جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

خاگینه
ذخیره در پروفایل

خاگینه

زمان:20
تعداد:3
کالری:زیاد
سطح هزینه:کم

سر آشپز:Bahar

(۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد خاگینه:

از آنجا که خاگینه یک دسر مقوی ست میتوان از آن برای وزن گیری کودکان بصورت یک میان وعده پرکالری استفاده کرد حتی در برخی از شهر ها و روستاها از این دسر به همراه دارچین و زنجبیل به عنوان یک دسر مقوی برای بعد از زایمان نیز استفاده میشود

مراحل پخت خاگینه

1

ابتدا تخم مرغ ها را بطور کامل (زرده و سفیده ) داخل ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم . احتیاج به هم زن برقی نیست

2

سپس آرد (بهتر است آرد را الک کرده تا هوادهی شود ) را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم . و نصف مقدار شکر و گلاب گفته شده را در اینجا به مواد اضافه کرده و نصف دیگر را برای تهیه شهد نگه میداریم

3

ماست و کره و یا روغن حیوانی را نیز اضافه کرده . و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند .

4

در ظرف دیگر آب، گلاب ، زعفران ، پودر هل ، را مخلوط کرده و روی اجاق گذاشته تامواد باهم جوشیده و حالت شهد و یا به اصلاح قوام بیاید .

5

شهد آماده شده را کناری گذاشته تا سرد شود .

6

سپس در تابه مقدار کمی روغن ریخته . به دو شکل میتوان مواد را داخل تابه ریخت . 1) دوقاشق از مواد را وسط تابه ریخته و اجازه میدهیم طرفی سرخ شود و به طرف دیگر برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ میکنیم و به همین نحو تمام مواد را آماده میکنیم . 2) تمام مواد را به یکباره داخل تابه ریخته و اجازه میدهیم طرفی سرخ شود و طرف دیگر را برگردانده و سرخ میکنیم و در انتها برش میزنیم .

7

بعد از آماده شدن خاگینه ها شهد سرد شده را به روی آنها ریخته و نوش جان میکنید . البته که خاگینه یک نوع دسر و یا میان وعده محلی ست و در برخی از شهرها تمامی مواد گفته شده را باهم مخلوط میکنند و سرخ میکنند بدون نیاز به اضافه کردن شهد . در هر روش نوش جانتان.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید