جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

ته چین مرغ قالبی
ذخیره در پروفایل

ته چین مرغ قالبی

زمان:1 ساعت
تعداد:6 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد ته چین مرغ قالبی:

همه ما اگر یک بار ته چین مرغ رو تست کرده باشیم بهش علاقه مند شدیم و سعی کردیم طرز تهیه ته چین رو پیدا کنیم و در خونه تهیه اش کنیم. ته چینی که امروز میخوام بهتون آموزش بدم ته چین مرغ قالبی هس که نسبت به بقیه ته چین ها جدیدتر هس و اگر به صورت تک نفره به روشی که در ادامه بهتون آموزش میدم تهیه اش کنید میتونید در مهمانی های مختلف در کنار انواع فینگر فود بچینیدش که بسیار شیک و مجلسی هس و میز شما تلفیقی از غذاهای ایرانی و فرنگی میشه و در واقع علاوه بر اینکه تمام سلیقه ها رو پوشش دادید گذاشتن غذاهای تک نفره این مدلی منوی غذایی شما رو تکمیل میکنه و میشه گفت شما برای مهمان هاتون سنگ تمام گذاشتید.

درست کردن ته چین مرغ قالبی خیلی راحته به شرط اینکه تمام نکاتی که در این صفحه نوشتم رو رعایت کنید.

1- زعفران مورد نیاز ته چین مرغ قالبی : برای زعفران مورد نیاز مقدار دقیقی وجود نداره و هر چقدر زعفران بیشتر بریزید ته چین شما خوشرنگ تر و خوش عطر تر میشه.

2- ماست ته چين: هيچوقت از ماست آب رفته استفاده نكنيد چون ته چين خشک وخرد ميشه ولى ماستتون شل هم نباشه وسفت باشه .مثلا ماست سون انتخاب خوبی برای ته چین میتونه باشه.

3- برنج مورد نیاز تهه چين مرغ قالبی: حتما از برنج ايرانى استفاده كنيد برنجاى خارجى چسبندگى خوبى ندارن ،برنج راوقتى براى ته چين مى جوشانيم چند دقيقه زودتر بر مى داريم يا يه كم خشكتر چون قراره با مايع ماست وتخم مرغ مخلوط بشه وشفته نمى خوايم بشه.

4- اگر شما خواستید ته چین مرغ تک نفره درست کنید باید طبق دستور زیر مواد رو داخل قالب مافین بریزید و بگذارید داخل فر. ولی اگر فر ندارید و یا کلا خواستید ته چین بزرگ درست کنید مواد ته چین رو مطابق دستور زیر داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی شعله پخش کن. فقط برای قابلمه مقدار تمام مواد رو دو برابر کنید.

5- ظروف چدن برای ته چین بسیار مناسبند.اگه می خواهید ته چین قالبی درست کنید از جنس قالبتون مطمئن باشید در غیر این صورت کف قالب کاغذ روغنی بندازید و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر کاغذ رو جدا کنید چون اگه سرد بشه جدا کردنش مشکل میشه.

ته چین مرغ قالبی
ته چین مرغ قالبی

مراحل پخت ته چین مرغ قالبی

1

پیاز را از وسط چهار قاچ کنید. سینه مرغ و پیاز را با 2 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه بگذارید حدود 45 دقیقه بپزه.

2

بعد از اینکه مرغ پخت ، مرغ ها رو ریش ریش کنید.

3

برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید.

4

زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه. برای هم زدن مواد بهتره از همزن دستی استفاده کنید.

5

حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید،بهتره از ماست همزده یا ماست سون استفاده کنید چون در طعم تهچین بسیار اثر مطلوبی داره

6

در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره.

7

بعد از گذشت 2 ساعت برنج رو روی شعله قرار بدید و کمی زودتر از حالت عادی آبکش کنید. برای اینکه در تهیه ته چین مرغ قالبی نباید برنج کاملا نرم شده باشه و به اصطلاح باید کمی جون دار باشه.

8

برنج آبکش شده رو با مواد ماستی مخلوط کنید.

9

کف قالب مافین یا قابلمه رو با روغن چرب کنید.

10

نیمی از مواد ماست و برنج روکف قالب ها بریزید وخوب پرس کنید.

11

مرغهای تکه شده رو روی برنج بچینید.در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن

12

بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید

13

اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه.

14

اگر ته چین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم ته چین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.قالب را در فر 180 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که ته چین طلایی بشه.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید