جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

اسپرینگ رول گوشت و قارچ
ذخیره در پروفایل

اسپرینگ رول گوشت و قارچ

زمان:40 دقیقه
تعداد:10 عدد
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:azade

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد اسپرینگ رول گوشت و قارچ:

اسپرینگ رول گوشت و قارچ یه فینگرفوده خیلی خوشمزس که جای خودشو توی مهمونیا خوب پیدا کرده و کلی طرفدار داره.

اسپرینگ رول ها رو با خمیر یوفکا درست میکنن و داخل خمیر یوفکا مواد مورد نظرشون رو میریزن. مثلا برای اسپرینگ رول گوشت و قارچ موادی که در زیر گفتم رو حاضر میکنیم و داخل خمیر یوفکا میریزیم و به شکل رول اونو میپیچیم.برای مطالعه دستور اسپرینگ رول مرغ اینجا کلیک کنید.

خمیر یوفکا رو از سوپرمارکت ها میتونید بخرید که مدل های مختلف دایره ای، مستطیلی و مثلثی داره و برای اسپرینگ رول گوشت و قارچ یا هر اسپرینگ رول دیگه ای باید مدل مستطیلی یا مثلثی رو تهیه کنید.

خمیر یوفکا رو داخل فریزر نگهداری میکنن و برای استفاده باید یکی دوساعت بذاریدش بیرون تا یخش باز بشه وگرنه موقع رول کردن خمیرتون میشکنه. ضمنا وقتی که گذاشتید بیرون تا یخ خمیر یوفکا باز شه نباید درش رو کاملا باز کنید فقط با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت و قارچ که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت اسپرینگ رول گوشت و قارچ

1

در ابتدا پیاز را به خوبی ریز خرد کنید و در روغن کاملا سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت چرخ شده به خوبی باز و سرخ شود.قارچ را خرد کنید.در ظرف جداگانه کره را بر روی شعله آب کنید و قارچ‌ها را داخل آن سرخ کنید و بگذارید تا قارچ آب بیندازد و آب قارچ ها به خوبی تبخیر شود.

2

قارچ‌ها را به گوشت اضافه نمایید و تفت دهید. فلفل دلمه‌ها را زیر ریز خرد کنید و به مواد بیفزایید و کمی آب داخل ظرف بگذارید بریزید و در آن را ببندید و اجازه دهید تا نیم ساعت به خوبی پخته شود.پس از آماده سازی مواد و تبخیر آب درون آن پنیز پیتزا را کمی اضافه نمایید

3

خمیر یوفکا را آماده کنید و مواد گوشت را داخل آن بریزید یه لایه پنیر پیتزا روی آن بپاشید و آن را به شکل رول بپیچید. خمیر آماده پس از پیچیده شدن را داخل ماهی تابه روغن بیاندازید و به خوبی سرخ کنید.

فیلم آموزشی اسپرینگ رول گوشت و قارچ

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید