بورک گو شت یک غذای بسیار عالی و خوشمزه است که برای کشور ترکیه است و جزئ دسته فینگر فود ها میباشد.بورک گوشت یک غذای بسیار عالی ومناسب برای میان وعده است.
بورک امروزه یک غذای بین المللی است که نه تنها در ایران بلکه در خاور میانه و کشور های شرق آسیا خواهان زیادی دارد و غذایی است که خیلی افراد به آن علاقه دارند
بورک نوعی خوراک خمیری بسیار عالی است که از خمیر یوفکا یا فلیو تولید میشود .بوروک گوشت یک غذای بین المللی است که بسیار به خوشمزه است .که بسیار مورد علاقه کودکان و نوجوانان است.همچنین میتوان در مراسم و مجالس به عنوان یک فینگرفود خیلی خوشمزه وجذاب مورد استفاده قرار بگیرد.
نکات کلیدی بورک گوشت
شما میتوانید از قارچ برای بهتر تر شدن آن استفاده نمایید.اما لوزومی برای اینکار نیست
شما میتوانید مقداری جعفری برای زیباتر شدن و خوشمزه تر شدن آن اضافه نمایید.
رب گوجه برای خوشمزه تر کردن آن است اما چنانچه با سلیقه شما سازگار نیست میتوانید آن را اضافه ننمایید.
خمیر یوفکارا میتوان هم از بیرون تهیه کرد ویا در منزل آن را تهیه کرد طبق دستور زیر:
برای تهیه خمیر یوفکا ابتدا زرده دو عدد تخم مرغ را به همراه نوک قاشق غذاخوری وانیل، نمک، 2 تا سه قاشق غذاخوری ماست یا شیر، 3 قاشق غذاخوری روغن مایع و آرد قنادی خوب و با کیفیت مخلوط کنید تا خمیری سفت به دست آید.
سپس خمیر را خوب ورز دهید تا براق شود و به دست نجپسبد.
خمیر را به مدت نیم ساعت درون کیسه فریزر و در دمای محیط قرار دهید.
روی سطح کار آرد بریزید و خمیر را خیلی نازک پهن کنید بهطوری که انگشتانتان از زیر خمیر دیده شوند.