توپک مرغ سوخاری که بهش میت بال هم گفته میشه یه فینگرفود خوشمزه و راحت هس که میتونید برای تنوع دادن به غذاتون به جای اینکه مرغ رو به روش همیشگی سوخاری کنید توپک مرغ سوخاری درست کنید.
همچنین برای مهمونیاتون میتونه گزینه مناسبی باشه چون اغلب مردم غذاهای مرغی مخصوصا مرغ سوخاری رو دوس دارن و اینکه با مقدار کمی مرغ میتونید تعداد زیادی توپک مرغ سوخاری درست کنید. همچنین درست کردن توپک مرغ سوخاری خیلی آسونه و زمان زیادی ازتون نمیگیره و میتونید در زمان کمی این فینگر فود شیک و جذاب رو درست کنید و به میز خود کلی زینت بدید. اگر به فینگر فودهایی که با مرغ درست میشه علاقه مند هستید میتونید طرز تهیه راتای مرغ ، طرز تهیه ترافل مرغ و کیک مرغ رو با کلیک بر روی هر کدوم از اینها مطالعه کنید.
نکته 1 : در زمانی که تعداد مهمان ها زیاد هست و میخواهید فینگر فودها مرتب تر و خوشگل تر باشه میتونید داخل اون ها مانند تصویر یک شوب شور یا خلال بزرگ که لوازم قنادی ها دارن بگذارید.
نکته 2 : برای تنوع در رنگ و زیبایی بیشتر میز غذاتون میتونید برای تهیه توپک های مرغ ، آرد سوخاری به رنگ های مختلف تهیه کنید و در زمان سرخ کردن توپک ها را به رنگ های مختلف آرد سوخاری آغشته کنید. آرد سوخاری رنگی را هم از سوپر مارکت و هم از مغازه های پروتئینی میتونید خریداری کنید.
نکته 3 : شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه توپک مرغ سوخاری که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید. البته در ویدیویی که گذاشتم به جای ژامبون گوشت از بیکن استفاده شده که استفاده از هر کدوم از این دو مورد کاملا سلیقه ای هس چون طعم اصلی توپک مرغ سوخاری به وجود مرغ هس.