جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر کرم بروله
ذخیره در پروفایل

دسر کرم بروله

زمان:6 نفر
تعداد:40 دقیقه
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر کرم بروله:

دسر کرم بروله که بهش کرم سوخته، کرم کاتالانا یا کرم ترینیتی هم میگن یه دسر فرانسویه که از فرنی غلیظ (کاستارد) کلاسیک درست می شه و روی اون کارامل سختی داره. دسر کرم بروله به دلیل اینکه یه دسر لیوانی هس برای مهمونی خیلی مناسب و شیکه. کاستارد دسر کرم بروله معمولاً با وانیل طعم دار شده و در این دستور هم که نوشتم از وانیل استفاده شده ولی می شه از لیمو یا پرتقال، رزماری، لاوندر، شکلات، دارچین، قهوه، چای سبز، پسته، فندق، نارگیل یا میوه های دیگه هم برای طعم دادن به اون استفاده کرد. در نهایت باید سطح روی این دسر سوزونده بشه تا یه لایه سخت روش ببنده. حالت کاراملی سوخته کرم بروله با نگه داشتن فندک مخصوص (بلو ترچ ) بالای اون ایجاد می‌شه.اگر فندک مخصوص اینکار رو ندارید گریل فر را روشن کرده و اجازه بدید کاملا داغ شه سپس ظرف های دسر رو در بالاترین طبقه فر نزدیک به گریل گذاشته تا شکر کاراملی شه. توجه کنید که در فر باید باز باشه و بیشتر از یک دقیقه در فر نمونه چون دسر آب میشه و خراب میشه. نکته بعدی در مورد شکری هس که روی دسر کرم بروله میریزید و میسوزونیدش . برای روی دسر هم میتونید از شکر قهوه ای استفاده کنید ولی شکر قهوه ای برای کارامل کردن بهتره چون زودتر آب میشه. لایه شکر باید کاملا نازک باشه یعنی خیلی روش شکر نریزید. و بعد از اینکه از روی دسر کاراملی شد دوباره 15 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد میل کنید. به طور خلاصه طرز تهیه کرم بروله شامل سه مرحله 1- آماده سازی کاستارد 2- پخت کاستارد 3- کاراملی کردن روی دسر هس که براتون تمام مراحل رو در ادامه توضیح دادم و در پایین صفحه هم میتونید ویدیوی آموزشی مربوط به این دسر خوشمزه رو مشاهده کنید.

مراحل پخت دسر کرم بروله

1

فر رو با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. شش ظرف کوچیک سرامیکی یا پیرکس که میخواین دسر رو داخلش بریزید روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

2

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. برای تهیه کرم بروله فقط به زرده تخم مرغ نیاز دارید.

3

زرده ها رو داخل ظرفی بریزید و شکر قهوه ای و سفید و عصاره وانیل رو به اون اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا شکر ها در زرده حل بشن.

دسر کرم بروله
4

خامه رو داخل یک قابلمه یا شیرجوش کوچکی بریزید و روی شعله متوسط قرار بدید تا داغ بشه. به محض این که حباب های کوچیکی روی خامه ظاهر شد شعله رو خاموش کنید. بگذارید خامه کمی خنک بشه.

دسر کرم بروله
5

خامه رو کم کم به داخل ظرفی که تخم مرغ ها هستن اضافه کنید. توجه کنید که نباید یه دفعه خامه رو به تخم مرغ ها اضافه کنید چون ممکنه تخم مرغ ها پخته بشن و دسرتون خراب بشه. بعد از اینکه همه خامه رو ریختید و هم زدید اگه احساس کردید مقداری از شکر هنوز حل نشده میتونید روی بخار کتری کاستارد رو هم بزنید تا شکر حل بشه.

دسر کرم بروله
6

کاستارد رو از یک صافی ریز رد کنید تا اگر تکه های کوچکی از تخم مرغ و شکر گلوله شده جدا بشن

دسر کرم بروله
7

حالا نوبت به پخت کاستارد میرسه. کاستارد رو داخل ظرف ها بریزید. باید حدود سه چهارم هر ظرف پر بشه. مقداری آب جوش آماده کنید. آب جوش رو به آرومی داخل سینی بریزید به طوری که تا دو سوم لبه ظرف ها با آب در تماس باشن. مراقب باشید آب به داخل ظرف ها نریزه

دسر کرم بروله
8

کرم بروله را حدود 40 دقیقه در فر بذارید. زمانی پخت کامل شده که رنگ روی کرم یکدست بشه و وقتی دستتون رو وسط دسر فشار میدید کرم به دستتون نچسبه.

دسر کرم بروله
9

وقتی که سینی رو از فر خارج کردید ظرف ها رو از روی سینی بردارید و یه کناری 15 دقیقه بذارید تا کمی از دما بیفتن. سپس ظرف ها رو به مدت 4 ساعت در یخچال بذارید.

10

بعد از گذشت زمان لازم دسر کرم بروله رو از یخچال خارج کنید و روی ظرف ها یک لایه نازک شکر بریزید و فندک مخصوص رو به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت بدید تا حالت کاراملی ایجاد بشه یا اینکه به روشی که در بالا توضیح دادم در فر بذارید.

دسر کرم بروله
11

دسر رو حدود 15 دقیقه در یخچال بذارید تا خنک بشه و بعد میل کنید.

فیلم آموزشی دسر کرم بروله

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید