه های یخ است پودر نسکافه آماده شده را ریختع و سپس داخل میکسر ریخته تا شبیه یخ در بهشت حالت یخی بخود بگیرد

آیس کافی آماده شده را داخل لیوان یا هر ظرف سرو مورد نظر خود ریخته و بستنی  قهوه  و یا شکلاتی یا وانیلی و یا هر طعمی که مورد  علاقه خودتن است  را به آن اضافه می کنید

با خامه فرم گرفته و یا خامه قنادی روی آن را تزیین میکنیم .

 آیس کافی شیک

مواد لازم :

قهوه غلیظ دم کرده یک چهارم لیوان

میوه یخ زده  (به دلخواه )  یک چهارم لیوان

بستنی وانیلی دو چهارم لیوان

شربیت کارامل یا شکلات فندقی مقداری

طرز تهیه

تمامی مواد را در میکسر ریخته و باهم مخلوط کرده و روی آن را با شکلات فندقی و یا شربت کاراملی تزیین میکنیم .

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

کافی موکا

کافه موکا یک نوشیدنی فوق العاده  بر پایه‌ی اسپرسو با شیر و شکلات داغ است. و در واقع  کافی موکا یک نوشیدنی گرم خوشمزه  و عالی ست  که تشکیل شده از چند لایه ، که این لایه ها عبارت است ازشکلات داغ و اسپرسو همراه با شیر و کف می باشد

 در واقع منظور از کافه موکا  شکلات داغی است که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده باشد میگویند  مانند کاپوچینو یک قهوه موکا می‌تواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در قسمت بالایی  باشد. همچنین می‌توانیم برای خوشمزه تر کردن  این نوشیدنی خوشمزه  مقداری پودر کاکائو یا مارشملو(یک خوراکی شکر دار ژلاتینی که بافت اسفنجی نرمی دارد )به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه می‌شود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می‌شود.

مواد لازم:

پودر شکلات  یا موکا، یا شکلات صبحانه  دو سوم فنجان

دانه‌های قهوه‌ی بودداده و تیره، دو قاشق غذا خوری

 شیر بدون چربی،  یک و نیم  فنجان

خامه‌ی زده‌شده

مرحله‌ی ۱

قهوه‌تان را به ‌صورت معمول آماده کرده

مرحله‌ی ۲

شیر را داخل شیر جوش ریخته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم بجوش بیاید . پودر موکا یا شکلات را به یک لیوان بزرگ اضافه کرده و ان را به سرعت هم زده تا پودر بخوبی حل شود

مرحله‌ی ۳

مخلوط شیر را به قهوه اضافه کرده  . البته شیررا فوم گرفته میکنیم به ترتیبی که قبلا هم گفته شد یا از دستگاه فوم ساز برای زدن شیر استفاده میکنیم و یا شیر را داخل یک شیشه ریخته به طوری که کمی از شیشه برای هم خوردن جا داشته باشد و شیشه را محکم و به دفعات تکان داده تا شیر کف کند . سپس شیر فوم گرفته را به قهوه اضافه میکنیم

مرحله‌ی ۴

خامه‌ی زده‌شده و مقداری پودر موکا را روی آن ریخته . کافی موکا آماده سرو است نوش جانتان

طرز تهیه انواع قهوه

آیس موکا

این قهوه  یک نوع از انواع قهوه هایی است که سرد نوشیده میشود و فوق العاده  لذت بخش است و حال و هوایی خاص در روزهای گرم دارد .

مواد لازم :

قهوه آماده شده یک پیمانه

شیر دو پیمانه

شکلات ذوب شده یک چهارم پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

قهوه آماده شده را درون قالب‌های یخ بریزید و درون فریز بگذارید تا یخ بزند. حالا مکعب‌های قهوه‌ی یخ زده، شیر، شکر و شکلات ذوب شده را با هم درون مخلوط کن بریزید. و خوب با هم میکس کنید. برای زیبایی بیشتر می‌توانید کمی از سس شکلات را به کناره‌های داخلی لیوان بریزید و سپس آیس موکا را درون لیوان ریخته و سرو کنید. می‌توانید با کمی خامه روی لیوان را تزئین کنید

طرز تهیه انواع قهوه

قهوه گانودرما

اسم قارچ گانودرما را حتما" شنیده اید در واقع قهوه گانودرما نوعی نوشیدنی است. این قهوه نسبت به قهوه معمولی  هم کافئین کمتری دارد و هم مواد مغذی بیشتری دارد . که به صورت پودری فوری ست و حاوی دانه های قهوه برشته  و عصاره قارچی به نام «گانودرما» می باشدقارچ گانودرما خواص درمانی بسیاری دارد گرچه باید هر ماده غذایی را با احتیاط و با توجه به شرایط و سیستم بدنی هر فرد مربوط دانست.و درواقع اینطور باید گفت  که این قهوه‌ فوق العاده هم مفید است و هم علاوه ‌بر مزایای زیادی که دارد  معایبی هم برای آن برشمره اند در تولید قهوه «گانودرما» از ترکیب دانه‌های قهوه تفت داده‌ شده و عصاره‌ی قارچ قرمز گانودرما استفاده می‌شود. این قهوه که در قرن‌های متمادی در چین مورد استفاده بوده، به داشتن مزایای فراوان شهره است .

خواص و مزایای قهوه گانودرما :

 افزایش ایمنی بدن ،و منبع خوبی از آنتی اکسیدان هاست همچنین ، کمک به کاهش وزن، ،تقویت حافظه ،کم کردن ا سترس، افزایش انرژی و بنیه، کاهش کلسترول،رفع خستگی، کاهش التهاب ، زگیل تناسلی، سرطان، کیست تخمدان، پیسی،  بی‌خوابی و پاکسازی کبد و سلامت کلی بدن و به تعویق انداختن روند پیری و بهبود گردش خون  این قهوه خارق العاده کمک شایانی میکند .

همچنین برای بیماران دیابتی مصرف این قهوه با نظر پزشک می تواند مفید باشد و همچنین برای بیماریهایی نظیر پارکینسون و بیماری های قلبی  و نیز کمک به کاهش فشار خون و حفظ شادابی و جوانی به دلیل داشتن مقادیر خوبی از آنتی اکسیدانها مفید فایده است . به قارچ گانودرما که در تهیه قهوه گانودرما بکار رفته شده است در طب سنتی چینی به قارچ جاودانگی شهرت پیدا کرده است و در واقع هزاران سال پیش چینی ها معتقد بودند قارچ قرمز کلید جاودانگی و عمر طولانی است و تا سال‌ها هم فقط طبقه ثروتمند اجازه داشتند از این قارچ قرمز استفاده کنند.

به امید اینکه با نوش جان کردن این قهوه فوق العاده از خواص و مزایای  قهوه گانودرما بهره مند شوید.

طرز تهیه انواع قهوه

قهوه دالگونا

قهوه دالگونا در واقع یک نوشیدنی سرد بی‌نظیر و فوق العاده خوش طعم و خوش عطر  برای طرفداران و دوستدارن  قهوه  در روزهای گرم تابستان است  این نوشیدنی خوش طعم در واقع نوعی از نوشیدنی است که قسمت اصلی و هیجان‌انگیز آن خامه زده شده است. این نوشیدنی با خامه‌ای که به شدت و با سرعت زیاد هم زده می شود درست میشود در نتیجه یک فرم تافی رنگ با بافت نرم  روی این نوشیدنی ایجاد می‌شود که روی شیر و یخ قرار می‌گیرد.

مواد لازم :

پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه فوری  2 قاشق چای خوری

شکر ½ قاشق چای خوری

آب جوش دو قاشق غذا خوری

شیر یک فنجان

یخ دو مکعب

طرز تهیه قهوه دالگونا

مرحله 1

ابتدا قهوه فوری، و یا پودر نسکافه فوری را بعلاوه  شکر و آب داغ را در یک ظرف نسبتا"  بزرگ می ریزیم  و مدام و با شدت و سرعت   شروع به هم زدن می کنیم البته که می توان با همزن برقی یا دستی هم این کار را انجام دهیم . تا جایی ادامه میدهیم که مواد تبدیل به یک فوم پف کرده شود. اگر از همزن برقی استفاده می کنید حدود ۲ تا 3 دقیقه کافی است و اگر از هم زن دستی استفاده می نمایید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم  تا فوم مورد نظر حاصل شود.

مرحله 2

 بهتر است شکر را در چند نوبت، و در حین هم زدن به ترکیب فوق  اضافه نمایید ارجحیت این کار به این دلیل است که هربار طعم آن را چشیده تا به شیرینی دلخواه دست پیدا کنیم .

مرحله 3

بعد از درست شدن فوم، شیر را داخل یک لیوان بلند ریخته . در صورت تمایل می توانید از شیر سویا که خواص فوق العاده ای هم دارد استفاده نمایید .

مرحله 4

 تکه های یخ را به شیر اضافه میکنیم . اگر تمایلی به سرد نوشیدن این قهوه ندارید مانعی ندارد بجای استفاده از شیر سرد ، از شیر گرم شده استفاده نمایید، پس توجه داشته باشیم وقتی از شیر گرم شده استفاده میکنیم دیگر نیازی به اضافه کردن یخ نیست.

مرحله 5

فوم تافی رنگ را با قاشق روی شیر می ریزیم.

مرحله 6

 روی نوشیدنی تان  را با پودر قهوه  و یا نسکافه و یا کاکائو یا بیسکوییت خرده شده و یا خامه فرم گرفته شده تزیین نمایید انتخاب با شماست نوش جانتان و گوارای وجود.

طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه
طرز تهیه انواع قهوه

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید