جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

سالاد اندونزی
ذخیره در پروفایل

سالاد اندونزی

زمان:20
تعداد:5
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:روزبه یگانه

(۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد سالاد اندونزی:

همونطور که از اسم این سالاد پیداست مال کشور اندونزی میباشد . اما این که الان اسم اون و میشنویم دلیلش چیزی نیست جز اینکه طعم اون بسیار عالیه و مانند سالاد سزار یه سالاد عالی و بینظیره.

این سالاد یه سالاد پرطرفدار در سراسر جهانه ، که داخل کشورمونم طرفدارای زیادی داره و همه جا هم پیدا میشه مخصوصا تو رستوران ها که میتوانید به راحتی در منوهای رستوران های درست حسابی پیدا میشه.همچنین در هتل ها و قطارها و هواپیما یی ها و ... هم این سالاد سرو میشود

تهیه این سالاد خیلی کار راحتیه و به راحتی در منزل میتوانید آن را درست کرده و از آن لذت برید.

چرا سالاد اندونزی...!؟

  • این سالاد یه سالاد خوشمزه و مجلسی هستش که مناسب مراسم مهمانی و جشن های شماست .تکراری نسیت و یک چیز جدیده
  • دستور پخت آن بسیار ساده و روان است و در زمان کمی  حاضر میشود
  • در مراسم ها میتواند به جای سالاد استفاده بشود و خیلی هم به خاطر طعم و مزه اون استقبال میشه
  • از این سالاد میشود به جای وعده های اصلی غذایی استفاده کرد
  • یک جایگزین بسیار مناسب یرای سالاد الویه است

مراحل پخت سالاد اندونزی

1

کلم سفید و بنفش رو رو خرد میکنیم . بهتر ایه که به صورت نواری و دراز باشه و سپس داخل ظرف مناسبی میریزیم.

2

هویج رو رنده میکنیم و داخل ظرف میریزیم.

3

سیب زمینی رو پوست کنده و نگینی خرد میکنیم و داخل آب جوش و نمک ده دقیقه تا یه ربع روی حرارت میگذاریم و بعد آبکش میکنیم .

4

خیارشور رو نگینی خرد کرده و به مواد اضافه مینماییم .

5

کالباس رو هم‌نواری باریک خرد کرده همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم .

6

برای سس هم مقداری ماست و سس مایونز که مقدار آن بسته به سلیقه شما دارد رو مخلوط کرده و کمی آب لیمو و نمک و فلفل داخل مواد ریخته

7

سپس در مرحله آخر دو ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد آماده سرو است .

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید