جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سس ووسترشر
ذخیره در پروفایل

سس ووسترشر

زمان:10 دقیقه
تعداد:1 پیمانه
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سس ووسترشر:

سس ووسترشر (انگلیسی: Worcestershire sauce) که گاهی به اختصار سس ووستر خوانده می‌شود، یک چاشنی مایع تخمیرشده است که برای اولین بار به دست شیمی‌دانانی اهل شهر ووستر انگلستان به نام‌های جان ویلی لئا و ویلیام هنری پرینز ساخته شد.

امروزه مواد تشکیل‌دهنده سس ابتدا به مدت ۱۸ ماه نگهداری و پس از رسیدن آنها را ترکیب و در بطری می‌کنند. میزان دقیق مواد تشکیل‌دهنده تا به امروز مخفی مانده است. سس ووسترشر عطر و طعمی منحصربفرد داشته و اغلب برای بهبود کیفیت خوشمزگی به دستور تهیه غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه می‌شود. از این سس در تهیه سالاد سزار، خوراک لوبیا، صدف، و غذاهای تهیه‌شده از گوشت گاو استفاده می‌شود.

مراحل پخت سس ووسترشر

1

سیر را کاملا بکوبید و در ظرف مناسبی بریزید. سرکه سیب، سویا سس، عسل، روغن زیتون، شیره انگور و عصاره تمبر هندی را به ظرف سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. برای تهیه عصاره تمبرهندی 5 قاشق غذاخوری تمبر هندی با کمی آب گرم مخلوط کنید تا باز شود. سپس آن را صاف کنید.

2

تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و آهسته آهسته به سایر مواد بیافزایید. آب لیموترش تازه را نیز اضافه کنید و کاملا هم بزنید. اگر ماهی آنچوی یا کولی خشک شده داشتید آن را کاملا خرد کنید و به سس اضافه کنید. در انتها این سس را باید کمی بجوشانید.

3

شکر را درون تابه‌ای مناسب بدون روغن روی حرارت کم بگذارید تا آهسته کاراملی شود. در این هنگام سس را درون ظرفی دیگر روی حرارت زیاد 3 دقیقه بجوشانید. پس از گذشت این زمان شکر کاراملی شده (سوخته نباشد) را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس شما غلیظ و یکدست شود. این سس را بهتر است درون بطری مناسب و درب بسته به مدت 2 تا 3 هفته درون یخچال نگه دارید و بعد مصرف کنید. (قبل از مصرف باید سس را صاف کنید)

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید