
مشاهده جزئیات کتاب
دسر مگنولیا
تعداد:
4
زمان:
20 دقیقه
کالری:
متوسط
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
شیر, شکر, آرد سفید, وانیل, زرده ی تخم مرغ, موز یا توت فرنگی یا هلو, خامه صبحانه, بیسکویت پتی بور خورد شده, پودر نارگیل یا مغز گردوی خورد شده,

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
طرز تهیه زولبیا بامیه
تعداد:
متفاوت
زمان:
30 دقیقه
کالری:
زیاد
سطح هزینه:
کم

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
طرز تهیه مسقطی انار
تعداد:
۳ نفر
زمان:
۲۵ دقیقه
کالری:
متوسط
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
آب انار , نشاسته ذرت, کره , شکر, گلاب ,

نویسنده:Bahar

مشاهده جزئیات کتاب
دسر شب یلدا
تعداد:
6 نفر
زمان:
1 ساعت
کالری:
0
سطح هزینه:
اقتصادی

نویسنده:روزبه یگانه

مشاهده جزئیات کتاب
طرز تهیه انواع محلبی
تعداد:
5
زمان:
1 ساعت
کالری:
زیاد
سطح هزینه:
اقتصادی

نویسنده:روزبه یگانه

مشاهده جزئیات کتاب
لگیمات
تعداد:
6 نفر
زمان:
30 دقیقه
کالری:
متوسط
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
آرد سفید, پودر نشاسته, شیر خشک, پودر مخمر, روغن مایع, عسل یا شکر, آب ولرم, تخم مرغ متوسط , وانیل, نمک, مواد لازم برای شربت شکر:, شکر, آب, زعفران و گلاب,

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
کیک فنجانی موزی
تعداد:
2 نفر
زمان:
10 دقیقه
کالری:
کم
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
آرد گندم, موز, تخم مرغ , پودر کاکائو, شیر, شکلات چیپسی, عسل, عصاره وانیل, بکینگ پودر, روغن, نمک, ,

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
محلبی توت فرنگی
تعداد:
2نفر
زمان:
30 دقیقه
کالری:
کم
سطح هزینه:
متوسط
مواد لازم:
شیر, شکر, نشاسته, گلاب, توت فرنگی, تخم خرفه,

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
فرنی دو رنگ
تعداد:
2 نفر
زمان:
20 دقیقه
کالری:
کم
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
شیر, آرد, نشاسته ذرت, وانیل, تخم مرغ, شکر, کره, پودر کاکائو,

نویسنده:مهسا موسوی

مشاهده جزئیات کتاب
مسقطی زعفرانی
تعداد:
2 نفر
زمان:
40 دقیقه
کالری:
کم
سطح هزینه:
کم
مواد لازم:
نشاسته گندم, آب سرد, گلاب, پودر هل, زعفرون دم کرده, شکر, خلال بادام,

نویسنده:مهسا موسوی
نشاسته پودر سفید رنگ ، نرم و بی مزه ای هس که از گیاهان تولید میشود. انواع نشاسته بر اساس منبع تولید عبارتند از :نشاسته ذرت ، نشاسته گندم ، نشاسته سیب زمینی ، نشاسته برنج ،نشاسته تاپیوکا
معمولاً از نشاسته برای انجام کارهای مختلف و به ویژه برای پخت و پز استفاده میشود. اگر از نشاسته به عنوان یک ماده غذایی برای تهیه انواع مختلف سسها و چاشنیها استفاده شود غلظت آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. نشاسته نه تنها در صنایع غذایی بلکه در تولید پارچه و کاغذ، شستشوی لباس به روش صنعتی و همچنین به عنوان بستری برای کشت دانه های ژله ای و رشد مخمرها نیز کاربرد دارد.
انواع دسر با نشاسته وجود دارد که طعم بسیار خوبی دارند. از ویژگی های خوب انواع دسر با نشاسته در دسترس بودن و تهیه آسان این نوع دسر ها می باشد.