جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر عربی
ذخیره در پروفایل

دسر عربی

زمان:15 دقیقه
تعداد:4 نفر
کالری:زیاد
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر عربی:

امروز میخوایم یه دسر عربی خوشمزه آموزش بدیم که برعکس بقیه دسرهای عربی مثل حلوا شعریه ، قطاب عربی یا باقلوا که درست کردنشون فوت و فن داره و زمانبره ، این دسر عربی خیلی راحت و سریع حاضر میشه.

طعم دهنده ای که به این دسر اضافه میکنید بستگی به ذائقه و سلیقه خودتون داره مثلا من از پودر کافی میکس استفاده کردم ولی شما میتونید از هرنوع پودر نسکافه ، کاپوچینو ، کاکائو ، قهوه و یا حتی دارچین و وانیل هم استفاده کنید.

در تهیه این دسر به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین هم میتونید استفاده کنید تا دسر براق تر و شفاف تری داشته باشید.هر ورق ژلاتین معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین هس. نحوه استفاده از ورق ژلاتین به این صورت هس که ورق ژلاتین رو به مدت پنج دقیقه در مقداری آب سرد قرار بدید و بعد از خیس خوردن داخل مایه دسر گرم بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه.

در عکسی که براتون گذاشتم دسر عربی داخل قالب بزرگ ریخته شده ولی شما میتونید به صورت لیوانی و تک نفره هم برای مهمونی هاتون درست کنیدش.

برای خارج کردن دسر عربی از قالب مثل هر دسر ژلاتینی دیگه کمی حوصله به خرج بدید و عجله نکنید. پس از اینکه مطمئن شدید دسر به خوبی گرفته ، دور اون  رو با چاقویی نوک تیز و باریک از دیواره جدا کنید و در ظرفی بزرگتر کمی آب ولرم بریزید، قالب رو یک یا دو دقیقه در آب ولرم قرار بدید. ظرفی را که می خواهید دسر عربی رو در آن برگردانید کمی خیس کنید ولی آب اضافه رو بگیرید و بعد دسر رو در آن ظرف برگردانید. اینکار باعث میشه که دسر به ظرف نچسبه و اگه دسرتون در مرکز ظرف نیفتاد بتونید جابه جاش کنید.

مراحل پخت دسر عربی

1

شیر رو داخل یه شیر داغ کن یا قابلمه کوچیک بریزید و بذارید یکم داغ بشه و بهش پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو اضافه کنید و هم بزنید تا پودرها کاملا حل بشه.

2

بعد از اینکه پودرها حل شدن ظرف رو از روی اجاق بردارید و کمی صبر کنید تا یکم شیر از حرارت بیفته .

3

شیر رو داخل مخلوط کن بریزید و بیسکوییت پتی بور و خامه رو بهش اضافه کنید و میکس کنید.

4

ژلاتین رو با نصف لیوان آب به روش بن ماری حل کنید و داخل مخلوط کن بریزید و بذارید مخلوط کن دوباره چند پالس بزنه تا ژلاتین هم با بقیه مواد مخلوط بشه.

5

کف قالب مورد نظرتون رو یکم چرب کنید و مایه دسر عربی رو داخلش بریزید و بین 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره

6

دسر عربی رو از قالب خارج کنید و روی دسر رو با انواع شکلات یا پودر های رنگی تزئین کنید.

فیلم آموزشی دسر عربی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید