جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه آش رشته
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه آش رشته

زمان:۱/۱۵
تعداد:۱۰ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه آش رشته:

طرز تهیه آش رشته به نظر من خیلی آسان است ولی چند نکته کوچک دارد تا این آش رشته خوشمزه را کاملا جا افتاده نماید . امیدوارم طبق این روش گفته شده یک آش فوق العاده خوش عطر و خوش طعم و خوش رنگ نماید .
همانطور که میدانید مواد اصلی طرز تهیه آش رشته حبوبات هستند.حبوبات دوستدار سلامت بدن ما هستند و خواص فوق العاده ای برای سلامت کلی بدن دارند . حبوبات و بالاخص نخود از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده است . نخود حاوی املاح , ویتامین ها و پروتیین های متعددی از جنله کلسیم , فسفر , آهن , سدیم , پتاسیم , مس و ویتامین های ب و آ است . نخود از زمانهای قدیم هم خاصیت غذایی داشته و هم خاصیت دارویی و به عنوان یک دارو در قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده است . پس امیدوارم به هر نحو و ترتیب از خوردن حبوبات کمال بهره را ببریم . و این آش رشته خوشمزه را که مملو از ویتامین ها و مواد مغذی و مقوی است طبخ کرده و نهایت لذت را در کنار خانواده ببرید .در ادامه چند تزیین زیبا از طرز تهیه آش رشته را برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته ام

طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته

مراحل پخت طرز تهیه آش رشته

1

ابتدا قابلمه ای بزرگ برداشته و نصف پیمانه آب داخلش ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا گذاشته تا آب جوش بیاید .

2

طبق روال استفاده از حبوبات . حبوبات را ۲۴ ساعت قبل با آب سرد خیس کرده و در طول مدت چند بار آب آنها را عوض کرده و آب تازه روی حبوبات میریزیم . البته عدس و ماش یک تا دو ساعت بیشتر احتیاج به خیس کردن ندارند .

3

سپس حبوبات را با آب کم روی حرارت گذاشته تا پخته شوند . عدس و ماش چون زودتر پخته میشوند کمی دیر تر به حبوبات اضافه میکنیم .

4

سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ بعلاوه سیرداغ به اضافه زردچوبه را اضافه و کمی افت میدهیم سپس آرد را اضافه و به همراه فلفل و نعناع داغ روی حرارت ۲ دقیقه مرتب هم زده . و سپس از روی حرارت برداشته و کناری میگذاریم .

5

سپس سبزی آش را به همراه ۱ قاشق مرباخوری نمک به حبوبات که در حال جوشیدن هستند اضافه میکنیم . نمک را به سبزی ها زده تا به خورد سبزی برود .

6

و چند دقیقه ای هم میزنیم . سپس با ملاقه برداشته و نگاه میکنیم ببینیم داخل ملاقه چقد سبزی اومده اگر کافی بود دیگر سبزی اضافه نمیکنیم . این کار میزان سبزی ظرف را نشان میدهد .

7

سپس مخلوطی که در تابه آماده کرده بودیم را به آش اضافه کرده . حرارت باید در این مرحله تند باشد سپس رشته آش را اضافه کرده در آش را نمیندیم تا رشته ها خمیر نشوند . نمک را در انتها به میزان ذایقه اضافه میکنیم .

8

در انتها آش را در ظرف ها کشیده و روی آشها را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم . نوش جانتان .

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید