جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سالاد سزار رستورانی
ذخیره در پروفایل

سالاد سزار رستورانی

زمان:40 دقیقه
تعداد:2 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سالاد سزار رستورانی:

اگر شما هم مثل خیلی دیگه از مردم جهان به غذاها و پیش غذاهای ایتالیایی علاقه داشته باشید حتما به رستوران های ایتالیایی یه سری زدید و از طعم بی نظیر غذاهای ایتالیایی مثل پاستا آلفردو و پاستا پستو لذت بردید. در منوی همه این رستوران ها سالاد سزار هم وجود داره که به نظر من و البته خیلی از آدم های دنیا ، سالاد سزار جزء خوشمزه ترین سالادهاست.

سالاد سزار ، یک پیش غذای خوشمزه

سالاد سزار رستورانی جزء سالادهای شیکی هس که در اغلب مجالس و مهمانی های رسمی گزینه بسیار مناسب و با کلاسی به عنوان پیش غذاست بنابراین اگه چند تا مهمون عزیز داشتید و خواستید براشون سنگ تموم بزارید میتونید سالاد سزار رو به عنوان پیش غذا براشون انتخاب کنید. البته شما میتونید سالاد سزار رستورانی رو به عنوان یک وعده غذای اصلی برای شام سرو کنید چون در سالاد سزار رستورانی از سینه مرغ استفاده میشه و میتونه یک وعده شام خوشمزه به حساب بیاد.

سالاد سزار رستورانی

چرا طعم سالاد سزار خونگی با سالاد سزار رستورانی فرق داره؟

من از خیلی از طرفدارای سالاد سزار شنیدم که با اینکه مواد تشکیل دهنده سالاد سزار خیلی سادس ولی نمیدونم چرا مزه سالاد سزاری که تو خونه درست میکنم شبیه واسه سالاد سزار رستورانی نمیشه؟؟؟؟ خب باید خدمت این دسته عزیزان عرض کنم که اگه تمام نکاتی که من این جا نوشتم رو رعایت کنید بهتون قول میدم که دقیقا سالادتون شبیه سالاد سزار رستورانی بشه و دیگه نیازی نباشه وقتی هوس سالاد سزار کردید مجبور شید حتما برید رستوران. چون من خودم تقریبا میتونم بهتون بگم تو بهترین رستوران های ایتالیایی سالاد سزار خوردم و طعم همشون رو چشیدم و این سالاد سزاری که یادتون میدم دقیقا مزه بهترین سالاد سزار رستورانی رو میده. پس حالا که انقد تعریف کردم و دهنتون آب افتاد با ما همراه باشید...

ریزه کاری های قبل تهیه سالاد سزار رستورانی :

برای تهیه سالاد سزار رستورانی هم از کاهوی معمولی ایرانی و هم از کاهوی پیچ میتونید استفاده کنید و بستگی به سلیقه خودتون داره چون یه سری ها میگن کاهوی معمولی تلخه ما دوس نداریم یه سری ها هم میگن کاهو پیچ اصلا مزه نداره... . توی رستوران ها هم من هر دو مدلش رو دیدم ولی به طور  کلی میتونم بهتون بگم که کاهو پیچ رسمی تره و اگر واسه مهمون هاتون میخواید سالاد سزار درست کنید از کاهو پیچ استفاده کنید.

سالاد سزار رستورانی
سالاد سزار رستورانی

قسمتی از مرغ که برای سالاد سزار استفاده میکنید حتما باید سینه مرغ بشه. سینه مرغ رو باید بدون استخوان بخرید یا اینکه تو خونه خودتون استخوان هاش رو جدا کنید. همچنین میتونید فیله مرغ هم که به صورت نواری تو مغازه ها میفروشن خریداری کنید.

سالاد سزار رستورانی

من قبلا واسه آموزش های دیگه بهتون سس سزار رو آموزش دادم و دوباره اینجا با تمام نکاتش بهتون آموزش میدم چون به جرات میتونم بگم 80 درصد مزه سالاد سزار رستورانی به طعم سسش هس ولی اگه خواستید فیلم طرز تهیه سس سزار رو هم ببینید از اینجا وارد صفحه اش بشید. 

در مواد اولیه سس سزار من پنیر پارمزان نوشتم. پنیر پارمزان یا پنیر پارمسان یک نوع پنیر ایتالیایی هس که لقب پادشاه پنیرها رو داره. پنیر پارمزان رو بیشتر سوپر مارکت ها دارن که دو مدله قالبی و پودری هس. اگر پنیر پارمزان پودری بخرید راحت تر هستید ولی اگر قالبی هم خریدید باید با رنده ریز پنیر رو رنده کنید تا به شکل پودر بشه.

برای درست کردن سس نیازی به زدن نمک و فلفل به سس سزار ندارید.چون سیر به اندازه کافی تندی و سس مایونز و خردل هم به اندازه کافی نمک دارن که احتیاجی به زدن نمک و فلفل به سس سزار نباشه. پس فک نکنید که یادم رفته نمک و فلفل رو بنویسم و خودتون شروع کنید انواع ادویه ها رو به سس زدن.

نکته بعدی در مورد سیر هس. دوستان توجه کنید که برای تهیه سالاد سزار رستورانی حتما باید از سیر تازه و بوته ای استفاده کنید و ریختن پودر سیر و یا موسیر مزه نهایی سالاد شما رو دلخواه نمیکنه.

نکته آخر هم در مورد نان تست هس که حتما باید داخل سیر رنده شده و روغن زیتون استراحت کنه و اگه به جای روغن زیتون از روغن های مایع سرخ کردنی استفاده کنید نتیجه خوبی نمیگیرید. البته به جای نان تست میتونید از نان باگت هم استفاده کنید.

مراحل پخت سالاد سزار رستورانی

1

برای طعم دار کردن مرغ بعد از اینکه مرغ رو شستید اونو داخل یک ظرف در دار پلاستیکی یا شیشه ای بذارید. یک عدد پیاز رو خلالی کنید و داخل ظرف بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن مایع ، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و نصف قاشق غذاخوری هم نمک و فلفل سیاه روی مرغ بریزید و مواد داخل ظرف رو چند بار هم بزنید تا مواد به همه قسمت های مرغ برخورد کنه

سالاد سزار رستورانی
2

ظرف مرغ رو داخل یخچال بذارید تا حداقل یک ساعت بمونه. اگر وقت داشتید میتونید بذارید 4 تا 5 ساعت هم داخل یخچال بمونه تا طعم مواد به داخل مرغ بره.

3

در این فاصله برگ های کاهو رو از هم جدا کنید و به اندازه دلخواهتون خرد کنید. دقت کنید که سایز کاهوها در سالاد سزار باید یکم بزرگتر از سالاد فصل باشه بنابراین برگ های کاهو رو خیلی ریز نکنید.

سالاد سزار رستورانی
4

کاهوها رو بشورید و داخل یک آبکش یا روی دستمال آشپزخونه بذارید تا آب اون کاملا کشیده بشه.

5

سینه مرغ رو از یخچال خارج کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سینه مرغ رو بذارید تا هر دو طرفش کاملا پخته و سرخ بشه. به طور حدودی 8 دقیقه برای هر طرف سینه مرغ زمان کافیه.

سالاد سزار رستورانی
6

بعد از اینکه سینه مرغ رو از تابه خارج کردید به شکل نواری مرغ رو با کارد آشپزخونه یا کارد استیک خرد کنید.

سالاد سزار رستورانی
7

اطراف نان تست رو ببرید و دور بریزید. نان تست رو به شکل مربع های کوچک برش بدید.

سالاد سزار رستورانی
8

داخل یک ظرف کوچک حدود 3 قاشق روغن زیتون بریزید و یک حبه سیر داخلش رنده کنید و تکه های نان تست هم به داخل این ظرف بریزید و هم بزنید تا روغن زیتون و سیر به همه جای تکه های نان تست برسه.

سالاد سزار رستورانی
9

تکه های نان تست رو داخل تابه بریزید و چند دقیقه (حدود 2 دقیقه ) تفت بدید تا برشته بشن.

سالاد سزار رستورانی
10

حالا باید سس سزار رو درست کنید برای اینکار سیر رو رنده کنید. سس مایونز ، سس خردل ، روغن زیتون ، پنیر پارمزان ، آبلیمو و سیر رنده شده رو با هم داخل ظرفی مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یک سس یکدست و غلیظ به دست بیاد.

سالاد سزار رستورانی
11

سالاد سزار رستورانی شما حاضره. کاهوها رو داخل ظرف بچینید و روی کاهوها تکه های مرغ و گوجه گیلاسی ها رو قرار بدید و در آخر هم سس بزنید

سالاد سزار رستورانی
12

اگر خواستید میتونید حدود یک قاشق چایخوری پنیر پارمزان هم در آخر روی سالاد بپاشید.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید