جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سس پستو
ذخیره در پروفایل

سس پستو

زمان:15 دقیقه
تعداد:1 پیمانه
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سس پستو:

سس پستو یکی از سس های پر طرفدار ایتالیایی است.  این سس ایتالیایی چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد می باشد. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که این روزها در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی دارد. این سس را می توان با یک فرمول و دستور بسیار ساده تهیه کرد. در دستور سس پستو اصل، از برگ ریحان، دانه کاج، سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون و ادویه استفاده می شود. اما اگر دانه کاج در دسترس نباشد، می توان انواع مغزها مانند گردو، بادام هندی، بادام زمینی و پسته را به عنوان جایگزین به کار برد.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه سس پستو که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت سس پستو

1

ابتدا برگ های ریحان را شسته در ظرفی قرار دهید. پنیر پارمزان را روی برگ های ریحان رنده کنید.

2

مغز گردو ها را با دست کمی خرد کنید. در صورتی که از بادام زمینی و یا بادام هندی استفاده می کنید می توانید آن ها را قبل از اضافه کردن، کمی در تابه حرارت داده و تفت دهید. (این کار باعث می شود تا سس شما طعم دلپذیر تری داشته باشد) سپس مغز گردوها را که کمی شکسته و خرد کرده اید داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

3

برگ های ریحان به همراه پنیر پارمزان را داخل مخلوط کن بریزید. حبه های سیر، آبلیمو و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. و تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود. سپس مواد سس را داخل ظرفی ریخته و در انتها روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید. (در صورتی که روغن زیتون را داخل دستگاه بریزید، مقدار بسیاری از روغن به دیواره میچسبد و هدر می رود. پس بهتر است روغن زیتون را در آخر اضافه کنید.)

فیلم آموزشی سس پستو

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید