جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه مسقطی انار

مشاهده جزئیات کتاب

طرز تهیه مسقطی انار

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

۳ نفر

زمان:

۲۵ دقیقه

کالری:

متوسط

سطح هزینه:

کم

مواد لازم:

آب انار , نشاسته ذرت, کره , شکر, گلاب ,

Bahar

نویسنده:Bahar

دسامبر 13, 2019
231
لگیمات

مشاهده جزئیات کتاب

لگیمات

(۴۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

6 نفر

زمان:

30 دقیقه

کالری:

متوسط

سطح هزینه:

کم

مواد لازم:

آرد سفید, پودر نشاسته, شیر خشک, پودر مخمر, روغن مایع, عسل یا شکر, آب ولرم, تخم مرغ متوسط , وانیل, نمک, مواد لازم برای شربت شکر:, شکر, آب, زعفران و گلاب,

مهسا موسوی

نویسنده:مهسا موسوی

سپتامبر 14, 2019
1360
کیک فنجانی موزی

مشاهده جزئیات کتاب

کیک فنجانی موزی

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

2 نفر

زمان:

10 دقیقه

کالری:

کم

سطح هزینه:

کم

مواد لازم:

آرد گندم, موز, تخم مرغ , پودر کاکائو, شیر, شکلات چیپسی, عسل, عصاره وانیل, بکینگ پودر, روغن, نمک, ,

مهسا موسوی

نویسنده:مهسا موسوی

سپتامبر 8, 2019
960
محلبی توت فرنگی

مشاهده جزئیات کتاب

محلبی توت فرنگی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

2نفر

زمان:

30 دقیقه

کالری:

کم

سطح هزینه:

متوسط

مواد لازم:

شیر, شکر, نشاسته, گلاب, توت فرنگی, تخم خرفه,

مهسا موسوی

نویسنده:مهسا موسوی

سپتامبر 7, 2019
273
فرنی دو رنگ

مشاهده جزئیات کتاب

فرنی دو رنگ

(۱۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

2 نفر

زمان:

20 دقیقه

کالری:

کم

سطح هزینه:

کم

مواد لازم:

شیر, آرد, نشاسته ذرت, وانیل, تخم مرغ, شکر, کره, پودر کاکائو,

مهسا موسوی

نویسنده:مهسا موسوی

سپتامبر 5, 2019
534
مسقطی زعفرانی

مشاهده جزئیات کتاب

مسقطی زعفرانی

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

تعداد:

2 نفر

زمان:

40 دقیقه

کالری:

کم

سطح هزینه:

کم

مواد لازم:

نشاسته گندم, آب سرد, گلاب, پودر هل, زعفرون دم کرده, شکر, خلال بادام,

مهسا موسوی

نویسنده:مهسا موسوی

آگوست 14, 2019
485

نشاسته پودر سفید رنگ ، نرم و بی مزه ای هس که از گیاهان تولید میشود. انواع نشاسته بر اساس منبع تولید عبارتند از :نشاسته ذرت ، نشاسته گندم ، نشاسته سیب زمینی ، نشاسته برنج ،نشاسته تاپیوکا

معمولاً از نشاسته برای انجام کارهای مختلف و به ویژه برای پخت و پز استفاده می‌شود. اگر از نشاسته به عنوان یک ماده غذایی برای تهیه انواع مختلف سس‌ها و چاشنی‌ها استفاده شود غلظت آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. نشاسته نه تنها در صنایع غذایی بلکه در تولید پارچه و کاغذ، شستشوی لباس به روش صنعتی و همچنین به عنوان بستری برای کشت دانه های ژله ای و رشد مخمرها نیز کاربرد دارد.

انواع دسر با نشاسته وجود دارد که طعم بسیار خوبی دارند. از ویژگی های خوب انواع دسر با نشاسته در دسترس بودن و تهیه آسان این نوع دسر ها می باشد.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید