جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه آش جو
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه آش جو

زمان:۱ساعت
تعداد:۶ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه آش جو:

آش جو یکی از آش های فوق العاده خوش مزه و خوش عطر و لعاب است . البته در مواد اولیه طرز تهیه آش جو از شهری به شهری و از فردی به فردی اندکی تغییرات وجود دارد که در هر صورت آش فوق العاده مفید برای بدن خواهد بود .
من در طرز تهیه آش جو کشک را داخل آش ریختم و هم از کشک برای تزیین استفاده میکنم کشک از خواص شیر برخوردار است . و دارای مواد معدنی , کلسیم , پروتیین , می باشد . کشک حاوی اسید آمینه می باشد که مورد نیاز بدن است . همچنین پروتیین موجود در کشک برای حفظ بافت ها و تولید آنها نقش مهمی دارد . این لبنیات بسیار غنی ست همچنین خواص کشک برای پوکی استخوان و پیشگیری از آن بسیار مفید است . البته که در مصرف کشک و یا هر ماده غذایی دیگر نباید زیاده روی کرد یکی از مضرات کشک داشتن نمک است که برای افراد دارای فشار خون بالا باید با احتیاط مصرف شود همچنین زیاده روی در مصرف کشک باعث سفت شدن روده ها میشود . تمامی حبوبات بکار رفته در این آش نیز از ارزش غذایی فوق العاده بالایی برخوردارند کلسیم , فسفر , آهن , سدیم , پتاسیم , پروتیین های موجود در تهیه آش جو ما را ترغیب میکند تا حتما از این غذای مقوی و مغذی بهره مند شویم .

طرز تهیه آش جو
طرز تهیه آش جو

مراحل پخت طرز تهیه آش جو

1

ابتدا حبوبات را ۲۴ ساعت قبل با آب سرد خیس کرده و در این فاصله چند بار آب حبوبات را عوض کرده . البته اگر در هوای گرم باشد ۱۲ ساعت خیس کردن کافیست . جو و برنج اگر نیم کوب باشد بهتر است .

2

برنج و جو را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و تا نصف روی آن را آب میگیریم . نکته خیلی مهم اینکه اصلا قاشق زاخل قابلمه نمیزنیم .چون این کار باعث میشود تا آش جو ته بگیرد .

3

وقتی آب بجوش آمد و برنج و جو نیم پخت شدند نخود و لوبیا را اضافه کرده . با اضافه کردن نخود و لوبیا قابلمه از جوش می افتد . صبر میکنیم تا قابلمه مجدد جوش بیاید .

4

در این فرصت در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ و سیرداغ و نعناع را بعلاوه زردچوبه اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا عطر مواد بلند شود . نصف مواد داخل تابه را به دیگ اضافه کرده .

5

وقتی دیگ بجوش آمد سبزی ریز خرد شده که شامل تره , گشنیز , اسفناج , برگ چغندر , جعفری است را به دیگ اضافه میکنیم . اگر آب دیگ کم بود مقداری آب جوشیده اضافه میکنیم .سپس کشک را به داخل دیگ اضافه کرده و دوباره مقداری دیگر از مواد داخل تابه را که نگه داشته بودیم به دیگ اضافه کرده تا عطرش ماندگار شود .

6

در این مرحله آش جو با عطر و طعم فوق العاده خوش مزه آماده نوش جان کردن است امیدوارم طرز تهیه آش جو مورد توجه واقع و گرم کننده سفره تان باشد .

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید