جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر عربی
ذخیره در پروفایل

دسر عربی

زمان:15 دقیقه
تعداد:4 نفر
کالری:زیاد
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر عربی:

امروز میخوایم یه دسر عربی خوشمزه آموزش بدیم که برعکس بقیه دسرهای عربی مثل حلوا شعریه ، قطاب عربی یا باقلوا که درست کردنشون فوت و فن داره و زمانبره ، این دسر عربی خیلی راحت و سریع حاضر میشه.از نظر زمان آماده سازی و مواد اولیه خیلی شبیه به طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی میمونه با این تفاوت که داخل دسر عربی ، بیسکویت هم میریزیم.

طعم دهنده ای که به این دسر اضافه میکنید بستگی به ذائقه و سلیقه خودتون داره مثلا من از پودر کافی میکس استفاده کردم ولی شما میتونید از هرنوع پودر نسکافه ، کاپوچینو ، کاکائو ، قهوه و یا حتی دارچین و وانیل هم استفاده کنید.

برای خارج کردن دسر عربی از قالب مثل هر دسر ژلاتینی دیگه کمی حوصله به خرج بدید و عجله نکنید. پس از اینکه مطمئن شدید دسر به خوبی گرفته ، دور اون  رو با چاقویی نوک تیز و باریک از دیواره جدا کنید و در ظرفی بزرگتر کمی آب ولرم بریزید، قالب رو یک یا دو دقیقه در آب ولرم قرار بدید. ظرفی را که می خواهید دسر عربی رو در آن برگردانید کمی خیس کنید ولی آب اضافه رو بگیرید و بعد دسر رو در آن ظرف برگردانید. اینکار باعث میشه که دسر به ظرف نچسبه و اگه دسرتون در مرکز ظرف نیفتاد بتونید جابه جاش کنید. امروزه قالب های دسر خیلی خوشگلی با قیمت های مناسب در بازار موجوده که شما میتونید به سلیقه خودتون طرح های خیلی خوشگلی خریداری کنید. سوالی که خیلی دوستان در مورد قالب میپرسند اینه که قالب پلاستیکی بهتره یا قالب سیلیکونی؟ دوستان عزیزم قالب های پلاستیکی خیلی ارزونتر از قالب های سیلیکونی هستند و طرح ها و رنگ های جذابی هم دارند اما اگر ژله معمولی و ساده میخواین درست کنید برگردوندن ژله از قالب پلاستیکی سخته اما اگر شما دسر های دیگه ای مثل دسر عربی یا پاناکوتا یا ژله بستنی دارید تقریبا قالب سیلیکونی و قالب پلاستیکی برای شما کارایی یکسانی داره. توصیه میکنم چند تا قالب خوشگل برای تنوع داشته باشید و هر سری دسر هاتون رو داخل یه قالب درست نکنید. خود من هر چقدر قالب ژله میخرم باز میبینم مدل های خوشگلتری هم هست. قبل از خرید هم حتما به سایت هایی مثل دیجی کالا که تنوع محصولش زیاده سر بزنید. البته خرید اینترنتی هم میتونید انجام بدید.

- در تهیه این دسر به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین هم میتونید استفاده کنید تا دسر براق تر و شفاف تری داشته باشید.هر ورق ژلاتین معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین هس. نحوه استفاده از ورق ژلاتین به این صورت هس که ورق ژلاتین رو به مدت پنج دقیقه در مقداری آب سرد قرار بدید و بعد از خیس خوردن داخل مایه دسر گرم بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه.

- در عکسی که براتون گذاشتم دسر عربی داخل قالب بزرگ ریخته شده ولی شما میتونید به صورت لیوانی و تک نفره هم برای مهمونی هاتون درست کنیدش. البته اگر به دسر های لیوانی علاقه مند هستید میتونید آموزش 5 مدل دسر لیوانی رو هم از اینجا مطالعه کنید.

-برای تهیه دسر عربی نیازمند مخلوط کن یا غذاساز یا هر وسیله ای که باهاش بتونید مواد رو میکس کنید هستید. مخلوط کن ها از نیاز های ضروری هر آشپزخونه ای هستن که قیمت ها و مدل های مختلفی دارن که شما میتونید تمام مدل هاش رو ببینید و بر حسب سلیقه و بودجه خودتون هر مدلی که مناسب دیدید رو خریداری کنید. از طریق دکمه زیر هم میتونید برید انواع مخلوط کنی که در بازار هستو ببینید و اگر خوشتون اومد خریداری کنید.

مراحل پخت دسر عربی

1

شیر رو داخل یه شیر داغ کن یا قابلمه کوچیک بریزید و بذارید یکم داغ بشه و بهش پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو اضافه کنید و هم بزنید تا پودرها کاملا حل بشه.

2

بعد از اینکه پودرها حل شدن ظرف رو از روی اجاق بردارید و کمی صبر کنید تا یکم شیر از حرارت بیفته .

3

شیر رو داخل مخلوط کن بریزید و بیسکوییت پتی بور و خامه رو بهش اضافه کنید و میکس کنید.

4

ژلاتین رو با نصف لیوان آب به روش بن ماری حل کنید و داخل مخلوط کن بریزید و بذارید مخلوط کن دوباره چند پالس بزنه تا ژلاتین هم با بقیه مواد مخلوط بشه.

5

کف قالب مورد نظرتون رو یکم چرب کنید و مایه دسر عربی رو داخلش بریزید و بین 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره

6

دسر عربی رو از قالب خارج کنید و روی دسر رو با انواع شکلات یا پودر های رنگی تزئین کنید.

فیلم آموزشی دسر عربی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید