جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر پان اسپانیا
ذخیره در پروفایل

دسر پان اسپانیا

زمان:40 دقیقه
تعداد:8
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:روزبه یگانه

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر پان اسپانیا:

اگه دنبال یک دسر خوشمزه و عالی کم دردسر که به راحتی از پسش بر بیاید که برای یک مجلس مهمانی عالی و بینظیره یا اینکه دنبال یه عصرونه عالی و بی نظیر برای خانواده میگردید.یا اگه در منزلتون فرزندی دارید که سلایق خاص غذایی داره عالیه و حتی میتونه به عنوان یک میان وعده جذاب و عالی در برنامه غذایی قرار بگیره پس این مقاله را از دست ندهید و برای متفاوت بودن دست به کار بشید.

چرا دسر پان اسپانیا...!؟

  1. دسر پان اسپانیا به دلیل ترکیب موادی مثل پودر کاکائو ،کره، خامه ، موز و گردو و.... دارای طعم بسیار عالی میباشد و تقریبا با طبع همه سازگاره مخصوصا کودکان و نوجوانان. پس برای یک  انتخاب بسیار مناسب برای مجالس مهمانی ،دور همی ها ،تولدها و... است
  2. یک دسر خوب خوش رنگ و لعاب میباشد که در مجالس جلب توجه مینماید.و یه جورایی هم میشه گفت با کلاسه
  3.  دستور پخت آن بسیار ساده و روان است  و در زمان کمی  حاضر میشود .فرض کنید که شما یک مهمانی را می خواهید ترتیب دهید کارهای مختلفی را می باید انجام دهید مانند نظافت منزل ، خرید لوازم مورد نیاز، خرید میوه ،خرید شیرینی و... خوب بدیهی است که می بایست شام را نیز مهیا نمود از طرفی هم شست و شوی میوه ها و سایر کارها زمان زیادی لازم دارد. در این بین زمان زیادی برای درست کردن یک دسر در اختیار نداریم و از آنجایی که تهیه یک دسر باعث هرچه بهتر شدن مراسم میشود و باعث این میشود که مجلس ما یک مجلس باشکوه شود پس دسر پان اسپانیا میتواند یک دسر بسیار مناسب برای مجلس ما باشد.
  4. مورد دیگه اینه که متفاوته اکثرا جاهایی که تمام ما مهمانی رفتیم یاد ژله به عنوان دسرمیدن یا بستنی پس این یک انتخاب مناسب برای افرادیه که میخوان متفاوت باشن

ویژگی و نکات کلیدی در مورد دسر پان اسپانیا...!؟

 این دسر رو هم میتوان به صورت لیوانی درست کرد و هم به صورت گرد مانند کیک تولد که این به سلیقه شما برمیگرده اگر تو لیوان باشه حسنش اینه که به اندازه درست میشه و به هر نفر جداگانه میرسه و تزئینش خیلی قشنگ تره و موقع برش تکه تکه نمیشه دیگه به خودتون برمیگرده

دسر پان اسپانیا
دسر پان اسپانیا

نکته دیگه در تهییه این دسر از بیسکویت پتى بور استفاده نمایید در واقع همون بسکوییت چایی خودمون که پتی بور نام فرانسویشه و مخصوصه این کاره خطوط کوچک فرو رفته در اطراف مستطیل بیسکویت و سوراخهای کوچک روی آن در واقع نماد بیسکویت پتی بور است که همیشه همراه آن است. بیسکویت پتی بور نه آنقدر شیرین است نه نمکی و نه شبیه هیچ بیسکویت دیگری. این بیسکویت ترد و با شیرینی کم است بنابراین خیلی اوقات مزه‌ای شبیه به نان دارد .

برای کاکائو از پودر کاکائو استفاده نمایید

مقدار موز استفاده  شده الزاما نباید طبق دستور باشد و شما میتوانید به هر میزانی که دوست دارید استفاده کنید البته ترجیحا خیلی زیاد نباشه.و موزها حلقه حلقه باشن

این دسر هر چقدر داخل یخچال بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه پس به اون اجازه استراحت خوب رو بدید.

تزیین این دسر بسیار مهمه و یه جورایی میشه گفت زیباییش به اینه که خوب تزیین بشه پس موقع لایه گذاری زمان لازم و دقت کافی را صرف نمایید

اگه دوست داشته باشید میتونید خام بیشتری برای تزیین روش بریزید و اگر هم تمایلی نداشتید مشکلی نیست

نشاسته انواع مختلفی داره و زیاد مهم نیست از کدوم نوع اون استفاده کنید و از هر کدومش میشه استفاده کرد و میتونید اونو از قنادی ها یا هر جای دیگه تهییه کنید

خامه هم میتونید از همین خامه صورتی های معمولی استفاده کنید

اگر میخواهیدکرم را در 2 طعم درست کنید قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به قابلمه شیر مواد را 2 قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و مقدار کره و وانیل و خامه را هم نصف کرده و به هر قابلمه بصورت جداگانه اضافه کنید.

در صورت تمایل میتونید یک قاشق سوپ خوری پودر کافی میکس هم به پودر کاکائو اضافه کنید.

بهتره قبل از اضافه کردن آرد به بقیه مواد اونو الک کنید. این کار باعث میشود کرم دسر لطیف تر و شفاف تر بشه

روی دسر پان اسپانیا رو میتونید با انواع مغزها ، شکلات آب شده یا خامه فرم گرفته بسته به سلیقه خودتون تزیین کنید.

وقتی که دسر را داخل یخچال میگذارید روی دسر را نپوشانید چون اینکار باعث میشه دسر خودش رو نگیره.

دسر پان اسپانیا
دسر پان اسپانیا
دسر پان اسپانیا

مراحل پخت دسر پان اسپانیا

1

ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود سه دقیقه با دور تند هم زن میزنیم تا کاملا کِرم رنگ و کشدار بشه البته اگر مخلوط کن در دسترس ندارید با یک چنگال نیز میتوانید اینکار را تا کرم رنگ شدن یا کشدار شدن انجام دهید.

دسر پان اسپانیا
2

شیر سرد را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده کمی هم زده سپس نشاسته و آرد را اضافه میکنیم و هم زده تا کاملا مواد یکدست بشوند.

دسر پان اسپانیا
3

مواد رو توی یک قابلمه ی کوچیک ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و دائما هم میزنیم تا مواد غلیظ شود و سفت بشوند

4

مواد را داغ از روی حرارت بر میداریم و کره و خامه و وانیل رو اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مواد یکدست بشوند

دسر پان اسپانیا
5

پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه حالا مواد پان اسپانیا آماده ست کنار میزاریم و کف یک قالب رو که میتونید از هر قالبی استفاده کنید یا میتوانید از لیوان های جداگانه استفاده نمایید.

6

بسکوییت پتی بر رو کف قالب میچینیم و یک لایه از مواد را روی بسکوییت قرار دهید

7

یک ردیف موز و مقداری گردو میریزیم روی مواد سپس لایه ی بعد به همین صورت بسکوییت،مواد پان اسپانیا،موز و گردو و لایه ی آخر رو بسکوییت و مواد دسر رو میریزیم .

دسر پان اسپانیا
8

در آخر اگر تمایل داشتید مقداری از مواد دسر را با مقداری شکلات ذوب شده مخلوط کنید و روی دسر بریزید که شما میتونید این قسمت را انجام ندهید و یا از خامه استفاده کنید. بسته به سلیقه شما دارد.

9

ظرف یا لیوان ها را در یخچال حداقل 6 ساعت قرار بگیره تا دسر کمی بسته بشه و مواد به خورد بسکوییت بروند.اما این زمان اگر کمی بیشتر بشود بهتره مثلا اگه 8 ساعت بشه خیلی بهتره

فیلم آموزشی دسر پان اسپانیا

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید