جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

خورشت به
ذخیره در پروفایل

خورشت به

زمان:1 ساعت و 15 دقیقه
تعداد:3 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۸ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد خورشت به:

خورشت به

برای درست کردن خورشت به بهتر است از میوه به گه برنگ زرد پررنگ و شفاف تر است استفاده فرمایید و از میوه به با رنگ زرد مایل به سبز خودداری فرمایید چون میوه های نرسیده به ترش مزه و گس هستند

چقدر خوب است که در تهیه هر غذا از خواص مواد بکار رفته در آن هم هر چند بطور اجمال آگاه شویم من در اینجا مختصری از خواص میوه به و آلو جنگلی برای شما عزیزان مینویسم

میوه به معروف به سیب طلایی ست و برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی . زخم معده مقوی قلب . مفید فایده بوده و غنی از ویتامین های سی ، آ ، ب ، ث است و همچنین بسیاری از مواد معدنی از جمله روی سلنیوم ، پتاسیم ، کلسیم ، آهن منیزیم می باشد همچنین دارای خواص ضد آلرژی می باشد و در درمان یبوست هموروئید عفونتهای روده ای نیز کاربرد دارد این میوه یک آنتی اکسیدان قوی نیز محسوب میشود  و به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک میکند

آلو علاوه بر خواص ملینی دارای فیبر فراوانی ست این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد و سرشار از پتاسیم و کربوهیدرات ها و ویتامین کا  و باعث تقویت سوخت و ساز بدن شده و آنتی اکسیدان موجود در آن مواد سمی موجود در بدن  را از بین می برد و از التهابات و عفونت های مختلف جلوگیری میکند همچنین ویتامین ث موجود در آلو گردش خون را بهبود می بخشد  همچنین ویتامین سی موجود در آن به بهبود و زیبایی پوست کمک شایانی میکند آلو برغان دارای فلاونوئیدها ست که به سلامت ذهن کمک فراوانی میکند همچنین بدلیل  داشتن کلروژنیک موجود در آلو برغان احساس اضطراب کاهش پیدا میکند .

از آنجا که دارچین نیز دارای طبع گرمی بوده در  خورشت به خیلی مفید خواهد بود دارچین دارای ویتامین سی و کا بوده و آرام بخش خوبی در غذا ها محسوب میشود و برای سوء هاضمه و نفخ معده بسیار موثر خواهد بود حالا برای درست کردن یک خورشت به خوشمزه و لذیذ انگیزه کافی خواهیم داشت پیش بسوی تهیه این خورشت به  استثنائی

مراحل پخت خورشت به

1

ابتدا لپه را به مدت 1 ساعت به همراه 1/4 قاشق چای خوری فلف سیاه در آب ولرم خیسانده تاهم نفخ لپه گرفته شود و هم زمانی که لپه در آب ولرم خیسانده شود زمان پخت آن کوتاه تر میشود

2

در ظرفی جدا گانه آلو برغان و یا آلو جنگلی را در آب خیسانده بهتر است از آلو های درشت و گوشت دار استفاده شود

3

یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده و در تابه به همراه روغن سرخ میکنیم سپس زردچوبه را اضافه کرده تا بوی خامی زردچوبه را هم بگیریم

4

گوشت قیمه ای خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد

5

میوه به را مکعبی خرد کرده و به همراه گوشت و یک لیوان آب داخل زود پز یا قابلمه مورد نظر ریخته و اجازه میدهیم تا گوشت و به خوب بپزند

6

نکته : اگر گوشت شما دیر پز است ابتدا گوشت را تا مرحله نیمه پز شدن میرسانیم سپس میوه به را اضافه میکنیم چون میوه به در این خورشت نباید حالت له شده بخود بگیرد باید شکل میوه کاملا حفظ شود

7

سپس 1 قاشق رب را به همراه مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود سپس لپه را هم اضافه کرده و در حد 2 دقیقه تفت میدهیم اگر لپه زیادی تفت داده شود زیر میشود

8

نیم ساعت مانده تا مرحله پخت گوشت و میوه به کامل شود شود مخلوط لپه و رب را اضافه کرده سپس یک تکه چوب دارچین را هم اضافه کرده

9

یک ربع آخر آلو برغان به همراه تخم میوه به که شستع شده و پوست گرفته شده به خورشت اضافه میکنیم

10

دانه های به لعاب فوق العاده ای به خورشت ما میدهند از تخم به حتی برای تهیه ژله ها هم استفاده میشود پس از دانه های به غافل نشویم

11

نمک و فلفل را هم اضافه کرده و در انتها چوب دارچین را خارج کرده

12

چند نکته مهم اینکه حتما از دانه های به برای لعاب و غلظت خورشت استفاده شود در صورت تمایل داشتن به لپه میتوان لپه را حذف کرد و بجای آن یک عدد سیب را مکعبی برش زده و داخل مقدار کمی روغن سرخ میکنیم و در یک ربع آخر پخت خورشت به خورشت به اضافه میکنیم که طعم بی نظیری به خورشت ما خواهد داد

13

خورشت به از جمله خورشت های بی نظیر در فصل پاییز و زمستان است که طعم و عطر بی نظیری دارد امیدوارم این خورشت به را بهمراه یک پلوی زعفرانی نوش جان کنید

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید