جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

توپک مرغ سوخاری
ذخیره در پروفایل

توپک مرغ سوخاری

زمان: 30 دقیقه
تعداد:10 عدد
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد توپک مرغ سوخاری:

توپک مرغ سوخاری که بهش میت بال هم گفته میشه یه فینگرفود خوشمزه و راحت هس که میتونید برای تنوع دادن به غذاتون به جای اینکه مرغ رو به روش همیشگی سوخاری کنید توپک مرغ سوخاری درست کنید.

همچنین برای مهمونیاتون میتونه گزینه مناسبی باشه چون اغلب مردم غذاهای مرغی مخصوصا مرغ سوخاری رو دوس دارن و اینکه با مقدار کمی مرغ میتونید تعداد زیادی توپک مرغ سوخاری درست کنید. همچنین درست کردن توپک مرغ سوخاری خیلی آسونه و زمان زیادی ازتون نمیگیره و میتونید در زمان کمی این فینگر فود شیک و جذاب رو درست کنید و به میز خود کلی زینت بدید. اگر به فینگر فودهایی که با مرغ درست میشه علاقه مند هستید میتونید طرز تهیه راتای مرغ ، طرز تهیه ترافل مرغ و کیک مرغ رو با کلیک بر روی هر کدوم از اینها مطالعه کنید.

نکته 1 : در زمانی که تعداد مهمان ها زیاد هست و میخواهید فینگر فودها مرتب تر و خوشگل تر باشه میتونید داخل اون ها مانند تصویر یک شوب شور  یا خلال بزرگ که لوازم قنادی ها دارن بگذارید. 

توپک مرغ سوخاری

نکته 2 : برای تنوع در رنگ و زیبایی بیشتر میز غذاتون میتونید برای تهیه توپک های مرغ ، آرد سوخاری به رنگ های مختلف تهیه کنید و در زمان سرخ کردن توپک ها را به رنگ های مختلف آرد سوخاری آغشته کنید. آرد سوخاری رنگی را هم از سوپر مارکت و هم از مغازه های پروتئینی میتونید خریداری کنید.

توپک مرغ سوخاری

نکته 3 : شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه توپک مرغ سوخاری که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید. البته در ویدیویی که گذاشتم به جای ژامبون گوشت از بیکن استفاده شده که استفاده از هر کدوم از این دو مورد کاملا سلیقه ای هس چون طعم اصلی توپک مرغ سوخاری به وجود مرغ هس.

مراحل پخت توپک مرغ سوخاری

1

به سینه مرغ نمک و فلفل میزنیم و دو طرف آن را در تابه با شعله ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت شود.(یا اینکه میتوانید در فر با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 3 دقیقه سینه مرغ را بپزید.)

توپک مرغ سوخاری
2

ژامبون ها را به شکل مربع های خیلی کوچک خرد میکنیم.

3

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال کمی هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند.

4

مرغ را ریش ریش می کنیم. سپس تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم.

5

آرد، آویشن ، جعفری ، ژامبون ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک ، فلفل ،پنیر موزارلا ، سس کچاپ تند را اضافه میکنیم و مواد را کاملا مخلوط هم میکنیم.

توپک مرغ سوخاری
6

به اندازه یک گردو از مواد را برمیداریم و با دست توپ کوچکی درست می کنیم و آن را داخل پودر سوخاری می غلتانیم.

7

توپ مرغ سوراخی را در یک سینی می چینیم و سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

توپک مرغ سوخاری
فیلم آموزشی توپک مرغ سوخاری

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید