طرز تهیه آجیل میوه یا میوه خشک یا چیبس میوه جایگاه خاصی در بین کودکان دارد و چقدر مفید و عادت بجایی ست اگر ما کودکانمان را بجای استفاده از تنقلات بی ارزش به خوردن آجیل میوه تشویق کنیم . البته که میوه های خشک کالری بالاتری نسبت به میوه های تر دارند بسیاری از متخصصان تغذیه میگویند که میوه های خشک شده تا زمانی که بصورت متعادل مصرف گردند مغذی و مناسب هستند البته که میوه ی کامل بهترین انتخاب برای استفاده است اما میوه خشک به دلیل اینکه مدت زمان طولانی قابل نگهداری هستند و کم جا تر از میوه کامل هستند طرفداران بیشتری دارند .
میوه های خشک سرشار از فیبر و آنتی اکسیدانها هستند .فیبرها در بهبود و سلامت روده و پایین آوردن کلسترول و همچنین در کمک کردن به کنترل قند خون و تثبیت کردن وزن بسیار مفیدند . آنتی اکسیدانها نیز فواید بسیاری بر سلامت و زیبایی ما دارند آنتی اکسیدانها محافظ و پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان ها هستند . در هر صورت آنچه از خواص هر میوه ما میدانیم در میوه خشک آن نیز همان خواص مشاهده شده. انواع ویتامین ها ,آهن ,منیزیم , پتاسیم در میوه های خشک وجود دارد . مثلا کیوی خشک شده حاوی مقدار بالای از ویتامین سی است در واقع میتوان گفت تقریبا دو برابر پرتقال دارای ویتامین سی است و همانطور که گفته شده ویتامین سی زمینه ای برای جذب آهن است . همچنین برای درمان یبوست نیز پرفایده است . و یا مثلا سیب و یا سیب خشک شده دارای خاصیت سم زدایی بوده و از اختلالات مغزی که منجر به بیماری آلزایمر میشود میتواند پیشگیری به عمل آورد همچنین خاصیت ضد التهابی بالایی دارد .
امیدوارم که از خشک کردن میوه ها غافل نشویم و از آجیل میوه به عنوان یک خوارکی مغذی داخل کیف فرزندان و یا یک توراهی کم حجم اما پر ویتامین و مغذی بهره مند گردیم
در ادامه به روش طرز تهیه آجیل میوه یا میوه خشک یا چیبس میوه میپردازیم.