جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

راتای مرغ و لبو
ذخیره در پروفایل

راتای مرغ و لبو

زمان:1 ساعت
تعداد:6
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد راتای مرغ و لبو:

امروز میخوایم راتای مرغ و لبو رو بهتون آموزش بدم که یه فینگر فود خوشمزه و خوشگله که مزه اش تقریبا شبیه مزه سالاد الویه هس با این تفاوت که داخلش لبو هم داره. چون داخل این فینگر فود لبو هم استفاده میشه این فینگر فود رو میتونید برای شب یلدا آماده کنید. همونطور که میدونید فینگر فودها جزء پیش غذاها محسوب میشه و غذای اصلی نیستن. ولی این فینگر فودی که میخوام بهتون آموزش بدم چون مواد غذایی مناسب مثل مرغ و سیب زمینی داره و در واقع لقمه اش سنگین هس رو میتونید به عنوان شام سرو کنید و بقیه وقتتون رو بذارید تا در کنارش یه دسر خوشمزه درست کنید. حالا اگه واسه شب یلدا میخواین دسر کنید پیشنهاد من به شما ، دسر کدو حلوایی ، دسر پاناکوتای شب یلدا یا دسر خرمالو هس که میتونید آموزش هر کدوم رو که خواستید این زیر انتخاب کنید و ببینید.

خب من یه توضیح کلی در مورد راتا بدم و بعد بریم سراغ راتای مرغ و لبو. دوستان عزیز راتا یه فینگر فود قالبی هس که از نان تست و مواد راتا درست میشه. به این صورت که مواد راتا رو آماده میکنید ، نان تست رو قالب میزنید و مواد راتا رو به شیوه ای که بهتون آموزش میدم روی نان تست میذارید. به همین راحتی...

پس شما الان برای درست کردن راتای مرغ و لبو به چند تا چیز نیاز دارید: نان تست ، قالب یا همون کاتر برای برش زدن نان تست ، آماده کردن مواد راتای مرغ که در ادامه بهتون آموزش میدم.

طرز تهیه انواع راتا

قالب یا کاتر مورد نیاز برای راتا:

قالب یا کاتری که برای برش نان و ریختن مواد استفاده میشه  باید قطر داشته باشه تا هم مواد و هم نون توش جا بشه . این قالب ها رو میتونید از لوازم قنادی ها یا پلاستیک فروشی ها تهیه کنید.

نان تست قابل استفاده برای راتا:

برای درست کردن راتا هم از نان تست های معمولی که رنگ سفید هستند میتونید استفاده کنید و هم از نان تست جو که رنگ تیره هستند میتونید استفاده کنید.

نکته : برای اینکه راتای شما شکل بهتری داشته باشه و نان تست بهتر قالب بخوره ، نان تست رو یک ساعت قبل از استفاده داخل فریزر بذارید. چون نان تست خیلی نازک و نرمه و وقتی میخواین قالب بزنید یکم نون دور قالب میمونه و شکل ظاهریش بد میشه.

مراحل پختن لبو:

چون یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده راتای مرغ و لبو ، لبو هس و درست پختنش تاثیر زیادی روی کیفیت راتای شما میذاره در اینجا قبل از شروع آموزش مراحل طرز تهیه راتای مرغ و لبو ، نحوه پختن لبو رو میگم.

1- ابتدا روی پوست لبوها رو خوب اسکاچ بکشید تا تمام گل و خاک از لای پوست لبوها خارج بشه. دقت کنید نباید پوست لبو و سر و ته لبو رو بگیرید چون اگه پوستش رو بگیرید وقتی داخل آب بریزید رنگ لبو خارج میشه.

2- لبوها رو داخل قابلمه بذارید و به ازای هر لبو یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید.

3- در قابلمه رو ببندید تا به مدت 2 ساعت لبو کاملا پخته بشه.

4- بعد از این مدت برای اینکه متوجه بشید لبو پخته یا نه ، یک چنگال داخل لبو فرو کنید. اگر چنگال به راحتی داخل لبو رفت یعنی لبوی شما پخته. اگر راحت داخل لبو نرفت بذارید حدود نیم ساعت دیگه دوباره لبو بپزه.

5- بعد از اینکه لبو پخت در ظرفی بذارید تا یکم خنک بشه و بعد پوستش رو بگیرید.

6- بعد از اینکه پوست لبو رو گرفتید لبو رو حلقه حلقه کنید و دوباره داخل قابلمه که یکم آب از قبل مونده بریزید.یک قاشق شکر به آب داخل قابلمه اضافه کنید و بذارید حدود نیم ساعت بپزه. لبوی شما در این زمان حاضره. دقت کنید چون ما این لبو رو برای راتا میخوایم استفاده کنیم حدود یک قاشق شکر کافیه تا فقط یکم لبو طعم بگیره ولی اگر خواستید لبو رو همینطور خالی میل کنید به ازای هر دو تا لبو یه قاشق غذاخوری باید شکر بریزید.

نکته : همیشه سعی کنید لبوهای کوچیک رو برای پختن انتخاب کنید.چون به طور کلی لبوهای کوچک خوشمزه تر و خوش طعم تر هستن و همچنین زوتر پخته میشن.

نکات تزیین راتای مرغ و لبو:

همونطور که در آموزش طرز تهیه انواع راتا بهتون گفتم برای تزیین روی راتا دستتون بازه و خیلی ایده های زیادی وجود داره که اگه به طور مفصل خواستید تزیین ها رو بخونید به طرز تهیه انواع راتا مراجعه کنید. ولی در اینجا چون راتای مرغ و لبو خودش قرمز رنگ هس و به اندازه کافی رنگ و لعاب داره توصیه من اینه که روی راتا رو یه تزیین ساده کنید. مثلا مثل شکل داخل قیف پنیر خامه ای بریزید و سر قیف ماسوره طرح شکوفه بزنید و روی راتاها یکم از پنیر داخل قیف بریزید. یا اینکه از همون لبوهای پخته شده که دارید چند تا حلقه کنار بذارید و با قالب کوچیک طرح گل و قلب دربیارید و روی راتا بذارید.

راتای مرغ و لبو

مراحل پخت راتای مرغ و لبو

1

لبو رو به روشی که در بالا توضیح دادم بپزید.

2

در فاصله ای که لبو داره میپزه باید مرغ و سیب زمینی هم بپزید. برای اینکار مرغ رو داخل قابلمه بذارید. پیاز رو از وسط چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بندازید.مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا جایی که کمی روی مرغ رو بگیره.(حدود 2 لیوان آب کافیه) کمی نمک و فلفل هم به داخل آب اضافه کنید و بذارید حدود یک ساعت مرغ بپزه.

3

پوست سیب زمینی رو با اسکاچ بشورید تا کاملا تمیز بشه و به داخل قابلمه مرغ بندازید تا سیب زمینی هم همزمان با مرغ بپزه.

4

وقتی که مرغ پخت اجازه بدید کمی خنک بشه و سپس اون رو رنده یا ریش ریش کنید.

راتای مرغ و لبو
5

پنیر خامه ای و سس رو به مرغ اضافه کنید.

راتای مرغ و لبو
6

سیب زمینی پخته شده رو با دنده درشت رنده کنید و به مواد اضافه کنید.

راتای مرغ و لبو
7

لبوی پخته شده رو رنده درشت کنید و به داخل ظرف اضافه کنید.

راتای مرغ و لبو
8

گردو را هم با دست کمی خرد کنید تا اندازه اش کمی کوچک بشه و بعد به داخل ظرف بریزید.

9

تمام مواد رو با هم خوب هم بزنید تا همه مواد با هم قاطی و یکدست بشن.

راتای مرغ و لبو
10

کاتر رو روی نان تست بذارید و قالب بزنید. کناره های نان تست که اطراف قالب هستن رو جدا کنید اما قالب رو از روی نان تست برندارید.

راتای مرغ و لبو
11

مواد راتا رو با قاشق آروم آروم داخل قالب یعنی روی نان تست بریزید.

راتای مرغ و لبو
12

با پشت قاشق روی مواد راتا رو فشار بدید تا کاملا سطحش صاف بشه.

13

قالب رو دستتون بگیرید و زیر قالب رو فشار بدید تا راتای مرغ و لبو از قالب خارج بشه.

راتای مرغ و لبو
14

برای تزیین روی راتا مقداری پنیر خامه ای رو داخل قیف بریزید و به سر قیف ماسوره دلخواهتون رو بزنید. ماسوره ای که در شکل میبینید ، ماسوره شکوفه هست.

راتای مرغ و لبو
15

روی یک حلقه لبو قالب دلخواهتون رو بزنید و روی پنیر خامه ای بذارید.

راتای مرغ و لبو

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای داده شده
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید