جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر کدو حلوایی
ذخیره در پروفایل

دسر کدو حلوایی

زمان:1 ساعت
تعداد:4 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر کدو حلوایی:

دسر کدو حلوایی یکی از محبوب ترین دسرها هس که اغلب در فصل پاییز و زمستان تهیه می شه چون در این فصل کدو حلوایی تو بازار زیاده . به خاطر همین دسر کدو حلوایی یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا محسوب میشه. این دسر به راحتی تهیه می شه و دارای طعم بی نظیری هس. برای دیدن سایر دسرهای شب یلدا اینجا کلیک کنید.

همونطور که میدونید کدو حلوایی دارای خواص بیشماری از قبیل جوانسازی پوست ، تقویت بینایی ، ضد سرطان ، تقویت کننده مغز و بهبود دهنده تراکم استخوان هس به همین دلیل گنجوندن کدو حلوایی در برنامه غذایی بسیار مفیده اما با این حال طعم و مزه کدو حلوایی مورد پسند برخی از افراد نیست. اگر شما هم جزو همین افراد هستید باید به شما بگم اگر شما دسر کدو حلوایی رو مطابق با این دستور آشپزی درست کنید به هیچ وجه طعم و مزه کدو حلوایی رو در این دسر خوشمزه احساس نخواهید کرد و با یکبار خوردن این دسر عاشقش خواهید شد. ژلاتین به کار رفته در دسر کدو حلوایی هم خواص بی شماری داره که به طور خلاصه اگر از خواص ژلاتین بخوام براتون بگم عبارتست از :
ژلاتین برای زیبایی: با تولید کلاژن پوست شما را جوان و شاداب می کند و باعث جلوگیری از علائم پیری زود رس پوست می شود. ژلاتین برای بهبود سلامت مو ناخن و دندان ها: ژلاتین منبع خوبی از کراتین است که در رشد بهتر موها ، ناخن ها و سلامت دندان ها موثر است. کمک به کاهش وزن :ژلاتین متابولیسم را افزایش می دهد و در تنظیم حساسیت به انسولین نقش دارد و سبب کاهش چربی شکمی می شود. سم زدایی کبد: گلیسین موجود در ژلاتین در تقویت فرآیند سم زدایی کبد نقش دارد

برای درست کردن دسر کدو حلوایی دو پیمانه از پوره ی کدو حلوایی استفاده میشه بنابراین اگر کدو حلوایی بزرگی داشتید و بیشتر از میزان مورد نیاز برای تهیه این دسر بود ، بقیه اش رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. بعدا باهاش کیک و پنکیک کدوحلوایی یا سوپ کدو حلوایی و ... درست کنید.

دسر کدو حلوایی

نکاتی که برای تهیه دسر کدو حلوایی باید بدانید:

1- دوستان عزیز دسر کدوحلوایی یک دسر سلیقه ای هس که در طرز تهیه اش دست شما بازه و مواد اولیه را به سلیقه خودتان میتونید کم و زیاد کنید. به عنوان مثال اگر طعم هل یا گلاب رو دوست ندارید میتونید آن ها را از مواد اولیه حذف کنید. همچنین میتونید از یک سری مواد مورد علاقتون مثل بادام خلال شده ، گردو خیلی ریز شده یا انواع مغزهای دیگه که به صورت خیلی ریز کرده اید داخل دسر کدو حلوایی استفاده کنید.

2- اگر به هر دلیلی دوس ندارید در طرز تهیه دسر کدو حلوایی از شکر استفاده کنید میتونید از عسل یا شیره خرما یا انگور برای شیرین شدن دسر استفاده کنید.

3- علاوه بر روشی که در پایین توضیح خواهم داد یه مدل دیگه هم دسر کدو حلوایی را میتونید درست کنید: به این صورت که هل و گلاب رو از مواد اولیه حذف کنید و به جای زعفران هم از پودر نسکافه استفاده کنید.

4- اگر میخواهید دسر کدو حلوایی شما دو رنگ بشه و در واقع دسر زیبا تری داشته باشید کار خیلی ساده ای هست. به این صورت که تمام مواد رو به جز خامه و زعفران را با هم مخلوط کنید. حال مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت خامه بزنید و به قسمت دیگه زعفران. به این صورت شما دو رنگ دسر کدو حلوایی دارید که یکی کرم رنگ و دیگری نارنجی پررنگ هس. حال لایه اول که کرم رنگ هس یعنی خامه داره را داخل قالب یا لیوان بریزید و بعد از یک ساعت که مواد نیم بند شد لایه دوم که نارنجی رنگ هس را روی لایه اول بریزید و برای چند ساعت دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده.

دسر کدو حلوایی

5- شما به دو روش میتونید دسر کدو حلوایی رو سرو کنید. یا داخل قالب دلخواهتون بریزید که مزیت اینکار این هس که میتونید داخل یک قالب با طرح دلخواهتون دسر رو درست کنید. و خب چون بزرگ هست جلوه زیبایی به میز یا سفره شما میده.

در خصوص ژلاتینی هم که در دسر کدو حلوایی یا هر دسر دیگه ای میخواهید استفاده کنید لازم است یک سری اطلاعات بهتون بدم. همونطور که میدونید ژلاتین به دو صورت پودری و ورقه ای در بازار موجود هس که ورقه های ژلاتین در دو سایز بزرگ (۴ گرمی) و کوچک (۲ گرمی ) موجود است . به طور کلی من خودم همیشه برای تهیه دسرهام از ژلاتین پودری استفاده میکنم چون دیگه مقدار و اندازه ای که برای هر دسر باید از ژلاتین استفاده کنم دستم اومده و کار کردن با ژلاتین پودری برام راحت تره. ولی شما اگر ژلاتین ورقه ای هم دارید میتونید به راحتی ازش استفاده کنید به این صورت که :هر ورق ژلاتین بزرگ معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است و هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است.

برای استفاده از پودر ژلاتین در یک کاسه ی مناسب و خشک باید مقداری پودر ژلاتین بپاشید و بعد کمی آب سرد روی آن بریزید مجداد کمی پودر ژلاتین بپاشید و آب سرد بریزید. اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ژلاتین بریزید پودر ژلاتین گلوله می شود. پس از آن که آب و پودر ژلاتین را روی هم ریختید آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود و توجه کنید که لایه آخر پودر ژلاتین باشد. ظرف را روی بخار کتری بگذارید و خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه. برای استفاده از ورق های ژلاتین هم یک ظرف آب سرد را آماده کنید و ورق های ژلاتین را داخل آب سرد خیس کنید تا حجم آن بیش تر و ورق ها نرم شوند. سپس با دست ورقه های ژلاتین را از آب خارج کرده و با دو دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود. مراقب باشید، ورقه های ژلاتین بیش از حد در آب نماند چون در آب حل می شود. پس از این که ورقه ها را فشار دادید و آب آن را گرفتید به دو روش می توانید از آن در دسر کدو حلوایی و یا به طور کلی در ژله ها و کرم ها استفاده کنید.اگر مایه گرم داشتیم مستقیما ورقه ها را داخل مایه گرم ریخته و هم بزنید و اگر مایه سرد بود روی ورقه ها کمی آب بریزید تا روی ورقه ها را بپوشاند سپس این کاسه را روی حرارت بن ماری قرار دهید تا ورق ژلاتین رقیق شود

دسر کدو حلوایی

یا اینکه میتونید به صورت دسر لیوانی سروش کنید. که برای اینکار هم میتونید از لیوان های پایه دار و یا بستنی خوری استفاده کنید. از مزیت این روش اینه که میتونید به تعداد افرادی که مهمون دارید دسر رو تدارک ببینید.

مراحل پخت دسر کدو حلوایی

1

کدو حلوایی رو پوست بکنید و از وسط نصف کنید و تخم هاش رو خارج کنید. سپس کدو رو خرد کنید و در یک قابلمه با یک لیوان آب به مدت 40 دقیقه بذارید کاملا بپزه.

2

وقتی که کدو حلوایی پخت در مخلوط کن بریزید تا پوره بشه. میتونید با گوشت کوب معمولی هم پوره کنید به شرطی که کاملا پخته شده باشه.

3

ژلاتین رو در نصف لیوان آب بریزید و بذارید روی بخار تا به روش بن ماری حل بشه.سپس بذارید کنار تا سرد شه.

دسر کدو حلوایی
4

شیر رو داخل شیر جوش بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید تا حل بشه. دقت کنید شعله اجاق رو خیلی کم کنید تا شیر به جوش نیاد و فقط یکم گرم بشه.

5

بعد از اینکه شکر حل شد ژلاتین ذوب شده رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و ظرف رو کناری بذارید

دسر کدو حلوایی
6

در یک کاسه خامه صبحانه ، پوره کدو حلوایی ، پودر هل ، پودر دارچین و گلاب رو بریزید و هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط بشن.سپس مخلوط شیر و شکر و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.

7

مواد دسر رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و 3 ساعت داخل یخچال بذارید. بعد از اون 4 تا 6 ساعت هم داخل فریزر بذارید

دسر کدو حلوایی
8

دسر رو از قالب خارج کنید. میتونید روش رو با شکلات چیپسی یا نوتلا تزئین کنید

فیلم آموزشی دسر کدو حلوایی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید