جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه انواع راتا
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه انواع راتا

زمان:30 دقیقه
تعداد:متفاوت
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه انواع راتا:

دوستای گلم راتا یا کاناپ یه فینگر فود قالبی هست که نیاز به گرم کردن نداره و پایه و دستور کلی همه راتاها یکیه فقط مواد روش فرق داره . کلا برای تهیه راتا قاعده خاصی وجود نداره و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان راتا تهیه کرد. معمولا برای تهیه راتا مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شودو اینکه با یکم هنر و سلیقه میتونید خیلی راحت تزئینش کنید تا این فینگر فود خوشمزه زینت بخش میزهای شام و تولد و مهمانی شما باشه.

طرز تهیه انواع راتا

قالب یا کاتری که برای برش نان و ریختن مواد استفاده میشه  باید قطر داشته باشه ( حدود 5 سانتی متر قطر) تا هم مواد و هم نون توش جا بشه . این قالب ها رو میتونید از لوازم قنادی ها یا پلاستیک فروشی ها تهیه کنید.

همونطور که گفتم طرز تهیه کلی همه راتاها به یه شکل هس. پس مواد اولیه تون رو بر حسب راتایی که میخواید درست کنید ، انتخاب کنید.

مقدار مواد هم چشمیه و حتما نباید اندازه دقیق داشته باشه . مثلا یکی دوس داره خیار شور بیشتر بریزه یا سسش رو کم و زیاد کنه.

مواد لازم برای تهیه انواع راتا:

1- راتا مکزیکی

ذرت کنسروی، قارچ خام، خیارشور، ژامبون، سیب زمینی پخته شده، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل

2- راتا لبو و مرغ

لبو پخته شده، مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، مغز گردو، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل

3- راتا مرغ و بادام

مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، هویج خام ریز رنده شده، پودر بادام، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل

4- راتا ژامبون و پسته

ژامبون، سیب زمینی پخته شده، ریحان فراوان، خیارشور، پودر پسته، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل

5- راتای پنیر و سبزی یا راتای سفره عقد

پنیر  خامه ای، سبزی خوردن ریز شده، گردو ریز شده

6- راتا کوکوسبزی

این راتا به طور کامل در صفحه فینگرفود کوکوسبزی توضیح داده شده است. با کلیک بر روی فینگرفود کوکوسبزی آن را مطالعه کنید.

6- راتای الویه

طرز تهیه راتای الویه رو به طور کامل در صفحه فینگر فود الویه توضیح دادم که میتونید از اینجا وارد بشید و به طور کامل مطالعه کنید.

6- راتای مرغ

طرز تهیه راتای مرغ هم در با کلیک روی اینجا به صورت کامل مطالعه کنید.

طرز تهیه انواع راتا

خب حالا به طور مثال شما راتای سفره عقد یا همون راتای سبزی و پنیر رو میخواین درست کنید. مواد اولیه اش همونطور که نوشتم سبزی خوردن ، گردو و پنیر خامه ای هس.حالا بریم سراغ درست کردن راتا...

با این مقدار موادی که مینویسم حدود 4 تا راتای سفره عقد میتونید درست کنید.

مرحله اول : 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای + 2 قاشق سبزی خوردن ریز شده + 2 قاشق غذاخوری گردو ریز شده + نوک قاشق چایخوری نمک رو با هم مخلوط کنید.

نکته 1: سبزی خوردنی که انتخاب میکنید میتونه فقط یک نوع سبزی مثل ریحان یا ترکیبی از سبزی ها مثل ریحان و پیازچه و شوید باشه.

نکته 2 : اگر پنیر خامه ای که استفاده میکنید نمک داره دیگه به موادتون نمک اضافه نکنید.

نکته 3 : برای درست کردن تمام راتاها بهتره وقتی مواد راتا رو درست کردید ، مواد رو حدود نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا یکم سفت بشه تا وقتی میخواین مواد رو از قالب در بیارید کارتون راحت تر باشه.

مرحله دوم : نان تست رو با کاتر برش بزنید ولی کاتر رو از روی نان برندارید و فقط کناره های نان رو که اطراف کاتر هس جدا کنید.

نکته : برای درست کردن تمامی راتاها بهتره برای اینکه نان تست بهتر و تمیزتر قالب بخوره ، نان تست رو حدود نیم تا یک ساعت داخل فریزر بذارید.

مرحله سوم : مواد راتای پنیر و سبزی را داخل قالب بریزید. با یک کارد پهن که یکم نم داره روی سطح قالب یا همون کاتر بکشید تا سطح راتا صاف بشه.

طرز تهیه انواع راتا

مرحله چهارم : با فشار دست از زیر ، راتا رو از قالب خارج کنید.در این مرحله راتای شما حاضره. حالا به عنوان مثال میخواهید راتای سفره عقد رو به شکل همین عکسی که گذاشتم تزیین کنید.

مرحله پنجم : حدود یک قاشق غذاخوری سس مایونز داخل ظرفی بریزید و بهش یکی دو قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.

مرحله ششم : سس صورتی شده رو داخل قیف بریزید و به صورت نواری روی راتا بریزید. یک عدد غنچه گل محمدی و چند برگ تازه نعناع هم روی راتا قرار بدید.

طرز تهیه انواع راتا

و اما نکاتی در مورد تزئین:

راتا یا همون کاناپ رو به شکل های خیلی زیادی میتونید تزئین کنید. پایین صفحه عکسای مختلفی گذاشتم که میتونید ازشون ایده بگیرید. فقط من چند تا نکته میگم که براتون مفیده:

1- میتونید برای راتاهایی که موادتون سفیده از نان تست رنگ تیره استفاده کنید.

2- به سسی که میخواین به موادتون بزنید کمی آب لبو یا رنگ خوراکی بزنید که رنگی بشه. یا اینکه کلا بعد از اینکه مواد راتا حاضر شد به کل مواد چند قطره رنگ خوراکی دلخواهتون رو بزنید.

3- برای تزئین روی راتا هم میتونید از غنچه گل رز و گوجه و زیتون استفاده کنید.

4- میتونید با استفاده از پنیر خامه ای روی راتا طرح گل یا همون شکوفه بزنید به این صورت که به یکم پنیر خامه ای یکی دو قطره رنگ خوراکی بزنید و بریزدش داخل قیف. به سر قیف ماسوره شکوفه  بزنید. خیلی هم راحته قیف رو مستقیم روی کار بگیرید یکم فشار بدید خودش شکل شکوفه درمیاد.

5- اگه خواستید مواد داخل قیفتون یکم رقیق تر بشه پنیر خامه ای رو با سس قاطی کنید.

طرز تهیه انواع راتا
طرز تهیه انواع راتا
طرز تهیه انواع راتا
طرز تهیه انواع راتا

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید