جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر شاتوت
ذخیره در پروفایل

دسر شاتوت

زمان:20 دقیقه
تعداد:2 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر شاتوت:

امروز میخوایم یه دسر شیک و مجلسی بهتون آموزش بدیم که طعم فوق العاده ای داره. اگه شما هم به دسرای ملس و نشاط آور علاقه دارید بهتون قول میدم که عاشق دسر شاتوت میشین. طعم این دسر ملسه چون شاتوت مزش رو به ترشه و با شکر و ژله که قاطی میشه طعم ملس پیدا میکنه اگه خواستین یکم دسرتون ترش بشه میتونید شکر رو کمتر بزنید ولی حذفش نکنید. نکته بعدی اینکه بعضی ها به جای ژلاتین از ژله آلوورا استفاده میکنن که اینکار هم توصیه نمیکنم چون ژله آلوورا خودش یکم طعم داره و روی طعم دسر شاتوت یا هر دسر دیگه تاثیر میذاره. شما از هرجایی که پودر ژله میگیرید بسته های پودر ژلاتین رو هم میتونید بخرید.

همونطور که میدونید فصل شاتوت تابستونه ولی شما میتونید شاتوت رو فریزری کنید و هر وقت خواستین دسر شاتوت رو درست کنید.مثل آموزش های قبلی که بهتون توضیح دادم شما بازم از این دسر شاتوت میتونید ایده بگیرید و با میوه های دیگه هم درست کنید. فقط باید میوه و ژله یکی باشه. مثلا میتونید به جای شاتوت از طالبی و ژله طالبی یا هلو و ژله هلو استفاده کنید و تمام مراحلی که براتون نوشتم رو دقیقا انجام بدید. خلاصه اینکه دنیای آشپزی خیلی وسیعه و شما هر دستوری که میخونید میتونید کلی ازش ایده بگیرید. البته من خودم سعی میکنم تا جایی که بشه حالت های مختلفش رو براتون توضیح بدم.عکسایی که میبینید رو از چند تا سایت براتون گرفتم که ببینید با همین دستور میتونید دسرهای دیگه هم درست کنید.

مراحل پخت دسر شاتوت

1

یک لیوان شاتوت رو داخل میکسر بریزید تا پوره بشه.

2

بعد از اینکه شاتوت کاملا له شد و به شکل پوره دراومد ، پوره و شکررو داخل یه ظرف بریزید و روی اجاق با شعله خیلی ملایم بذارید تا شکر حل بشه.بعد از حل شدن شکر ظرف رو از روی اجاق بردارید تا یکم از حرارت بیفته.

3

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا پودر ژله کاملا حل بشه. اگه خواستید زوتر حل بشه میتونید ظرفتون رو روی بخار کتری بذارید تا کاملا پودر داخل آب حل بشه.

4

پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی بخار کتری بذارید تا به روش بن ماری حل بشه.

5

حالا تمام موادی که در مراحل قبل درست کردید رو به اضافه بستنی که در این مدت تو محیط بیرون بوده و آب شده رو داخل مخلوط کن بریزید و بذارید چند پالس بزنه تا یک مایه یک دست به وجود بیاد.

6

کف قالبی که میخواین رو یکم چرب کنید و دسر شاتوت رو داخلش بریزید و بذارید یه شب تا صبح یعنی حدود 8 ساعت داخل یخچال بمونه و بعد از قالب خارجش کنید و نوش جان کنید.

فیلم آموزشی دسر شاتوت

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید