جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سس آلفردو
ذخیره در پروفایل

سس آلفردو

زمان:10 دقیقه
تعداد:2 پیمانه
کالری:بالا
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سس آلفردو:

سس آلفردو یکی از سس های پر طرفدار ایتالیایی هس.  این سس ایتالیایی چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مثل انواع پاستاها هست. پاستا آلفردو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس آلفردوعه که این روزها در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی داره. این سس رو میشه با یک فرمول و دستور بسیار ساده تهیه کرد و حدود 6-7 دقیقه بیشتر زمان نمیبره.

در دستور سس آلفردو که من گذاشتم کره ، سیر ، خامه و پنیر پارمزان مواد تشکیل دهنده سس هستند ولی شما میتونید به ازای هر یک و نیم پیمانه خامه ، نصف پیمانه هم شیر اضافه کنید که سس لطیف تری داشته باشید ولی ریختنش کاملا اختیاریه.

جعفری هم یکی از مواد تشکیل دهندس که وجودش اختیاریه و اگر طعم جعفری رو دوست دارید میتونید یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده  به ازای این مقدار موادی که نوشتم داخل سس بریزید.

در بعضی از دستورات سس آلفردو توی مواد اولیه یک قاشق آرد هم هس که آرد برای غلظت سس هس و تاثیری در طعم اون نداره و شما اگه به جای آرد از همین مقدار پنیر پارمزانی که نوشتم استفاده کنید هم غلظت مناسب رو به دست میارید و هم سستون خیلی خوشمزه تر میشه پس سعی کنید از آرد استفاده نکنید.

 شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه سس آلفردو که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت سس آلفردو

1

کره را در تابه کوچکی میریزیم تا ذوب شود.

2

سیر رنده شده را به کره اضافه می کنیم و با کره تفت میدهیم.

3

هنگامی که بوی سیر بلند شدخامه را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

4

کمی نمک و فلفل میزنیم البته چون سیر ریخته ایم سس تندی لازم را دارد و میتوانید فلفل نریزید.

5

پنیر را روی مواد دیگر میریزیم و هم میزنیم تا پنیر آب شود.

6

مواد را به هم می زنیم تا سس غلیظ و یک دستی درست شود.

فیلم آموزشی سس آلفردو

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید