جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه جامبو شلز
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه جامبو شلز

زمان:30 دقیقه
تعداد:4 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه جامبو شلز:

جامبو شلز نوعی ماکارونیه که به اون ماکارونی گوش فیل هم گفته میشه. اندازه این ماکارونی بزرگتر از ماکارونیه معمولیه . به همین دلیل میشه داخلش رو با مواد پر کرد. نحوه پختن جامبوشلز مثل ماکارونی میمونه با این تفاوت که نیاز به دم کشیدن نداره و فقط باید بگذارید تو آب جوش تا نرم بشه. جامبو شلز رو دو مدل سرو میکنن. جامبو شلز سرد که داخلش مثل مواد الویه یا با ذرت و سیب زمینی و مواد دیگه که نگینی خرد شده پر میشه و دقیقا طعم و موادش مثل همون سالاد ماکارونیه فقط ماکارونی هاش بزگه .بنابراین بهتون توصیه میکنم اگه میخواین واسه مهمونی هاتون سالاد ماکارونی درست کنید به جاش این مدل غذا رو درست کنید چون هم خیلی جدیدتره و هم خیلی واسه مهمونی ها جلوه دار تره.

مدل دوم جامبو گرم هستش که مواد داخلش شبیه مایه ماکارونی میمونه یعنی اول گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای رو داخل یه تابه باهم تفت بدید تا کاملا بپزه و داخلش بریزید بعد از اینکه داخل جامبوشلز رو با مایه ماکارونی پر کردید روش پنیر پیتزا بریزید و داخل مایکروویو یا فر بذاری تا پنیرش آب شه و چون گرم سروش میکنن بهش جامبو شلز گرم میگن. خب مدل گرمش رو که همین جا یاد دادم و در پایین هم مدل سرد رو توضیح دادم.

مراحل پخت طرز تهیه جامبو شلز

1

داخل یک قابلمه را تا نصفه آب میریزیم و میگذاریم تا به جوش بیاید.

2

جامبو شلز ها را داخل آب در حال جوش میریزیم .(اگر دوست داشتید برای رنگ بهتر 1 قاشق چای خوری زردچوبه و برای جلوگیری از چسبندگی 1 قاشق روغن به آب اضافه کنید) بعد از اینکه جامبو شلز نرم شد آن را آبکش میکنیم و روی آن کمی آب سرد میریزیم. کنار میگذاریم تا کمی سرد شود و آب آن کاملا کشیده شود.

3

خیار شور و ژامبون مرغ را خرد میکنیم.

4

خیارشور ، ذرت، ژامبون مرغ و جعفری را با هم مخلوط می کنیم و به آن به قدری سس میزنیم که تمام مواد به سس آغشته شوند. میزان سس بستگی به سلیقه خودتان دارد ولی اگر مزه زیاد سس را دوست ندارید و یا میخواهید کمی رژیمی تر باشد میتوانید به نسبت مساوی سس مایونز را با ماست چکیده مخلوط کنید و به مواد بزنید.

5

داخل جامبوهای صدفی را با مواد پر می کنیم.

6

جامبو شلز ها را داخل ظرف مناسبی بچینید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم بهتری پیدا کند.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید