جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

جوجه کباب
ذخیره در پروفایل

جوجه کباب

زمان:30 دقیقه
تعداد:3 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد جوجه کباب:

جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.

جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کسی برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، زعفران و آبلیمو هستند.

درست کردن جوجه کباب جزء راحت ترین کباب هاس فقط چندتا نکته داره که اگه اون ها رو رعایت کنید جوجه کباب خوشمزه و شبیه جوجه کباب های رستورانی خواهید داشت.

1- نمک و آب لیمو جوجه رو خشک میکنن واسه همین قبل از ریختن نمک و آب لیمو ، چند قاشق روغن مایع روی جوجه ها بریزید و هم بزنید تا همه جای جوجه رو روغن بگیره و بعد نمک و آب لیمو به جوجه ها بزنید.

2- هیچ وقت در مرحله طعم دار کردن جوجه ها به جای روغن از کره استفاده نکنید. چون وقتی جوجه ها رو داخل یخچال میذارید تا طعم دار بشه ، کره سفت میشه و نمک و آب لیمو جذب جوجه میشن و جوجه هاتون موقع کباب کردن خشک میشن.اما بعد از کباب شدن جوجه ها برای خوش طعم شدن میتونید یکم کره بمالید.

3- برای مزه دار کردن جوجه ها به جای پیاز رنده شده از پیاز خلالی استفاده کنید. بعضی ها برای اینکه جوجشون حسابی مزه دار بشه از پیاز رنده شده استفاده میکنن اما اینکار باعث میشه که پیازها به جوجه ها بچسبن و موقع کباب کردن روی جوجه کباب ما سریع سیاه و سوخته بشه . در نتیجه هم جوجه بدطعم میشه و هم اینکه داخل جوجه کباب ها خام هستند.

اگر علاقه به غذاهای مرغی دارید میتونید طرز تهیه کباب چوبی مرغ رو هم با کلیک بر روی اسمش مطالعه کنید.

مراحل پخت جوجه کباب

1

مرغ رو خرد کنید و بشویید.

2

تکه های مرغ رو در ظرفی بریزید و بهش روغن ، پیاز خلالی ، ماست ، زعفران دم کرده ، آبلیمو ، زردچوبه و نمک و فلفل را مطابق توضیحات بالا اضافه کنید.

3

ظرف رو به مدت حداقل دو ساعت و حداکثر 8 ساعت در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.

4

جوجه ها رو به سیخ بزنید. دقت کنید توی یک سیخ قسمت های مختلف مرغ مثلا رون و سینه با هم نباشه چون بافت قسمت های مختلف مرغ با هم فرق داره و اگه روی یه سیخ بزنید یه تیکه میسوزه و یه تیکه هنوز خامه.

5

بهترین روش برای طبخ جوجه کباب روی زغاله ولی میتونید روی شعله اجاق یا با سیخ چوبی داخل تابه درست کنید.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید