جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه انواع دمنوش
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه انواع دمنوش

زمان:0
تعداد:4
کالری:0
سطح هزینه:اقتصادی

سر آشپز:Bahar

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه انواع دمنوش:

دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش : نوعی نوشیدنی است که در آن  بخشی از گل و یا برگ، ساقه، ریشه، دانه، و یا حتی پوست میوه یا اجزای و قسمت های دیگری از گیاهان که جنبه دارویی دارند و  قابل حل در آب هستند ، به صورت خشک  و یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرند. دم کردن یا گرفتن عصاره گیاهان شناخته از متداول‌ترین و قدیمی‌ترین روش های به کار بردن داروهای گیاهی است

به این طریق که ابتدا جزء یا قسمت مورد نظر  گیاه را که به طرز صحیحی خرد شده در آب جوش می‌ریزند، سپس آن را به مدت معمولا  ۵–۳ دقیقه در یک ظرف در بستهٔ شیشه‌ای یا چینی می‌گذارند و گاهی آن را هم می‌زنند و سپس مایع را از کاغذ صافی یا الک با شبکهٔ ریز عبور می‌دهند. و در برخی از موارد هم خود جوشیده گیاه به همراه دم نوش مورد استفاده قرار میگیرد که باید دانست چه گیاهی و با چه خواصی به چه طریق باید مورد استفاده قرار گیرد .

البته که در سال های اخیر اقبال و استقبال بی نظیری از گیاهان و دم نوش های گیاهی شده به شکلی که دم نوش ها به شکل تی بک و در بسته بندی های معتبر با برندهای مقبول در بازار برای مشتاقان این دم نوش ها آماده شده است .

 امروزه بیشتر برای رفع خستگی و آرامش به نوشیدن دمنوش متوسل میشوند ، هر کس بسته به ذائقه ی خودش نوعی از چای های گیاهی  را مصرف میکند .

البته که هر دمنوش خواص و کارایی مخصوص خود را دارد . برای شما عزیزان طرز تهیه انواع دمنوش را به اشتراک میگذارم به امید اینکه مفید فایده قرار بگیرد .طرز تهیه انواع دمنوش

در صورت تمایل به دیدن انواع  -  دم نوش ها و لیوان دمنوش و فرنچ پرس  -  به سایت  معتبر دیجی کالا که ضمانت مرجوعی کالا را نیز دارد مراجعه فرمایید

انوع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش -دمنوش پونه :

پونه یکی از گیاهانی است که علاوه بر مصرف خوراکی مصرف درمانی و دارویی هم دارد .

پونه از خانواده نعنا است و غنی از ویتامین سی و کلسیم بوده . دم کرده این گیاه با ارزش در کمک به درمان سرماخوردگی و گلودرد و سرفه های خلطی بسیار موثر و مفید است همچنین برای نفخ و دل درد بسیار مفید است .

دو قاشق چای خوری پونه را به همراه یک لیوان آب جوشیده روی حرارت گذاشته به مدت سه تا چهار دقیقه و سپس مخلوط را از صافی عبور داده میتوانید از یک قاشق عسل هم برای این دمنوش استفاده نمایید و خواص این دم کرده فوق العاده را دو چندان نمایید .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش نعناء

نعناء طبیعت گرم ، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضد اسهال و استفراغ قوی است که مقوی معده و ضد نفخ بوده ؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است .

یک قاشق غذا خوری سرخالی را با آب جوشیده مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه اجازه دم کشیدن میدهیم سپس از صافی عبور داده و میل فرمایید .

 

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش دارچین

دارچین نوعی ادویه‌‌ی مقوی است که به‌خاطر تأثیراتش در سلامت بدن از دیرباز جایگاه و ارزش خاصی  در طب سنتی داشته  و دارد.

 دارچین بالاترین رتبه را در جلوگیری از اکسید شدن سلول‌های بدن داراست. بو، مزه و رنگ بی‌نظیر دارچین، به‌خاطر بخش روغنی درختی‌ است که دارچین از آن گرفته می‌شود. خواص دارویی دارچین حاصل از پوست درخت دارچین است .

دارچین خواص فوق العاده ای دارد از جمله ضد التهاب بوده و به افزایش ایمنی بدن و سلامت بدن و خوشبو شدن دهان و سلامت پوست و معده و نفخ بسیار مفید فایده بوده .

برای درست کردن این دمنوش دو تکه چوب دارچین را به همراه یک قاشق عسل در یک لیوان آب جوشیده ریخته و به مدت سه تا چهار دقیقه اجازه دم کشیدن به آن میدهیم . البته که چای دارچین و عسل و یا دارچین و نبات  هم از قدیم موسوم بوده و جایگاه خاصی در بین افراد دارد .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش- دمنوش زنجبیل

زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد بلغم، بالابرنده قوی فشارخون، مقوی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد رطوبت مزاج، خونساز، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوه باه، مقوی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضد مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوب تب مالت و ضد سرطان می باشد.

نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود .

برای تهیه این دمنوش نصف قاشق مربا خوری سرخالی زنجبیل به همراه  عسل در آب جوش ریخته و اجازه دم کشیدن به مدت دو تا سه دقیقه میدهیم و سپس میل نمایید البته که چای دارچین و زنجبیل یکی از چای های محبوب در بین عزیزان می باشد .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش گل نسترن

گل نسترن با طبیعتی معتدل و تا حدی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید بوده همچنین معده را تقویت کرده و اثرات ضد اسهالی دارد  

 

چهاده عدد گل نسترن را در یک لیوان آب جوش به مدت سه تا چهار دقیقه اجازه دم کردن داده و سپس میل نمایید .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش گل بنفشه

 بنفشه گیاهی علفی و بوته ای است. برگ های قلبی شکل با دمبرگ دراز دارد که اکثرا روی زمین پخش می شوند و هیچ ساقه ای ندارد.گل های بنفش رنگ و معطر هستند.ریشه و برگ های این گیاه در بالای زمین رشد می کنند، برای ساخت دارو استفاده می شوند

 با استفاده از برگ های آن دمنوش  بی نظیری می توان تهیه کردند که مزایای بسیار زیادی برای سلامتی دارد

از جمله در درمان افسردگی و فشارهای عصبی و خستگی فیزیکی و ذهنی  و ضد درد و ضد سرفه بوده و خلط آور است   و در درمان سرما خوردگی  و مشکلاتی مانند اگزما و آکنه  و رفع بی خوابی  مفید فایده می باشد .

بنفشه ها وقتی سبز و تازه اند، به عنوان سرد كننده و پایین آورنده حرارت بدن، به صورت داخلی و خارجی، به كار می روند؛ مثلاَ در كاهش ورم چشم ها می توان از جوشانده گل وبرگ و برای تسكین سر درد از مرهم آن بر روی پیشانی استفاده نمود. این مرهم را می توان با اسانس گل سرخ هم مخلوط كرد که در بسیاری از موارد مفید بوده است

گل بنفشه را از عطاری تهیه نموده و یک قاشق مربا خوری ازآن را به مدت دو تا سه دقیقه با یک لیوان آب جوش دم  کرده و سپس از صافی عبور و میل نمایید .

طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش زعفران

زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب، محرک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضد کرم خوردگی دندان، شستشو دهنده کلیه، مقوی معده، ضدسرفه، ضدحساسیت و خلط آور است.

این دم نوش فوق العاده را در زمان خستگی و ناراحتی و افسردگی و یا فشارهای شدید کاری بسیار توصیه کرده اند و علاوه بر همه اینها بسیار نشاط آور بوده .

زعفران کوبیده به مقدار یک ششم قاشق چای خوری به همراه نبات یا عسل به مدت سه تا چهار دقیقه در یک لیوان آب جوش دم کرده و سپس نوش جان نمایید می توانید از آب لیمو هم در این دمنوش فوق العاده استفاده نمایید .

مصرف این دمنوش با عسل یا نبات بسیار لذت بخش می باشد .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش گلپر

گلپر دارای طبیعت ، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـد صـرع قـوی است؛ برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضد انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛ علاوه برتقویت میل جنسی، در درمان جوش و دمل نیز موثر است .

این دمنوش فوق العاده با یک قاشق چای خوری سرخالی گلپر به همراه یک لیوان آب جوش به مدت سه تا چهار دقیقه دم بکشد وآماده نوش جان کردن میشود .

طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش آلبالو یا چای آلبالو

آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضد صفرا، ضد اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوع، ضد خارش های پوستی، ضد سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است اما مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند آلبالو سرشار از ویتامین سی وآ و بی و آهن کلسیم و فسفر و سایر املاح و ویتامین ها بوده

آلبالو خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش داده همچنین برای درمان بی خوابی بسیار مفید است .

چای آلبالو بسیار خوش عطر و لذیذ و گورا ست . مقدار آلبالو هسته گرفته را در آب جوش دم کرده و بعد از هفت یا هشت دقیقه نوش جان نمایید . البته که می توان این دمنوش بسیار پرطرفدار و لذت آفرین را در تمام فصول سال با استفاده از آلبالو خشکه تهیه نمود و نوش جان کرد .

این دمنوش فوق العاده خوش رنگ و خوش عطر است . و بسیار دمنوش مناسبی حتی برای پذیرایی از مهمانی ها و عزیزانتان خواهد بود .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش زرشک یا چای زرشک

 زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و و دارای خواص بی نظیر و فوق العاده ای است که از جمله میتوان به  ضد صفرا بودن ان ، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، همچنین برطرف کننده عطش و گرمازدگی و نیز  بی اشتهایی  اشاره کرد.

زرشک، ضمن تصفیه خون،  و دارا بودن ویتامین های فراوان از جمله ویتامین سی درمان خوبی برای فـشـار خـون بـالا می باشد . البته که افراد فشار خونی بالا حتما باید با مشورت پزشک نسبت به مصرف هر دم نوش یا غذایی اقدام نمایند .

زرشک ابگیری را به میزان یک قاشق چای خوری در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت پنج دقیقه اجازه دم کشیدن میدهیم سپس از صافی عبور و میل نمایید .

این دمنوش نیز بسیار خوش رنگ و خوش عطر است و بهتر است از زرشک آبگیری برای دم کردن این دمنوش استفاده کرد.

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواع دمنوش

طرز تهیه انواع دمنوش - دمنوش عناب

 عناب دارای خواص و فواید بسیاری ست از جمله سموم را از بدن دفع میکند از بروز مشکلات قلبی جلوگیری میکند عناب خونساز است و همچنین دندان ها را در برابر پوسیدگی حفاظت میکند و باعث ترمیم بافت های اسیب دیده میشود عناب یک ملین خوب به حساب می آید و برای تسکین گلودرد و تقویت عضلات هم از ان استفاده میکنند همچنین به علت خواص پاک کنندگی و تصفیه ای که دارد بر طرف کننده جوش های صورت نیز هست . عناب منبع خوبی از ویتامین سی است و به طور خلاصه  دارای  پروتیین و کربوهیدرات ها و مواد معدنی و کلسیم و فسفر و آهن می باشد .

 ده تا دوازده دانه عناب را در یک لیوان آب جوشیده به مدت پنج تا شش دقیقه دم کرده و سپس میل نمایید این دمنوش فوق العاده لعاب دارد و خوش عطر و خوش طعم می باشد .

طرز تهیه انواع دمنوش
طرز تهیه انواه دمنوش

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید