جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه آش انار
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه آش انار

زمان:۲ساعت
تعداد:۵نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه آش انار:

آش انار یک آش فوق العاده خوش عطر و طعم و در عین حال با تزیین انارهای دانه شده روی آش زینت بخش سفرها و میزهای میهمانی ها و شب یلدا یا شب چله خواهد شد .

علاوه بر آن آشها و یا سوپهایی که در آن نخود و لوبیا استفاده میشود فوق العاده غنی و مقوی خواهند بود چرا که نخود سرشار از آنت اکسیدانها و ویتامین های آ, ب ,ای و امگا بوده و به دلیل داشتن فیبر و پروتین ارزش غذایی بالایی دارد نخود برای درمان مشکلات پوست و مو نیز بسیار مفید است همچنین برای کاهش چین و چرک صورت و لکه های پیری مفید است در گذشته نخود به تنهایی جز یک وعده غذایی محسوب میشد ولی امروزه کمتر خانواده ای است که نخود را به تنهایی پخته و به عنوان یک غذا میل نماید

آش انار

نخود نوعی بنشن است که سرشار از کربوهیدراتهاست و به دلیل داشتن فیبر و پروتیین در رژیم های غذای مناسب استفاده است .

لوبیا نیز از حبوبات محبوب است که برای درمان یبوست , کم خونی , مفید استفاده است همچنین دارای کربوهیدرات , آهن , مس , اسید فولیک و انواع ویتامین هاست که برای درمان ریزش مو و تقویت حافظه و افزایش یادگیری بسیار مفید است . پس چه خوب است که آش ها و سوپ ها و یا غذاهایی که داخل آن از نخود و لوبیا و یا سایر حبوبات ارزشمند استفاده میشود بهره مند شویم داشتن تنی سالم و سلامت آرزوی قلبی من برای تمام انسانهاست .
پر واضح است که طرز تهیه آش انار در شهرها و روستاهای مختلف طبخ متفاوتی دارد دربرخی از دستورها بدون نخود و لوبیا و با لپه و برنج طبخ میشود در برخی دستورها به سبک متفاوت تری . به امید اینکه از طبخ این آش انار لذیذ و مقوی و مغذی نهایت رضایت را داشته باشید .

مراحل پخت طرز تهیه آش انار

1

ابتدا طبق روال مرسوم در استفاده از حبوبات از شب قبل حبوبات را داخل ظرفی آب میخیسانیم و در طول شبانه روز دو تا سه بار آب آنها را عوض میکنیم در صورت تمایل میتوانیم در آب حبوبات مقداری زیره سیاه هم ریخته تا هم حبوبات تندی طعم زیره را گرفته و خوش عطر شوند و هم در از بین رفتن نفخ حبوبات کمک خوبی به ما میکند

2

سپس نخود به همراه لوبیا چیتی را به همراه سه لیوان آب روی اجاق گذاشته و اجازه میدهیم تا نیم پخت شود سپس برنج را اضافه کرده و اجازه میدهیم به همراه نخود و لوبیا بپزد

3

سبزی آش را که شامل تره , جعفری , گشنیز , شوید , اسفناج است شسته و بعد از کشیده شدن آب آنها در غذا ساز ریخته و یا هر وسیله مشابه که بتوان سبزی را ریز خرد کرد و سپس سبزی خرد شده را هم داخل آش ریخته تا سبزی ها پخته و بوی خامی آنه از بین برود بدلیل داشتن اسفناج در این آش لعاب و طعم بی نظیری خواهد داشت

4

سپس به آماده سازی گوشت های قلقلی برای آش انار لذیذ و خوش عطرمان میپردازیم . ی عدد پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه را هم به میزان دخواه افزوده و مقدار کمی هم زرد چوبه به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم حالا از گوشت آماده شده به اندازه گردو برداشته و قلقلی میکنیم در صورت تمایل قلقلی ها را داخل پودر سوخاری غلطانده و سپس در تابه سرخ میکنیم .

5

بعد از آماده شدن قلقلی ها یک پیاز متوسط را برداشته و نگینی ریز خرد کرده و سرخ میکنیم و زردچوبه را هم اضافه کرده و کمی که تفت دادیم به همراه قلقلی ها داخل آش ریخته این مرحله هنگامی ست که آش کامل جا افتاده و دیگر احتیاجی نیست که قلقلی ها در آش غل بزند

6

نکته مهم در تهیه آش انار در این است که آب انار را در مراحل میانی پخت اضافه میکنیم تا آب انار زیاد حرارت نبیند و از خواص بی نظیر آن کاملا بهره مند شویم .

7

در انتها روی آش را با دانه های انار تزیین کرده و روی دانه ها گلپر پاشیده . امیدوارم آش انار را تهیه کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید