توپک ژامبون یه فینگر فود خوشمزس که توش پر پنیره و میتونه پای ثابت تولدا و مهمونیاتون باشه. از لحاظ اقتصادی هم چون با مقدار کمی مواد میشه تعداد زیادی توپک ژامبون درست کرد مقرون به صرفس مثلا با مقدار مواد زیر که 8 تا برگ ژامبونه تقریبا 18 تا توپک ژامبون میشه درست کرد و خب یه دیس رو پر میکنه. همچنین نیاز به سرخ کردن یا پخت مواد نداره و برای مهمونی ها هیچ وقتی از شما نمیگیره. سبک تهیه و شکل این فینگر فود شبیه ترافل مرغ و توپک مرغ هست که قبلا آموزشش رو براتون در سایت گذاشتم. البته توپک مرغ نیاز به پخت داره و به صورت سوخاری هست.
دو تا نکته هم در طرز تهیه و سرو توپک ژامبون هس که بهتره بگم. اول اینکه در مواد اولیه این دستور ، پیازچه و گردو اگر در منزل نداشتید قابل حذف هست و حتی اگر دوس داشتید میتونید به جای گردو چون گرونه میتونید از ذرت استفاده کنید.
و اما نکته دوم درمورد ظرف سرو توپک ژامبون بود که چند تا از دوستان پرسیده بودن توی چه ظرفی بچینیم بیاریم سر میز؟ خب در پاسخ به این سوال باید بگم که توپک ژامبون یا هر فینگر فودی که تهیه کردید رو میتونید در هر ظرف تختی که در منزل دارید بچینید. اما چیزی که من توی تولد ها و مهمانی ها زیاد دیدم اینه که فینگرفودها رو بیشتر توی ظرف های بامبو میچینن. این ظرف ها چون خیلی شکل و مدل های متنوعی دارن میتونید به سلیقه خودتون هر مدلی که دوست داشتید تهیه کنید و فینگرفود ها رو داخلش بچینید.
از طریف دکمه زیر هم میتونید برید و صد ها مدل ظرف بامبو رو مشاهده کنید و اگر خواستید خریداری کنید.
تمام مراحلی که در مراحل پخت توپک ژامبون نوشتم رو میتونید در ویدیوی پایین صفحه هم ببینید البته در ویدیویی که براتون گذاشتم همین آموزش رو داده ولی به جای ژامبون از بیکن پخته شده استفاده کرده ولی خب چون ژامبون قابل دسترس تر و ارزونتر بود من جایگزین بیکن کردم و امتحانش کردم خیلی هم خوشمزه شد.