جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سس گریوی
ذخیره در پروفایل

سس گریوی

زمان:15 دقیقه
تعداد:1 پیمانه
کالری:بالا
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سس گریوی:

سس گریوی یک سس اصیل فرانسوی است که روی مرغ و گوشت ریخته می شود.

غذاهایی که تو فر پخته میشه با این سس طعم بسیار خوبی پیدا میکنند. این سس در واقع از عصاره مرغ درست می شود .

اگر برای غذاهای گوشتی میخواهید این سس را استفاده کنید باید از عصاره گوشت و اگر در غذای مرغی استفاده میکنید از عصاره مرغ استفاده کنید.

مراحل پخت سس گریوی

1

ابتدا کره را با حرارت ملایم ذوب نمایید.

2

آرد را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و آرد گلوله شده ای نداشته باشد.

3

عصاره مرغ را در یک لیوان آب حل میکنیم.

4

عصاره مرغ حل شده را به مواد روی اجاق اضافه میکنیم و مدام هم می زنیم تا سس کاملا یکدستی داشته باشیم. حدود 10 دقیقه مواد را با هم ، هم بزنید تا سس به غلظت برسد.

5

خامه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و پس از حدود یک دقیقه هم زدن شعله اجاق را خاموش میکنیم.

فیلم آموزشی سس گریوی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید