جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سوهان عسلی
ذخیره در پروفایل

سوهان عسلی

زمان:۳۰ دقیقه
تعداد:نامحدود
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۸ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سوهان عسلی:

سوهان عسلی یکی از محصولات سنتی کشورمان ایران است که خاستگاه اولیه آن شهر قم میباشد . سوهان به عنوان یک حلوای بسیار مغذی و مقوی و پر انرژی باید جایگاه خاصی در میان وعده های ما داشته باشد .و چه زیباست که ما خودمان این سوهان عسلی مقوی را تهیه کرده تا از سلامت و اصالت و درجه یک بودن مواد اولیه آن اطمینان کافی داشته باشیم ترکیب مواد ارزشمندی چون آرد گندم و جوانه گندم و عسل و مغزها یک میان وعده پرکالری با عطر طعم فوق العاده دلپذیر بسیار مفید و از حیث پروتیین ها و مواد معدنی و ویتامین ها حایز اهمیت است . سوهان عسلی بدلیل ترکیبات عالی از جمله زعفران آرام بخش اعصاب و روان بوده و به بهتر عملکرد قوا و جلوگیری از خستگی و بی حالی تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت . و میتوانیم به عنوان یک خوراکی پر انرژی چندتکه از این سوهان مغذی و مقوی را به همراه شیر در کیف دانش آموزان و کودکان دلبندمان قرار دهیم . اسید فولیک موجود در این سوهان که از مغزها و دیگر مواد ارزشمند این سوهان میتوان گرفت آن را به عنوان یک میان وعده قابل قبول برای بعد از زایمان تبدیل کرده است . همچنین سوهان عسلی را میتوانید به عنوان شیرینی پذیرایی برای ایام عید نوروز و شب هایی مانند شب یلدا درست کنید . برای یک بار هم که شده خواهش من از خوانندگان خوبم این است که این سوهان عسلی را تهیه کرده و از طعم و خواص آن بهرمند شوند.  

مراحل پخت سوهان عسلی

1

ابتدا در کار کردن با آرد ها تاکید همیشگی من بر هوادهی آرد است که با دو بار الک کردن به خوبی آرد هوادهی میشود . شاید در پخت برخی نانها و یا همین سوهان در خیلی از دستورها لزومی بر الک کردن آرد نداشته باشند ولی خوشایند من در استفاده از آردها حتما دو با الک کردن آن است که به کیفیت آرد کمک مفیدی میکند

2

بعد از اینکه آرد را الک کردیم آرد جوانه گندم را نیز الک کرده و هر دو آرد را روی شعله ملایم در ظرفی گود ریخته و چند دقیقه ای هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود . در صورتی که آرد جوانه گندم در دسترس نبود از پودرهای جوانه گندم که در سوپرمارکتها موجود است استفاده میکنید بهتر است ابتدا پودر را در آسیاب یا میکسر ریخته و سپس آرد بدست آمده را الک کرده و به آرد گندم اضافه نمایید

3

بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد نوبت به اضافه کردن گلاب است گلاب را آرام آرام به مواد اضافه میکنیم مراقب هستیم که با اضافه کردن یکباره گلاب به مواد امکان پاشیدن بر روی دست و یا صورت وجود دارد . پس به آرامی گلاب را اضافه و خوب هم میزنیم

4

سپس شکر را اضافه کرده تا جایی که شکر کاملا در مواد حل شود و در طول این مدت مرتب مواد را هم میزنیم تا جایی که روی مواد قل قل کوچک یا به اصلاح حباب روی مواد ظاهر شود

5

در این مرحله نوبت به اضافه کردن کره گیاهی ست نکته مهم اینکه برخی از کره ها عطر و طعم خاصی دارند که وقتی به غذا اضافه میشوند بوی ناخوشایندی دارند پس حتما قبل از اضافه کردن کره از عطر و طعم آن رضایت داشته باشیم

6

وقتی روی مواد دوباره شروع به حباب یا قر های ریز کرد نوبت به اضافه کردن عسل میرسد . عسل را اضافه و مجدد هم میزنیم . بعد زعفران را اضافه میکنیم من از پودر زعفران استفاده میکنم تا خرده های زعفران خودش را در سوهان نشان دهد . میتوان زعفران را در یک قالب یخ و یا آب جوش دم کرد به شکل غلیظ و سپس به مواد اضافه کنیم در هر دو صورت از عطر و طعم و خواص فوق العاده زعفران بهره خواهیم برد

7

در آخر هم هل ساییده شده و یا آسیاب کرده را به مواد اضافه میکنیم . برخی فقط دانه های هل را جدا کرده و دانه ها را کوبیده و یا آسیاب میکنند ترجیح من بر این است که پوست سبز هل را هم همراه دانه های آن آسیاب کنیم تا از تمام هل بهره برده باشیم تقریبا ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا مواد ما به غلظت برسد

8

وقتی مواد به غلظت کامل رسید یک ورق کاغذ آلومینیومی یا فویل را برداشته و یک قاشق از مواد را روی فویل ریخته بلافاصله با وردنه مقداری آن را باز میکنیم اینکار باید با سرعت انجام شود تا مواد سرد تشود چون در صورتی که مواد سرد,شود دیگر باز نمیشوند و شکل نمیگیرند

9

من برای تسهیل در کار به محض اینکه یک قاشق از مواد را روی کاغذ آلومینیومی ریختم با استفاده از یک لیوان صاف که ته آن را چرب کرده ام سریع روی مواد گذاشته و با یک فشار کوچک به شکل گرد در نی آورم

10

تمامی مواد را با سرعت به هنین شکل روی فویل ریخته و و روی آنها تا داغ هستند پودر پسته و بادام میرزیم زمانی که مواد از حرارت افتاد و سرد شد به راحتی از روی فویل جداشده و میتوانیم داخل ظرف مورد نظرمان با چای و یا شیر میل نماییم . گورای وجودتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید