جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سس سزار
ذخیره در پروفایل

سس سزار

زمان:5 دقیقه
تعداد:5 قاشق
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سس سزار:

سس سزار یه سس فوق العاده خوشمزه ایتالیایی هس که روی سالاد سزار و استیک مرغ میریزن. خیلیا فک میکنن درست کردن سس سزار سخته و یا فوت و فن خاصی داره درصورتی که اینطور نیس و با انجام دقیق مراحلی که گذاشتم میتونید یه سس سزار مشابه کیفیت رستوران های معروف ایتالیایی درست کنید.

البته سس سزار دستورهای مختلفی داره ولی روشی که از همه راحت تر و خوشمزه تره همین روشیه که من نوشتم.

علاوه بر توضیحاتی که برای درست کردن سس سزار مرحله به مرحله نوشتم ، در پایین صفحه هم میتونید ویدیوی آموزشی مربوط به سس سزار رو ببینید البته در این فیلم از سرکه استفاده شده ولی من برحسب تجربه سرکه رو حذف کردم و به جاش روغن زیتون رو به مواد اضافه کردم.

نکته ای که خیلی مهمه تا یه سس سزار رستورانی داشته باشید اینه که مواد اولیه رو دقیقا به همون نسبتی که نوشتم با هم مخلوط کنید و مواد رو اضافه و کم نکنید.

نکته بعدی هم در مورد استفاده از همزنه . شما میتونید مواد رو در غذاساز بریزید و یا اینکه با همزن دستی مخلوط کنید و هر دو مورد امکان پذیره.

مراحل پخت سس سزار

1

اگر میخواهید بدون غذاساز سس را درست کنید ابتدا سیر را رنده کنید . سپس سس مایونز ، سس خردل ، آب لیمو و روغن زیتون را به سیر اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا اگر پنیر گوله شده است باز شود.

2

اگر میخواهید سس را در غذاساز درست کنید تمام مواد را به جز پنیر پارمزان داخل غذاساز بریزید تا چند پالس بزند و سس ها و با سیر و آب لیمو و روغن زیتون مخلوط شود. سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و چند پالس دوباره بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.

3

این سس نیاز به ریختن نمک و فلفل ندارد زیرا خود مواد اولیه دارای نمک و فلفل هستند.

فیلم آموزشی سس سزار

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید