جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه انواع حلوا
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه انواع حلوا

زمان:0
تعداد:4
کالری:0
سطح هزینه:اقتصادی

سر آشپز:روزبه یگانه

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه انواع حلوا:

دوستان عزیز خیلی به این مطلب خوش آمدین  شاید شما جزو افرادی باشید  که در مجالس مختلف حلوا استفاده کرده و و از طعم آن لذت برده باشید. و به این فکر افتاده باشید که چگونه میتوان یک حلوای خوش طعم و خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه کرد دقت کنید که درست کردن یک حلوای بی نظیر که بسیار خوشمزه باشد و در مجلس مختلف مورد پسند افراد مختلف قرار بگیرد اصلاً کار سختی نیست. اما تکنیک ها و فوت و فن هایی دارد که ما در این آموزش سعی می کنیم  آنها را خدمت شما عزیزان به صورت کامل آموزش دهیم به گونه‌ای که شما عزیزان  هیچ‌گونه مشکلی  نداشته باشید.

 همچنین خدمت شما عزیزان عرض کنم در این آموزش سعی می کنم دستور پخت چندین نوع حلوای مختلف  را برای شما قرار دهم تا شما به راحتی و و بسته به نظر و و سلیقه خودتان بتوانید حلوای مورد نظر را انتخاب کرده و  آن را در منزل تهیه کرد.

 قبل از اینکه بخواهیم دستورات پخت حلوا را را خدمت شما عزیزان ارائه نمایم ذکر چند نکته را ضروری  میدانم که چند مورد را در زیر اشاره میکنم.

حلوا یک دسر بسیار عالی و ایده آل برای ضیافت افطار یا عصرانه یا حتی صبحانه و میان وعده می باشد. حلوا یک دسر بسیار مقوی و خوشمزه می باشد که معمولاً مورد پسند تمامی اعضای خانواده قرار می گیرد. پس می توان آن رابه عنوان میان وعده یا حتی صبحانه استفاده کرد اذان لذت برد.

حلوا آرد گندم

طرز تهیه حلوا آرد گندم

مواد لازم :
شکر: ۲ لیوان
آب : یک لیوان
گلاب: ۱/۲ لیوان
آرد گندم: ۲ لیوان
هل: یک ق چ
زعفران مقداری
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

1- دولیوان شکر با یک لیوان آب روی حرارت گذاشته تا به جوش آید.

2- نصف لیوان گلاب به آن اضافه می کنیم.بعد از یکی دو جوش از روی حرارت برداشته

3- ۲ لیوان آرد گندم سبوس دار را روی حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی از بین برود،( از آرد نانوای نیز میتوان استفاده کرد)

4- آرد الک کرده که گلوله های ایجاد شده از بین برود،روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت داده تا رنگش طلایی شود ( با نصف لیوان شروع کنید واگر نیاز بود کم کم روغن اضافه کنید ولی بیشتر از یک لیوان نریزید)

5- سپس از روی حرارت برداشته و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید و مجددا شعله را روشن کرده ویک قاشق چایخوری هل اضافه کرده از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو ریخته وتزیین می کنیم

6- شما میتوانید حلوا رو در قیف ریخته ودر تارتهای مخصوص حلوا ودسر هم بریزید .

چند تا نکته در مورد حلوا آرد گندم :

در مورد حلواهایی که شربت بهشون اضافه میشه اول اینکه شربتش زیاد نجوشونید که تبخیر بشه و شربت کمی باقی بمونه که باعث سفت شدن حلواتون میشه
وقتی شربت رو به آرد اضافه میکنید زیر شعله خیلی کم یا خاموش کنید و‌کم کم اضافه کنید تا سریع حلوا خودشو جمع نکنه و حلواتون تیکه تیکه و سفت نشه .

حلوا آرد گندم

طرز تهیه حلوا کاراملی

حلوای مسقطی ،حلوای مسقطی کاراملی از نام حای دیگر این حلوا میباشد،دلیل آن هم شباهت داشتن با کرم کارامل است از نام های دیگر این حلوا میتوان حلوای بحرینی نیز نام برد که البته خیلی ها با حلوای عربی اون رو اشتباه میگیرن که بنده دستور حلوا عربی را من براتون قرار دادم در این صفحه.

این حلوا طعم و مزه خیلی خوبی داره و کودکان بیشتر از آن استقبال می کنند.در این حلوا مزه کارامل و گلاب و هل کاملا مشهوده .

حلوا کاراملی

مواد لازم:

شکر: یک و نیم پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب: دو و نیم پیمانه
گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه
کره: یک قالب کوچک۵۰گرم
پودر هل: یک قاشق
آجیل خرد شده: نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین

طرز تهیه:

1- ابتدا نشاسته را در آب  ریخته و خوب هم میزنیم تا کاملا حل شود.
2- شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار می‌دهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود.
3- کره را به آن اضافه کرده  نصف پ آب اضافه میکنیم و بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا حل شود.
4- حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
5- آجیل خرد شده را به مواد  که داشتیم اضافه می‌کنیم و حدود نیم ساعت آن ها را روی حرارت هم می‌زنیم تا کاملا غلیظ شوند.
6-  گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.
7- حلوای آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین می‌کنیم.

نکات پخت حلوا کاراملی:

این حلوا رو حتما سرد سرو کنید.

مایه حلوا حتما ۲۰دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی بد نشاسته گرفته بشه .
اگر احساس کردید که حلوای شما زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.
تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستو رو با نشاسته مخلوط نکنید؛بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین اون موقع نصف پیمانه آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه.
اگه همون اول نشاسته رو بریزید داخل کارامل داغ؛شکرتون سفت میشه.
قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره راحت از قالب جدا میشه.
حواستون باشه کاراملتون نسوزه که ته مزه تلخی میگیره.

حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی
حلوا کاراملی

طرز تهیه حلوا آرد با طعم براونی

مواد لازم :
شیر : 3 لیوان 
مواد لازم برای حلوا:
کره : 2 قاشق غذاخوری
 روغن مایع : نصف استکان
 آرد : 2 لیوان
پودرکاکائو : 2 قاشق غذاخوری

مراحل پخت:

1- ابتدا برای شربت، شیر و شکر را خوب مخلوط کنید و کنار بذارید.
2- برای حلوا روغن مایع و کره را داخل ماهیتابه مناسبی ریخته آب کنید.
3- آرد را اضافه کنید. با حرارت کم و با قاشق چوبی بصورت مداوم هم بزنید تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند تفت بدید. این مرحله کمی طول میکشد اما با صبر تفت بدید.

4-وقتی کمی روغن انداخت مخلوط آردی که گلوله گلوله شده بود یکپارچه میشود وقتی رنگش هم تغییر کرد شربت شیر را اضافه کنید و در حالیکه شیر را می ریزید همزمان با همزن دستی هم بزنید و در آخر پودرکاکائو اضافه کنید.
5- با حرارت کم اجاق مدام هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود. وقتی شربت را جذب کرد از روی اجاق بردارید و وقتی ولرم شد شکل داده سرو کنید.

حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی
حلوا آرد با طعم براونی

نکات حلوا براونی:

 حلوای آرد را به مدت زیاد، روی حرارت متوسط، با صبر تفت دهید.
درصورت دلخواه میتوانید شربت حلوای آرد را با آب و شکر حاضر کنید. و یا  با شیر آماده کنید.
لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر است.
استکان استفاده شده  125 میلی لیتر است.

حلوا آرد با طعم براونی

طرز تهیه حلوا زعفرانی 

مواد لازم:

آرد سفید : یک لیوان
کره : 50 گرم
روغن مایع : یک سوم لیوان
مواد لازم : شربت
آب : دو لیوان
شکر : یک لیوان 
گلاب : نصف لیوان
زعفران دم کرده  : سه قاشق

طرز تهیه :

1- مواد شربت( یعنی آب و گلاب و زعفران و شکر ) رو باهم روی حرارت بذارید و هم بزنید به گونه ای که شکر حل بشه و شربت گرم باشه.

2- آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ ندهد.

3- بعد یک مرتبه آرد رو الک کنید.

4- کره و روغن مایع رو بریزید ممکنه بسته به نوع آرد روغن بیشتر یا کمتر استفاده بشه که به این نکته توجه لازم را داشته باشید.

5- شربت گرم رو طی چند مرحله به آرد اضافه میکنیم سریع هم میزنیم تا گوله نشه.

6- حلوا رو تا جایی هم میزنیم که مثل توپ وسط ظرف جمع بشه، بعد به  تکون میدیم تا به روغن بیفته

7- تا حلوا داغه تو ظرف سرو بریزید و به دلخواه طرح بدید این حلوا قابل ماسوره زدن هم هست

نکات مهم:

از هل در این نوع حلوا استفاده نکید چون باعث تغییر رنگ میشه که خوشایند نیست.

شربت هم داغ نباشه چون حلوا کشدار میشه، فقط گرم باشه.

حلوا زعفرانی

طرز تهیه حلوا هویج

مواد لازم:

هویج : 500 تا 600 گرم
گلاب : 1 پیمانه
شکر : 1 پیمانه(بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتونید شکر اضافه کنید)
زعفران دمکرده : به میزان لازم
آرد قنادی : 1 پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
کره : 30 گرم
طرز تهیه:
1- ابتدا هویج رو با مقداری آب بپزید و در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید.
2- گلاب و شکر و زعفران رو در ظرفی روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر حل بشه شربت نباید بجوشه همین که شکر حل بشه کافیه و بعد از روی حرارت بردارید.
3- آرد رو الک کرده و با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه دقت کنید حرارت ملایم باشه تا رنگ آرد تغییر نکنه بعد از اینکه آرد رو تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره رو توی تابه بریزید تا گرم بشه
4- سپس آرد تفت داده شده رو دوباره الک کرده و به تابه برگردونید و هم بزنید تا در روغن یکدست بشه
5- بعد پوره هویج رو اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه
6- شربت رو در سه مرحله اضافه کنید در هر مرحله هم بزنید تا شربت جذب بشه و بعد از جذب شدن قسمت بعدی شربت رو اضافه کنید.
7- قسمت آخر شربت رو اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا بره و حلوا وسط ظرف جمع بشه
8- دقت کنید موقع اضافه کردن شربت حتما حرارت ملایم باشه تا شربت تبخیر نشه حلوا لطیف باقی بمونه
9- بعد از اینکه حلوا جمع شد تابه را به چپ و راست تکان بدید

حلوا هویج

طرز تهیه حلوا عربی

حلوای عربی به حلوای شیر خشک نیز معروف است

مواد لازم:

 آرد گندم : ۳ پیمانه
شیر خشک :  ۲ پیمانه
شکر :  ۳ پیمانه
آب :  ۱ پیمانه
گلاب :  نصف پیمانه
زعفران : نصف قاشق چای خوری
کره : ۴۰۰ گرم
روغن مایع :  نصف لیوان
پودر هل: یک قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه  :
1- ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
2- سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
3- در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
4- سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
5- دراین فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر رابا هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود

6- سپس  به آرامی شیره رابه مخلوط آرد اضافه ودر ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.

نکته : رنگ تیره و روشن حلوا به بیشتر روی شعله ماندن آرد بستگی دارد.
حلوا عربی

طرز تهیه حلوا شیر

مواد لازم :

آرد : ۱لیوان
شکر : نصف لیوان
روغن : سه چهارم لیوان
کره ۱۰۰ گرمی : ۱ عدد
شیر : ۲ لیوان
زعفران وانیل گلاب : به مقدار لازم

مراحل پخت:
1- ارد رو الک کرده وبه مدت ۱۵ دقیقه تفت میدیم و سپس دوباره آرد و الک میکنیم.

2- روغن و کره رو داخل ماهیتابه میریزیم ،ارد رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم تامخلوط شود

3- بعد شکر زعفران وانیل وگلاب رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم

4- یک لیوان شیر رو اضافه میکنیم کمی بعد لیوان بعدی رو اضافه میکنیم 

5- زمانی که حلوا وسط ماهیتابه جمع شد حلوا آمادس

نوش جانتان

حلوا شیر

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید