جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

جوجه نودلی
ذخیره در پروفایل

جوجه نودلی

زمان:1 ساعت
تعداد:2 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد جوجه نودلی:

امروز میخوایم آموزش یه مدل کباب چوبی رو بدیم که از ترکیب دو تا غذای محبوب جوجه و نودل درست میشه. درست کردن جوجه نودلی خیلی راحته و ظاهر جذاب و متنوعی هم داره. نودل یه جور رشته فرنگیه که شبیه ماکارونیه و میتونید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. نودل ها طعم های متفاوتی دارن که مثلا برای جوجه نودلی بهتره از طعم مرغش استفاده کنید ولی اگه ساده یا هر طعم دیگش هم گرفتید مشکلی نداره.

برای مزه دار کردن فیله های مرغ هم نیاز به کمی زعفرون دارید که شما هم میتونید زعفرون پودر شده رو روی فیله ها بریزید یا اینکه داخل نصف استکان آب بذارید دم بکشه و بعد روی فیله ها بریزید.

همیشه قبل از زدن نمک به فیله ها یا کلا مرغ اول باید روشون یه ذره روغن بریزید. اینکار باعث میشه که هنگام پخت فیله هاتون خشک نشه و آبدار باقی بمونه.

مراحل پخت جوجه نودلی

1

فیله های مرغ رو از وسط به طور نواری برش بدید.

2

فیله ها رو در ظرفی بریزید و بهش یک قاشق روغن ، مقداری نمک، فلفل، زعفران و پیاز خلالی شده رو اضافه کنید و حداقل یک ساعت بذارید داخل یخچال تا فیله های مرغ طعم دار بشن.

3

در این فاصله داخل قابلمه آب بریزید تا جوش بیاد و نودل ها رو در آب در حال جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نودل ها نرم و باز بشن.

4

نودل رو آبکش کنید و یکم آب سرد روش بریزید تا نودل ها به هم نچسبن.

5

فیله رو به سیخ چوبی بزنید و دورش نودل بپیچید. دقت کنید نودل ها رو دونه دونه و با حوصله دور فیله بپیچید.

6

کف تابه روغن بریزید تا داغ بشه و جوجه نودلی ها رو داخل تابه بچینید. حرارت رو ملایم کنید و بعد از اینکه یک طرف پخت ، سیخ ها رو برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید