جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر مگنولیا
ذخیره در پروفایل

دسر مگنولیا

زمان:20 دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۲۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر مگنولیا:

امروز میخوام دستور یک دسر خوشمزه و جدید به نام دسر مگنولیا رو در اختیارتون بگذارم که هرچی از طعم بی نظیر دسر مگنولیا براتون بگم بازم کمه.دسر مگنولیا یک دسر چهار فصل خوشمزه و بسیار شیک برای مهمانی ها هست که طرز تهیه خیلی ساده ای هم دارد و شما میتوانید در مدت زمان کوتاه این دسر را تهیه کنید. این دسر رو هم میتونید در ظرف های بزرگ مثل ظرف های ژله یا پیرکس آماده کنید و هم میتونید داخل جام یا شات های کوچک بریزید و برای مهمانی ها به صورت دسر لیوانی سرو کنید.

میوه ای که برای این دسر  استفاده میکنید کاملا اختیاری هست و میتونید از موز ، توت فرنگی ، آناناس ، پرتقال ، هلو و انجیر یا هر میوه ای که در منزل دارید در طرز تهیه مگنولیا به کار ببرید. اما به طور معمول از موز یا توت فرنگی استفاده میکنند.

دسر مگنولیا
دسر مگنولیا

روی دسر مگنولیا هم به دلخواه میتونید از تکه های شکلات ، میوه های خشک یا انواع مغز بریزید و با خامه فرم گرفته شده یا سس شکلات که از سوپر مارکت ها میتونید بخرید تزیین کنید. خب حالا بریم سراغ طرز تهیه دسر مگنولیا.

مراحل پخت دسر مگنولیا

1

ابتدا آرد را داخل ماهیتابه ریخته و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود(رنگ آرد تغییر نکند(

2

سپس نشاسته را داخل شیر ریخته و مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر باز شود و به همراه شکر روی حرارت قرار دهید و مرتب با یک‌همزن دستی مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید . حالا آرد را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و فورا هم بزنید به طوری که با یک دست آرد را اضافه کنید و با یک دست هم بزنید.

3

بعد از آن تخم مرغ را به همراه وانیل با یک چنگال بزنید و به همراه خامه ی صبحانه یا خامه ی قنادی فرم‌گرفته شده به مواد روی حرارت اضافه کنید. توجه کنید که زیر حرارت کم ، و مرتب هم زده شود تا مواد ته نگیرید و گلوله گلوله نشود .

4

وقتی مواد به غلظت فرنی رسید زیر حرارت را خاموش کنید این دسر بهتر هست حتی غلظتش از فرنی هم‌بیشتر باشد

5

در آخر ظرف مورد نظرتون را آماده کنید و کف جام را کیک خرد شده یا بیسکویت خرد شده بریزید هر کدام به دلخواه بریزید.

6

سپس مواد که کمی از حرارت افتاده را روی آن ها بریزید بعد میوه ی مورد نظرتون و بعد پودر نارگیل یا مغز گردو سپس دوباره کیک و بعد مواد دسر ............. این کار را ادامه میدهید تا ظرف مورد نظرتون پر شود .

7

روی دسر مگنولیا با خامه ی فرم گرفته شده و میوه ی خشک تزیین کنید.

8

ظرف دسر مگنولیا را ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید