جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

حلقه پیاز
ذخیره در پروفایل

حلقه پیاز

زمان:30 دقیقه
تعداد:8 عدد
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد حلقه پیاز:

امروز آموزش یه فینگرفود راحت و کم هزینه و درعین حال جذاب رو داریم. اگه مقدار کمی گوشت در منزل دارید و میخواید یه فینگرفود گوشتی و مجلسی رو تهیه کنید حلقه پیاز میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه . همچنین این فینگرفود طعم خیلی خوبه داره و درست کردنش هم زمان کمی از شما میگیره.

مواد اصلی برای پر کردن حلقه پیاز ، گوشت و پنیر چدار هس ولی اگه پنیر چدر ندارید هر پنیر دیگه ای مثل پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان که در منزل داشته باشید رو میتونید استفاده کنید.

حلقه پیاز حتما نباید داغ سرو بشه و شما میتونید از چند ساعت قبل مهمونی سرخش کنید و بگذارید روغنش کشیده بشه و در ظرف مناسب فینگرفودهاتون اون ها رو بچینید.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه حلقه پیاز که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت حلقه پیاز

1

گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، پودر سیر و سس کچاپ را با هم خوب مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود و طعم مواد به خرد آن برود.

2

پیاز را به صورت حلقه ای برش بزنید و حلقه های آن را هم از هم جدا کنید. ما برای هر فینگرفود فقط به یک عدد حلقه پیاز نیاز داریم. اگر دوست دارید فینگرفود شما کوچک باشد از حلقه های میانی پیاز و اگر دوس دارید فینگرفود شما کمی بزرگتر باشد از حلقه های بیرونی آن استفاده کنید.

3

داخل حلقه ها مانند شکل زیر یک قاشق از مواد گوشتی را قرار بدهید و با قاشق کمی فشار دهید تا گوشت داخل حلقه پیاز کمی فشرده شود.

حلقه پیاز
4

یک تکه پنیر چدار روی گوشت بگذارید و دوباره روی پنیر یک قاشق گوشت بریزید

حلقه پیاز
5

حلقه آماده شده را یک بار داخل آرد بغلتانید سپس آن را داخل تخم مرغ و پس از آن داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید

حلقه پیاز
6

حلقه پیاز شما آماده است.

حلقه پیاز
فیلم آموزشی حلقه پیاز

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید