جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

تارت کشک بادمجان
ذخیره در پروفایل

تارت کشک بادمجان

زمان:1 ساعت
تعداد:4 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد تارت کشک بادمجان:

نان تارت در دو نوع شور و شیرین در بازار موجود هست.

از تارت شیرین برای انواع شیرینی تارت مانند تارت میوه با کرم کاستارد و تارت های پنیری و یا حلوا استفاده می کنند اما برای فینگر فود ها باید از نوع شور اون استفاده کنید. پس برای تارت کشک بادمجان و میرزا قاسمی باید تارت شور خریداری کنید.

تارت ها رو میتونید از مغازه های لوازم قنادی یا هایپر مارکت ها خریداری کنید.

من تعداد رو در بالا 4 نفر در نظر گرفتم برای زمانی که فقط تارت کشک بادمجان برای سرو داشته باشین ولی با این مقدار مواد حدود 12 تا 15 تا تارت کشک بادمجان رو میتونین پر کنین.

مراحل پخت تارت کشک بادمجان

1

بادمجون هارو پوست کنده و بعد بهشون نمک بزنیم و بذاریم برای نیم ساعت بمونن تا آب بندازن بعد این مدت آبشون میکشیم و خشکشون میکنیم تا تلخیشون بره.

2

داخل ماهیتابه به اندازه کافی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد بادمجون هارو با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن

تارت کشک بادمجان
3

بادمجون هارو داخل یه کاسه ریخته و با گوشتکوب له میکنیم. دقت کنین تا اینکارو با گوشتکوب برقی یا غذاساز انجام ندین چون بادمجون نباید کاملا پوره بشه و باید بافتش رو حفظ کنه.

4

پیاز رو رنده یا خورد کرده و با کمی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه. بعد بهش سیر، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و همه مواد رو کمی با هم تفت میدیم.

5

حالا بادمجون های له شده رو هم به سیر و پیاز اضافه کرده و باز مواد رو کمی با هم تفت میدیم

تارت کشک بادمجان
6

همینطور که بادمجون ها دارن با سیر و پیاز مزه دار میشن، نعنا داغ رو حاضر میکینم دقت کنین که کافیه تا نعنا فقط کمی با روغن داغ بشه چون خیلی زود تلخ میشه.

7

حالا کشک که با کمی آب رقیق شده و نعنا داغ رو به بادمجون اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.

8

اجازه میدیم تا کشک بادمجون با حرارت ملایم هم جابیوفته و هم اینکه آب اضافیش تبخیر بشه در این مرحله مزه اش میکنیم و در صورتی که احتیاج به نمک داشت اضافه میکنیم. حتی در صورت لزوم میتونیم مقدار کشک و نعنا داغ رو هم بر طبق ذائقه مون اضافه کنیم.

9

کشک بادمجان را داخل نان های تارت بریزید و روی اون رو با کشک و گردو یا گوجه گیلاسی تزئین کنید.

10

نکته: باید کشک و بادمجونتون کم روغن باشه چون اگر روغن کشک و بادمجونتون زیاد باشه نون تارتتون نرم میشه.

11

نکته: باید اجازه بدید کاملا آب کشک و بادمجون کشیده بشه و سفت باشه چون اگر حالت شل و آبکی داشته باشه نون تارتتون نرم میشه.

12

نکته: اجازه بدید کشک و بادمجونتون از دما بیفته بعد داخل نون تارت بریزید و روشو با کشک ،گردو،سیر داغ و...تزیین کنید.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای داده شده
    اطلاع از
    sanaz
    مهمان
    sanaz

    سلام ببخشید من حدود ۳۰ نفر مهمون دارم نمیتونم اونروز درست کنم میشه یه روز قبل درست کنم بزارم یخچال؟

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید